Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:A z kad wiesz moze wszystkie bedziemy miały szczesliwe testowanie
tego zycze wszystkim
Bo my z AgaL nastawiamy się na @ wtedy milej się rozczarujemyImię_Róży, Paryzetka83, Kamila ;), AgaL, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kamila gratki!
Majju trzymam mocno kciuki i podziwiam cierpliwość, ja bym testowała już daaawnoEDIT: dopatrzyłam się, że przecież testowałaś
Agatia tak trzymaj! Działanie na pewno nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:15
Kamila ;) lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
katiuszaa wrote:Bo my z AgaL nastawiamy się na @ wtedy milej się rozczarujemy
masz racje...ja tez czekałamale teraz czekam na jutro na wynik badania
Oby tylko ten ból jajników nie przyniósł nic złego!
Miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:20
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Bo my z AgaL nastawiamy się na @ wtedy milej się rozczarujemy
chyba trzeba jej posłuchaćKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling Kochana witam Cię, nie odpowiem, bo nie miałam tak. Może te kobietki co już w ciązy były cos powiedzą.
Mnie jak zwykle (a jestem dzien lub dwa przed@) bolą bardzo piersi,pieką wręcz i w sumie tyle. Więc nie nastawiam się, że się udało.
Życzę Ci spokoju, bo nerwy w żadnym przypadku nie są pomocne.
A kiedy masz mieć @?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
madzikk, super, że tak się Tobą ładnie zajęli!!!! Teraz byle do przodu
MUSI być dobrze
Katiuszaa, luzik. Implantacja może być różna, brązowa i czerwona, albo i niewidoczna (tak piszą mundre internety przynajmniej). Więc na razie no stress, bo będziemy lać w tyłek
Kamila, kciuki za betę i ogromne gratulacje, rzecz jasna!!!!!
katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Katiuszaa, luzik. Implantacja może być różna, brązowa i czerwona, albo i niewidoczna (tak piszą mundre internety przynajmniej
). Więc na razie no stress, bo będziemy lać w tyłek
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKto się czuje kijowo i się nudzi łapka w górę.... Strasznie mnie przytłacza czekanie na owulację. Tym samym nienawidzę liczyć... ciąglę odliczam... dni do urlopu, ślubu, podrózy, owulacji, testowania...
Zaraz z nudów zacznę ćwiczyć z Chodakowską!cinnamon cookie, luna91, Evanlyn, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem, że czasem lepiej nie liczyć
ja gdyby nie wczorajsze USG to bym myślała, że jestem po owulce i czekałabym na @. A teraz wiem, że owu nie było i albo już nie będzie albo będzie i cykl się rozciągnie
W pierwszą ciążę zaszłam ma wczasach na wyjedździe 7 dniowymPrzy drugiej kochaliśmy się co 2 dzień od końca okresu do 20 dc. Nic nie liczyłam, nie mierzyłam. A teraz pewnie zairnko niepokoju zostało zasiane i będę się martwić czy w nast3pnych cyklach owu wystąpi.