Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila ;) wrote:A z kad wiesz moze wszystkie bedziemy miały szczesliwe testowanie

tego zycze wszystkim
Bo my z AgaL nastawiamy się na @ wtedy milej się rozczarujemy
Imię_Róży, Paryzetka83, Kamila ;), AgaL, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kamila gratki!
Majju trzymam mocno kciuki i podziwiam cierpliwość, ja bym testowała już daaawno
EDIT: dopatrzyłam się, że przecież testowałaś 
Agatia tak trzymaj! Działanie na pewno nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:15
Kamila ;) lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
katiuszaa wrote:Bo my z AgaL nastawiamy się na @ wtedy milej się rozczarujemy
masz racje...ja tez czekałam
ale teraz czekam na jutro na wynik badania

Oby tylko ten ból jajników nie przyniósł nic złego!
Miłego popołudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:20
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
Katiusza...moja mama zawsze mi tak powtarza, w różnych sytuacjach;)katiuszaa wrote:Bo my z AgaL nastawiamy się na @ wtedy milej się rozczarujemy
chyba trzeba jej posłuchać
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling Kochana witam Cię, nie odpowiem, bo nie miałam tak. Może te kobietki co już w ciązy były cos powiedzą.
Mnie jak zwykle (a jestem dzien lub dwa przed@) bolą bardzo piersi,pieką wręcz i w sumie tyle. Więc nie nastawiam się, że się udało.
Życzę Ci spokoju, bo nerwy w żadnym przypadku nie są pomocne.
A kiedy masz mieć @?
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
madzikk, super, że tak się Tobą ładnie zajęli!!!! Teraz byle do przodu
MUSI być dobrze 
Katiuszaa, luzik. Implantacja może być różna, brązowa i czerwona, albo i niewidoczna (tak piszą mundre internety przynajmniej
). Więc na razie no stress, bo będziemy lać w tyłek 
Kamila, kciuki za betę i ogromne gratulacje, rzecz jasna!!!!!
katiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ taki podejściem zacznę się zaraz nakręcać i wtedy dopiero lanie od was dostanę.Bratek wrote:Katiuszaa, luzik. Implantacja może być różna, brązowa i czerwona, albo i niewidoczna (tak piszą mundre internety przynajmniej
). Więc na razie no stress, bo będziemy lać w tyłek 
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKto się czuje kijowo i się nudzi łapka w górę.... Strasznie mnie przytłacza czekanie na owulację. Tym samym nienawidzę liczyć... ciąglę odliczam... dni do urlopu, ślubu, podrózy, owulacji, testowania...
Zaraz z nudów zacznę ćwiczyć z Chodakowską!
cinnamon cookie, luna91, Evanlyn, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem, że czasem lepiej nie liczyć
ja gdyby nie wczorajsze USG to bym myślała, że jestem po owulce i czekałabym na @. A teraz wiem, że owu nie było i albo już nie będzie albo będzie i cykl się rozciągnie 
W pierwszą ciążę zaszłam ma wczasach na wyjedździe 7 dniowym
Przy drugiej kochaliśmy się co 2 dzień od końca okresu do 20 dc. Nic nie liczyłam, nie mierzyłam. A teraz pewnie zairnko niepokoju zostało zasiane i będę się martwić czy w nast3pnych cyklach owu wystąpi.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

. W weekend Zagladne na dłużej