Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikk ale wierszyk normalnie poetka z Ciebie!
Kamisia mój Mąż marzy o owczarku niemieckim, kiedyś miał dwie suczki, matkę i córkę, nazywały się Shira (Szira ) i Kobra a ja kiedyś nazwałam swojego psa Luna a ktoś przechrzcił na Sarę już nie pamiętam kto
Edycik u mnie humor bez zmian wczoraj Męża wykorzystałam seksualnie, jest zachwycony przed nami wolny weekend więc trochę pojeździmy tu i tam, trochę na zakupki, jak ładna pogoda będzie to gdzieś połazić nie mogę się doczekać
Aguś Siostro jestem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:14
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Cholewcia poszalałam wyskoczyłam po sniadanie do sklepu i weszłam do new yorkera ...a tam akurat promocje na seksowne koszulki, galotki, staniki i takie ala tankini z koronki i kupiłam neonowe różowe tankini ( stanik jest z push upem brzuszek z koronki a z tyłu hmm dwa paski w du...)
no nic jutro męża urodziny to wyskoczę w tym a co
ja powinnam mieć zakazy wchodzenia do sklepu jestem zakupoholiczką
madzikk, cinnamon cookie, AgaL, Mundek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cholewcia poszalałam wyskoczyłam po sniadanie do sklepu i weszłam do new yorkera ...a tam akurat promocje na seksowne koszulki, galotki, staniki i takie ala tankini z koronki i kupiłam neonowe różowe tankini ( stanik jest z push upem brzuszek z koronki a z tyłu hmm dwa paski w du...)
no nic jutro męża urodziny to wyskoczę w tym a co
ja powinnam mieć zakazy wchodzenia do sklepu jestem zakupoholiczką
Mam ten sam problem, ile mam tyle wydam dlatego zwykle przelewam kasę na męża konto, a sobie zostawiam pare grosików żeby mieć tzw limit nie daj boże zapomnę przelać, a akurat mam wolny dzień to się kończy zwykle ogłoszeniem upadłości finansowejEdycik, cinnamon cookie, madzikk, kamisia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Edycik narobiłaś mi teraz ochoty na takie cudeńko w niedzielę może będę w new yorkerze to się rozejrzę
oczywiście są jeszcze czarne, ale ja tam jestem dziewczyną typu love pink więc postawiłam na neonowy róż...ciekawe czy mężowi się spodoba
Cinnamonku ojj zajrzyj do NY polecam promocje są duże
Ksosia wydaje mi się,że spora część kobiet ma tak jak Ty ja staram się też zawsze coś odłożyć i coś sobie kupić :)sephorę omijam szerokim łukiem hihi po kosmetyki idę do hebe i rosmankacinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:Jaśminowa a co tam u ciebie poza tym że byłaś na wyjeździe służbowym? jak tam samopoczucie?
Ruby, u mnie samopoczucie bardzo dobre : ) Dzisiaj mam wolne i mam zamiar kupić kilka krzaków i poszaleć w ogrodzie.
Poza tym mąż namawia mnie, żebym nauczyła się jeździć na motorze, bo on to kocha. I mam pierwsze lekcje z mężem w ten weekend ; ) oczywiście na polnych bocznych drogach.
Nie mam ani jednego testu owulacyjnego, więc w tym miesiącu idę na żywioł, co ma być to będzie. Oby udało mi się też z testami ciażowymi. W zeszłym cyklu zrobiłam ich taką ilość, że mnie te notoryczne porażki wykończyły.
Zresztą, puszczam Was przodem dziewczyny w kolejce po zaciążenie, bo ja dwa razy już rodziłam. Mam dzieci w wieku 12 i 10 lat, ale marzymy, aby mieć jeszcze dziecko i jeszcze raz to przeżyć, bo czas nam się kończy ja już mam 37 lat. I moje starszaki też marzą o maluszku : )
Nie sądziłam, że tak silny instynkt mnie jeszcze dopadnie. Jeśli w ciągu kilku miesięcy się nie uda to odpuszczę.
Dodam, że w pierwsze 2 ciąże zaszłam od razu, a teraz nic...i też mam tyłozgięcie.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
Ruby, podobno marzenia są po to, żeby się spełniały, więc życzę Ci tego : )
A tymczasem, zanim skoczę do ogrodniczego sklepu, lecę do NY po bieliznę, którą tu Edycik tak reklamuje ( Edycik dzięki ; ), bo mam braki w garderobie, a środek cyklu się zbliża ; )
Edycik, Natalii00, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Ruby, podobno marzenia są po to, żeby się spełniały, więc życzę Ci tego : )
A tymczasem, zanim skoczę do ogrodniczego sklepu, lecę do NY po bieliznę, którą tu Edycik tak reklamuje ( Edycik dzięki ; ), bo mam braki w garderobie, a środek cyklu się zbliża ; )
A proszę bardzo upoluj coś na środek cyklu -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane Czasu za bardzo nie mam, bo dostałam dziś zlecenie na już (jakby kiedykolwiek było inaczej ), ale postanowiłam, że się chociaż przywitam w ten piękny, jesienny dzień Mam nadzieje, że szybko się dziś uwinę z pracą, bo o 14 planowałam wyjść. Oby się udało, a ja w miarę możliwości i tak zamierzam z Wami popisać
Miłego dnia!Edycik lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
katiuszaa wrote:Owu zwariowało mam 2dc a mówi mi że mam czas płodny i zielone światło
no to rzeczywiście chyba ovu oszalało katiuszaa
Smerfelinko witaj dziś obie mamy podobny plan też o 14 planuję wyjść
Jasminowa daj znać po zakupach czy wypatrzyłaś coś dla siebie
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:A jakie plany na wieczór dziewczynki?
Ja planuję wspomagać moje endo winkiem czerwonym i kto wie czym jeszcze
Też winko czerwone.... i może czerwona bieliznaEdycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Upiec mężowi ciasto bo obiecałam.Zrobić pranie,sprzatnąć mieszkanie i jak starczy sił zgwałcic męża a jak nie starczy to jutro rano nadrobię
zobaczę co mi ginekolog dziś powie bo lece na 15,20 -
Ja dziś robię wielkie porządki i chętnie uprzyjemnię je sobie winkiem Do tego może jakiś film i chciałabym się wreszcie dobrze wyspać, bo ostatnio źle sypiam. To chyba brak męża w łóżku tak na mnie wpływa, ale budzę się często i mam problemy z zasypianiem.👩36 lat 🧑38 lat
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞