Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak sie zastanawiam. Chyba bede nadal mierzyc tempke i nawet nasiusiam na owulacyjne w nowym cyklu, bo jak zrobia mi monitoring to chce wiedziec czy sie pokryje z testem:) wg. Pani dr. Owulacje mam w 15dc. Teraz jak jestem pod opieka specjalistow to odpuszczam i zdam sie calkowicie na nich:)
Brzuszek dzisiaj boli ale @ do jutra sie zjawi. Jak laparoskopia nie pomoze to w przyszlym roku in vitro. Ale tak jak Patutka mi wrozyla, ja do marca w ciazy juz bede!AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madzikk wrote:Tak sie zastanawiam. Chyba bede nadal mierzyc tempke i nawet nasiusiam na owulacyjne w nowym cyklu, bo jak zrobia mi monitoring to chce wiedziec czy sie pokryje z testem:) wg. Pani dr. Owulacje mam w 15dc. Teraz jak jestem pod opieka specjalistow to odpuszczam i zdam sie calkowicie na nich:)
Brzuszek dzisiaj boli ale @ do jutra sie zjawi. Jak laparoskopia nie pomoze to w przyszlym roku in vitro. Ale tak jak Patutka mi wrozyla, ja do marca w ciazy juz bede!
Bardzo się ciesze że wizyta taka pozytywnateraz tylko działać po @ :*
madzikk lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miałam isc dzis na bete i nie poszłam Ale zrobilam test
Jutrojuz ide na bete zeby miec 100% pewności czy sie test nie pomyslił.
Miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:51
Edycik, Bratek, Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ale żeście się rozpisały, i weź tu człowieku pracuj jak potem nadrobić nie można
U mnie humor zaczyna się psuć bo coś jajnik poczułam kilka razy a jajo musi siedzieć do soboty i na męża czekać
Ejrene jajko poczeka, nie stresuj sie na zaś.madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Bardzo bolały mnie jajniki wziełam nospe i jest ok Mysłałam ze zaraz bedzie @...Ale i tak kupiłam test ciazowy x2 zrobilam jeden I mam dwie kreski! druga słabsza od pierwszej ale jest. To moj pierwszy raz i łzy szeczescia sie pojawily Jak do jutrzejszego ranka nie bedzie @ ide na 100% na bete! Musze miec pewnosc
luna91, Carolq, cinnamon cookie, Wiola90, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dobra ryzyk fizyk dzisiaj 20 dc, wczoraj pęcherzyk 18 mm spróbujemy dzisiaj
a może cykl się wydłużył. A jak nie to w następnym cyklu do dzieła
co prawda zero objawów owulkowych, więc pewnie cykl bez niej
Fajnie do Was dołączyćAgaL, Edycik, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila ;) wrote:Bardzo bolały mnie jajniki wziełam nospe i jest ok Mysłałam ze zaraz bedzie @...Ale i tak kupiłam test ciazowy x2 zrobilam jeden I mam dwie kreski! druga słabsza od pierwszej ale jest. To moj pierwszy raz i łzy szeczescia sie pojawily Jak do jutrzejszego ranka nie bedzie @ ide na 100% na bete! Musze miec pewnosc
Gratulujeoby teraz się posypały dobre wieści
Kamila ;) lubi tę wiadomość
-
Kamila ;) wrote:Bardzo bolały mnie jajniki wziełam nospe i jest ok Mysłałam ze zaraz bedzie @...Ale i tak kupiłam test ciazowy x2 zrobilam jeden I mam dwie kreski! druga słabsza od pierwszej ale jest. To moj pierwszy raz i łzy szeczescia sie pojawily Jak do jutrzejszego ranka nie bedzie @ ide na 100% na bete! Musze miec pewnosc
Zazdroszczę takich łez:) wspaniale!
u mnie pewnie będą łzy...ale że znowu ta @ przyszła;)Kamila ;) lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś pracy mam tyle że nie mam czasu ani poczytać ani napisać. @ nadal nie ma, wracając z pracy kupię test w aptece. Była w odwiedzinach koleżanka w ciąży, pokazywała USG a ja nawet nie zapłakałam
to że @ nie to dobry znak majju