Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Aga ją gotowałam obiad, teraz trochę sprzątam. Seriale to bardzo dobry pomysł
na jakiej stronie ogladasz ? Dzisiaj Przyjaciółki- to chyba mój ulubiony polski serial
Bratek cieszę się że choć jeden z badanych wyników jest dobry
Edycik też mam dość takich pytań a na kiedy szwagierką ma termin?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Aga ją gotowałam obiad, teraz trochę sprzątam. Seriale to bardzo dobry pomysł
na jakiej stronie ogladasz ? Dzisiaj Przyjaciółki- to chyba mój ulubiony polski serial
Bratek cieszę się że choć jeden z badanych wyników jest dobry
Edycik też mam dość takich pytań a na kiedy szwagierką ma termin?
Kochana termin ma na marzec, wcześniej poroniła 2 razy w pierwszych mcach ciąży
cieszę się Jej szczęsciem i naprawdę bardzo jeszcze jak powiedziała,że będą mieć dziewczynkę to aż mnie w serduchu ukuło coś.. -
Edycik nie łap dołka!! nie jesteś sama , my tu wszystkie walczymy o to samo:)
musi w końcu się udać!
Ejrene ja oglądam seriale na różnych stronach, czasem na zaukaj.tv, czasem na cda.pl, czasem na video.anyfiles.plEdycik, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
A ja bym po prostu chciała
"Zaliczyłam" dziś ortopedęTwierdzi, że z moim kręgosłupem to on mnie w ciąży nie widzi, kazał trochę schudnąć i brzuch wzmocnić, bo inaczej nie dam rady
No i co gorsza mam pływać na plecach - a u mnie grozi to podtopieniem
luna91 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:Edycik nie łap dołka!! nie jesteś sama , my tu wszystkie walczymy o to samo:)
musi w końcu się udać!
Ejrene ja oglądam seriale na różnych stronach, czasem na zaukaj.tv, czasem na cda.pl, czasem na video.anyfiles.pl
Dziękuję kochana :* masz rację walczymy o to samo -
Kamila gratuluje z całego serca
Oby beta jutro potwierdziła ciążę, trzymam kciuki
Byłam na różańcu,a zaraz z mężem jedziemy na cmentarz na grób dzieci utraconych. Co prawda to dla nas tylko symboliczne miejsce, ale pomaga mi choćby to zapalenie lampki za naszego Aniołka.
Co do imion to dla dziewczynki bardzo podoba nam się Asia, Hania i Zosia,
a dla chłopca Krzyś i Kubuś. Dla mnie nie ma znaczenia czy to będzie chłopiec czy dziewczynka, po prostu bardzo CHCĘ BYĆ MAMĄEdycik, AgaL, Kamila ;), luna91, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Kamila ;) wrote:Macie racje najważniejsze aby byc Mamą z zdrowym maleństwem
Uda sie każdej z nas
Ale imie Zuza jest u mnie na pierwszym miejscu
Mi też się bardzo podoba ale sąsiadka ma Zuzie i brat będzie miał w grudniu więc odpadatak w ogóle to u mnie straszny wysyp dzieci ostatnio