Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:wiem i właśnie próbuję to nastawić na pozytywną stronę...cyborg nie psiałby takich ciepłych i jakże uczuciowych postów na tym forum
Podpisuje się pod tym co Ruby napisała, nie od parady jest naszym moderatorem, jak już Ruby coś napisze, to nic tylko się zgodzić!
Bratek bądź dzielna i walcz dalej:*Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
luna91 wrote:Ale Wy produkujecie
Kamila - nieśmiało gratuluję
Bratku - tak myslałam, że się nastawiłaś i będzie ciężko jak nie wyjdzie. Ciężko jest, wiem, ale mimo wszystko gratuluję wyniku CRP. Teraz możesz ruszać dalej.
Dziś trochę popłakałam ze względu na ten smutny dzieńJa do kościoła nie chodzę, ale mi się jakoś wszystko przypomniało
Dodatkowo trochę mnie dziś w podbrzuszu zaczęło kłuć i jakoś tak wszystko do dupy.
Kochane piszecie, że czekacie do owulacji, do testu, do @. Ale jak się zajdzie w ciążę same niektóre wiecie, że to czekanie staje się 100 razy bardziej dokuczliwe. Czeka się na wynik jednej, drugiej bety. Później na wizytę z secem, później na kolejną, później na badanie genetyczne. Dodatkowo jeszcze jak ja muszę sie oszczędzać i nie mogę pracować to dostaję świra!
Dziewczyny mówię Wam jakoś mam przeczucie, że przy najbliższym testowaniu którejś się uda (a może wyczułam dwie kreski u Kamili).Kamila ;), luna91 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Luna fajnie, że tak często jesteś. Jak tylko widzę Twój wpis, to przypominam sobie o co walczę i że warto:*
Aga - ja się strasznie do Was przywiązałam i wchodzę tu codziennie z nadzieją, że któraś z Was napisze to na co wszystkie czekamyCzasami trochę mi głupio, nie wiem czy powinnam bo w sumie ja już w ciąży i nie chcę mieszać, ale moja sympatia do Was jest chyba silniejsza
Na Belly jest ok, ale nie ma takiej więzi jak tu
Poza tym jak potrzebowałam wsparcia to mnie podnosiłyście na duchu więc mam nadzieję, że mogę się odwdzięczyć czasamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 21:01
AgaL, Evanlyn lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyluna91 wrote:Aga - ja się strasznie do Was przywiązałam i wchodzę tu codziennie z nadzieją, że któraś z Was napisze to na co wszystkie czekamy
Czasami trochę mi głupio, nie wiem czy powinnam bo w sumie ja już w ciąży i nie chcę mieszać, ale moja sympatia do Was jest chyba silniejsza
Powiem Ci tak. Uwielbiam czytać co u Ciebie, Carolq i Kamisia więc nie waż się nawet myśleć że nie powinnaś do nas zaglądać. My a przynajmniej ja też się z wami zżyłyśmy i jesteście dla nas czystym dowodem jak płodne jest nasze forumluna91, AgaL, Bratek, Carolq, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Aga - ja się strasznie do Was przywiązałam i wchodzę tu codziennie z nadzieją, że któraś z Was napisze to na co wszystkie czekamy
Czasami trochę mi głupio, nie wiem czy powinnam bo w sumie ja już w ciąży i nie chcę mieszać, ale moja sympatia do Was jest chyba silniejsza
Poza tym jak potrzebowałam wsparcia to mnie podnosiłyście na duchu więc mam nadzieję, że mogę się odwdzięczyć czasami
Lunka zawsze tutaj jesteś miłe widziana, to jedno z pierwszych naszych forumowych dzieciątekkatiuszaa, AgaL, luna91, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pisalyscie kiedyś o testach ovu facelle z rosmana, ile one kosztują?
Zamowilam z allegro ale kreska testowa wychodzi mi bardzo slaba, drugiej brak. -
Schmetterling wrote:ja jutro zaczynam rehabilitację, bo mam coś z dyskiem.
Też ortopeda kazał mi pływac, ale ja boję się bakterii..8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnykas50 wrote:Dziewczyny pisalyscie kiedyś o testach ovu facelle z rosmana, ile one kosztują?
Zamowilam z allegro ale kreska testowa wychodzi mi bardzo slaba, drugiej brak.
Słaba ta moja pamięć , będę w sobotę w rossmanie to sprawdzę chyba że już odpowiedź wcześniej dostaniesz -
nick nieaktualnyA ja byłam dzisiaj w rossmanie, ale wyobraźcie sobie że nawet nie podeszłam do półki z testami
Za to nie mogłam się powstrzymać od kupienia farby do włosów - farbowanie ostatnimi czasy to taka moja druga fobia jak testowanie
Także postanowione w sobotę farbowanie!AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
kas50 wrote:Dziewczyny pisalyscie kiedyś o testach ovu facelle z rosmana, ile one kosztują?
Jest 5 testów w opakowaniu i kosztują 24.99 złjeśli to chodzi o te co myślę
-
kas50 wrote:Dziewczyny pisalyscie kiedyś o testach ovu facelle z rosmana, ile one kosztują?
Mi się wydaje że coś koło 20zł za 5 sztuk. Też zrobiłam ten z allegro i mam dwie ale ta drugą bledsza czyli negatywny.
Ruby na jaki kolor będziesz się farbować ? -
katiuszaa wrote:Powiem Ci tak. Uwielbiam czytać co u Ciebie, Carolq i Kamisia więc nie waż się nawet myśleć że nie powinnaś do nas zaglądać. My a przynajmniej ja też się z wami zżyłyśmy i jesteście dla nas czystym dowodem jak płodne jest nasze forum
Dla mnie to mega fajne, gdy do nas zaglądacie. Nie czuć wtedy, że grono się zbyt często zmienia, co potęgowałoby poczucie, iż niektórym nieprędko będzie dane przejść na fioletowa stronę mocyi utrudniało nawiązywanie bliższych kontaktów, bo co rusz trzeba by nawiązywać nowe
Swoją drogą, dziś jestem po stronie... purpurowejTo niedawny wymysł mego Małża
Zapytał czy oprócz słodko różowej stronki dla staraczek oraz fioletowej strony mocy - jest też np.purpurowa dla tych, które aktualnie mają wq...., że za długo już nie wychodzi
A z tym HSG, taka prawda, że chyba paradoksalnie.... chciałabym, żeby coś wyszło. Jakaś niedrożność - ale, rzecz jasna, taka, którą bez problemu usuną podczas zabiegu
Wiecie, takie cudowne TADAAAAMMMMMM, które okaże się magicznym rozwiązaniem wszystkich naszych problemów.... Ale tak to już jest. Jak się nie widzi nadziei gdzieś po drodze, to szybko można stracić cel z oczu, bo bez pociechy ciężko do niego zdążać.
Paryzetka - czemu masz się utopić?Do nosa Ci się wlewa? Są podobno takie specjalne zatyczki na nos
AgaL, katiuszaa, Paryzetka83, luna91, missy83 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Lunka zawsze tutaj jesteś miłe widziana, to jedno z pierwszych naszych forumowych dzieciątek
Czekam na dobre wieści od was laskiAgaL, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualnyEjrene wrote:Mi się wydaje że coś koło 20zł za 5 sztuk. Też zrobiłam ten z allegro i mam dwie ale ta drugą bledsza czyli negatywny.
Ruby na jaki kolor będziesz się farbować ?
tym razem wybrałam głęboki kasztan, bo ten słodki brąz co miałam ostatnio nie pokrył równo wszystkich, zakupiłam też dwa opakowania bo mam długie włosiska:)
Boję się tego kasztanu ale raz kozie śmierć