Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Kto się czuje kijowo i się nudzi łapka w górę.... Strasznie mnie przytłacza czekanie na owulację. Tym samym nienawidzę liczyć... ciąglę odliczam... dni do urlopu, ślubu, podrózy, owulacji, testowania...
Zaraz z nudów zacznę ćwiczyć z Chodakowską!
Ja tak właśnie teraz mamnajgorsze czekanie. Teraz na męża, później na owulacje i w końcu na termin @ i test. Siedzę sama, nudno bo zajęcia na uczelni odwołane cały tydzień mam bo co chwile komuś coś wypada. Można szału dostać
i jak tu nie myśleć ciągle tylko o jednym
-
hej wpadłam na chwilę ale nadrobić 7 stron nie jest łatwo
madzikk super, że wizyta się udałagrunt to dobry specjalista, który przykłada się do swojej pracy i do którego można mieć zaufanie
Kamila GRATULACJE!prześlij nam swoje dwukreskowe fluidy i trzymam kciuki za betę
Schmetterling nie pocieszę Cię - ja miałam takie same objawy 2 cykle temu i też myślałam, że to ciąża a wtedy była taka możliwość mimo że się nie staraliśmy, ale trochę się zapomnieliśmy z mężem i byłaby tzw "wpadka"co nie byłoby złe, ale jednak @ przyszła. Też miałam dużo białawego śluzu, wrażliwsze niż zwykle przed @ sutki i dziwnie pobolewało mnie podbrzusze i jajniki, ale to nie było to...
A teraz Cię pocieszę, bo jak byłam w 1 ciąży to miałam dokładnie takie same objawydlatego przy drugim razie tak się nakręciłam: dużo śluzu, mega wrażliwe piersi i pobolewanie podbrzusza i jajników - wniosek: ciąża, ale jednak nie tym razem
Dlatego teraz wiem, że trzeba spokojnie (na ile kto potrafi) czekać do terminu @, a jak nie przyjdzie to zrobić test. Bo jak widzę na swoim przykładzie u jednej osoby te same objawy mogą oznaczać dwie różne rzeczy
Dlatego cierpliwości
lecę na zebranie do przedszkola, może zajrzę wieczorem buźki pa :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:45
30 lat, synek 2.11.2012
cykl starań: 1
termin @:
długość cyklu: 30-35 dni -
majju wrote:Paryzetka ja się nie przejmuję nawet tym negatywem tylko niech ta wredna @ w końcu przyjdzie8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Na razie mam tylko wyniki CRP: 0,5mg/l przy normie 0,0-5,0, więc myślę, że nie będą się czepiać
Posiewy były ponoć idealne, więc jeśli @ przyjdzie, umawiamy się od razu na HSG.
Uffff, chociaż tyle, bo gdyby ten parametr wyszedł nie halo i zablokował robienie drożności, naprawdę zaliczyłabym załamkę ;/Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
Bratku to chyba takich wieści oczekiwałaś, cieszę się z Tobą
Majju może to faktycznie przez bezowulacyjny cykl...a zazwyczaj Ci się @ nie spóźnia?
Paryzetka to czekamy i my na @, jutro, czy pojutrze? co obstawiasz?
Agrafka doświadczona dobrze pisze, więc koniec nakręcania się objawami, które mogą zwiastować i ciąże i @. Po co się rozczarowywać.
Wróciłam z różańca, pomyślałam o każdej z Was podczas modlitwy:*
Paryzetka83, Bratek, Edycik, cinnamon cookie, katiuszaa, madzikk, missy83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Bratku to chyba takich wieści oczekiwałaś, cieszę się z Tobą
Majju może to faktycznie przez bezowulacyjny cykl...a zazwyczaj Ci się @ nie spóźnia?
Paryzetka to czekamy i my na @, jutro, czy pojutrze? co obstawiasz?
Agrafka doświadczona dobrze pisze, więc koniec nakręcania się objawami, które mogą zwiastować i ciąże i @. Po co się rozczarowywać.
Wróciłam z różańca, pomyślałam o każdej z Was podczas modlitwy:*
Ja chcę jutroChociaż zaburzy to moje 30-to dniowe cykle
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Aguś dziękujemy :* kochana jesteś!Teraz ciepła herbatka z cytryną i relaks
Ja zrobiłam obiad i przyszła moja szwagierka,pochwaliła się zdjęciami z USG i zapytała " a co z Tobą" odpowiedziałam "nie wiem"
naprawdę czasem mam dość pytań
zdjęcia z USG ma piękne, umówiła się już na kolejne połówkowe USG widać,że jest szczęsliwa i kwitnie
tak się zastanawiam jak tam CzekającaMama? brakuje Jej tu
A Wy moje kochane co porabiacie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:48
-
Edycik własnie sobie zaparzyła herbatkę z lipy z miodem i szukałam jakiegoś serialu, zdecydowałam się na Chirurgów, nigdy nie oglądałam, więc zacznę, jest trochę sezonów będzie zajęcie na ten czas, gdy za duzo myślę, a np nie chce mi się prasować tak jak teraz;)
Edycik nie znoszę pytań: a Ty kiedy? co z Tobą? wrrrr...
Edycik lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Ja chcę jutro
Chociaż zaburzy to moje 30-to dniowe cykle
czekam na info jak u Ciebie:)Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Bratku to chyba takich wieści oczekiwałaś, cieszę się z Tobą
Tak, czekałam na takie info
Tzn. w idealnym świecie nie będę potrzebowała CRP, bo wyjdzie mi obiecująca beta(no właśnie - GDZIE TA MOJA BETA, HAAAAALOOOOOOOOO???? ;P ). Ale na to raczej są małe szanse
Dlatego jak najbardziej - cieszę się, bo myślę, że takie CRP powinno ich satysfakcjonować. Jeśli beta będzie beeeeeee, odstawiamy Lutkę, mam nadzieję, że @ nadejdzie wtedy szybko i umawiam się na HSG - podobno robią je w okolicy 8dc, czyli już niedługo by wypadało
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
agrafka85 wrote:hej wpadłam na chwilę ale nadrobić 7 stron nie jest łatwo
madzikk super, że wizyta się udałagrunt to dobry specjalista, który przykłada się do swojej pracy i do którego można mieć zaufanie
Kamila GRATULACJE!prześlij nam swoje dwukreskowe fluidy i trzymam kciuki za betę
Schmetterling nie pocieszę Cię - ja miałam takie same objawy 2 cykle temu i też myślałam, że to ciąża a wtedy była taka możliwość mimo że się nie staraliśmy, ale trochę się zapomnieliśmy z mężem i byłaby tzw "wpadka"co nie byłoby złe, ale jednak @ przyszła. Też miałam dużo białawego śluzu, wrażliwsze niż zwykle przed @ sutki i dziwnie pobolewało mnie podbrzusze i jajniki, ale to nie było to...
A teraz Cię pocieszę, bo jak byłam w 1 ciąży to miałam dokładnie takie same objawydlatego przy drugim razie tak się nakręciłam: dużo śluzu, mega wrażliwe piersi i pobolewanie podbrzusza i jajników - wniosek: ciąża, ale jednak nie tym razem
Dlatego teraz wiem, że trzeba spokojnie (na ile kto potrafi) czekać do terminu @, a jak nie przyjdzie to zrobić test. Bo jak widzę na swoim przykładzie u jednej osoby te same objawy mogą oznaczać dwie różne rzeczy
Dlatego cierpliwości
lecę na zebranie do przedszkola, może zajrzę wieczorem buźki pa :*
Nie dziekuje
Zrobilam jeszcze jeden test nie wytrzymałam i taki sam wynik (troszke słabsza kreska robilam nie robilam żadnego rano). Tak bardzo bym chciala zeby to była prawda ze nie wierze. Dlatego jutro ta beta i wtedy bede sie cieszyc Kupie litr soku i sama wypije
A moj maz to usmiech od ucha do ucha Dumny z swego nasienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 19:03
Edycik lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Edycik własnie sobie zaparzyła herbatkę z lipy z miodem i szukałam jakiegoś serialu, zdecydowałam się na Chirurgów, nigdy nie oglądałam, więc zacznę, jest trochę sezonów będzie zajęcie na ten czas, gdy za duzo myślę, a np nie chce mi się prasować tak jak teraz;)
Edycik nie znoszę pytań: a Ty kiedy? co z Tobą? wrrrr...uwielbiam! Można się wkręcić
-
Aga ją gotowałam obiad, teraz trochę sprzątam. Seriale to bardzo dobry pomysł
na jakiej stronie ogladasz ? Dzisiaj Przyjaciółki- to chyba mój ulubiony polski serial
Bratek cieszę się że choć jeden z badanych wyników jest dobry
Edycik też mam dość takich pytań a na kiedy szwagierką ma termin?Bratek lubi tę wiadomość