Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:A propos tych dziwnych objawów pytam bo dziwny @ mam tego miesiąca
powinny mi się skończyć plenienia wczoraj a jeszcze dzisiaj rano miałam jakieś resztki i zastanawiam się czy testu nie robić i liczyć na niepokalane poczęcie
to też inny objaw od tych zazwyczaj
to już chyba paranoja prawda??
Haha każdy inny objaw jak Aga pisze może świadczyć o cionszyale dziewczyny proszę tego nie mylić z ciążą
AgaL lubi tę wiadomość
-
Evanlyn też mam taką paranoję co miesiąc
"2 dni @? Coś krótko, pewnie to ciąża!" na szczęście gdzieś głęboko ukryty zdrowy rozsądek mówi mi, że nic na ciąże nie wskazuje. Taki urok mojego cyklu
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Imię Róży ja to odpadam, przy każdej wizycie w wc zastanawiam się czy to wciąż plamienie czy lekkie krwawienie. W sumie wolałabym już @ i nowy cykl niż takie oczekiwanie pozbawione sensu i nadzieji.
Ruby pisz o wszystkich nietypowych objawach, my Ci je dopasujemy do cionszy
tak jest! czuję, że w tym miesiącu nawet wróżby Patutki tutaj nic nie dają, ale na cionsze jak najbardziej mam szansę szczególnie na tę spożywcząAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Evanlyn też mam taką paranoję co miesiąc
"2 dni @? Coś krótko, pewnie to ciąża!" na szczęście gdzieś głęboko ukryty zdrowy rozsądek mówi mi, że nic na ciąże nie wskazuje. Taki urok mojego cyklu
-
Ruby wrote:tak jest! czuję, że w tym miesiącu nawet wróżby Patutki tutaj nic nie dają, ale na cionsze jak najbardziej mam szansę szczególnie na tę spożywczą
A' propos brzucha - pochwalę się - gdzieś pod tłuszczem są u mnie mięśnie brzucha! I po wczorajszym basenie nawet czuję że działają
Bratek, AgaL, Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ale naprodukowalyscie, zostawic was na kilka godzin;)
Wiec ja juz po wizycie, bardzo zadowolona, poswiecili mi ponad godzine, zrobili usg, 4 zdjecia, pomiary. Lewy jajnim troche mnieszy od prawego, ale z prawego w tym cyklu byla owulka. Jak dostane okres to mam zadzwonic umowic sie na monitoring prawdopodobnie w 11dc, badania hormonalne, no i dostalismy pojemniczek na badanie nasienia. Jestem w dobrych rekach:) 20 listopad mamy juz umowiona wizyte, wiec pewnie juz bedzie po wszystkich badaniach. Co dalej, zobaczymy, ale jest dobrze:) jak wyniki beda dobre to pewnie laparoskopia mnie czeka. Ale powiem wam ze mieli bardzo fajny sprzet do usg, taki cieniutki, pierwszy raz sie z takim spotkalam.
Jezeli chodzi o orzechy nerkowca, moze przy staraniach ok ale jak juz sie jest w ciazy to wszystko z umiarem. Ponoc ananasa w ciazy nie mozna, chyba ze na zagniezdzanie i na rozwiazanie. Moja kolezanka bardzo przewrazliwiona bo w 6 miesiacu miala jakies zapalenie i jej wody odeszly, urodzila przez cesarke, i z corka wszystko dobrze, fajna madra dziewczynka:) ale teraz zastanawia sie czy chce drugie bo troche ja to nerwow kosztowalo, i tez dostala endometriozy po porodzie, ale to pewnie dlatego ze juz od pierwszego dnia musiala jezdzic do szpitala wiec zle jej sie zroslo.
Bratku, czekam z niecierpliwoscia na wynik:)
Cos czuje ze w tym miesiacu troche sie posypie pozytywnych wiadomosci:)katiuszaa, Edycik, Evanlyn, Ejrene, Wiola90, luna91, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ja mam postanowienie, że jeśli P-)) będę testować to nie wcześniej niż 12 dpo, bo robiłam test 11dpo i nic nie wyszło, a 12 dpo wyszły 2 bladziochy. A najlepiej testować dzień po nieprzyjściu @.
Chyba coś było na rzeczy bo mnie zalewa już drugi dzień mało pampersów nie noszę
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Imię_Róży wrote:Ja mam postanowienie, że jeśli P-)) będę testować to nie wcześniej niż 12 dpo, bo robiłam test 11dpo i nic nie wyszło, a 12 dpo wyszły 2 bladziochy. A najlepiej testować dzień po nieprzyjściu @.
Chyba coś było na rzeczy bo mnie zalewa już drugi dzień mało pampersów nie noszę
Madzikk super, że trafiłaś na dobrego lekarza! Przebadacie się i będzie wiadomo jakie działania wdrożyć, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualnyMadzik to dobre wieści, świetne podejście z taką opieką musi się w końcu udać
Imię róży - ale że co zalewa śluz czy @?
Katiusza - wirtualny kopi nie wywołuj tutaj żadnych infekcji, implantacja jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:22
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Madzikk ale pozytywnie po wizycie, aż miło się czyta:)
Teraz pełna energii i dobrych myśli możesz działać
Ja tak miałam przez 2 tyg a teraz jakoś ten optymizm ze mnie uchodzi w zastraszająco szybkim tempie... w tym miesiącu pominęłam fazę optymizmu: że na pewno się uda -
nick nieaktualnyRuby wrote:Madzik to dobre wieści, świetne podejście z taką opieką musi się w końcu udać
Katiusza - wirtualny kopi nie wywołuj tutaj żadnych infekcji, implantacja jak nic
Ruby AgaL Dzięki za kopa. Od razu mi lepiej Implantacja to chyba czerwona, u mnie susza więc obstawiam infekcjeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:30
-
Ruby wrote:Ja tak miałam przez 2 tyg a teraz jakoś ten optymizm ze mnie uchodzi w zastraszająco szybkim tempie... w tym miesiącu pominęłam fazę optymizmu: że na pewno się uda
Proszę wrócić do myślenia, że się uda! że w końcu u nas wszystkich "się zadzieje"cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Madzik to dobre wieści, świetne podejście z taką opieką musi się w końcu udać
Katiusza - wirtualny kopi nie wywołuj tutaj żadnych infekcji, implantacja jak nic
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaściwie to powiem wam, że długo u nas już się nie zazieleniło... mogły by się statystyki troszkę poprawić
Śmiejemy się z m, że byłyby niezłe berety jakbym w listopadzie zaszła bo moja Nina też listopadowe poczęcieowulka wypadałaby podobnie jak przed 5 laty także jeszcze by tylko ten sam dzień porodu był i mam swoje wymarzone bliźniaki
Aga kop ile wlezie przyda mi sięAgaL, madzikk, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość