Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL - o.Sroka nie pił po prostu wina moich Rodziców - zmieniłby zdanie od razu
)))
A co do blondasków - to jest fajne w dzieciach - szczerość!!!!! I otwartość - wszystkich zmysłów, że tak powiem (łącznie z widzeniem magicznego świata).
madzikk, kciuki za wizytę!!!! :-*
cinnamonku_, to dziś? W takim razie moja kuzynka pierwszy raz przeżyje go spokojniej. Niestety, ma na koncie kilka utraconych ciąż (utracone wcześnie, usunięta z konieczności, utrata dziecka już narodzonego x2. Masakra, naprawdę...) Ale teraz przynajmniej wczorajszy Bąbelek zajmie Jej wszystkie myśli
katiuszaa - u mnie jest katastrofa z odczytywaniem kłuć z brzuchaZwłaszcza, że mam problemy z jelitami, więc zasadniczo mnie notorycznie coś kłuje, ciągnie etc
No permanentna ciąża, jak nic
Carolq, dzięki za wiarę :-*
Edycik - jestem ciekawa, co nasze koty by zrobiły na widok kominka. Mam tylko nadzieję, że z racji dużej ilości produkowanego ciepła, nie poczułabym swądu spalonych wąsów, jak to bywało w przypadku świeczek))))
agrafka, otwartość nie jest zależna od pozycji. Po prostu musisz dosięgnąć i poczuć pod palcem. Jedne sprawdzają, stojąc i opierając jedną nogę o podwyższenie, typu sedes/wanna etc. Inne (np. ja) wolą kucać - ja na stojąco, swoimi króciutkimi palcami, czasem szyjki w ogóle nie dosięgam
Zasadniczo, kiepsko to dziewczyny widzę. Dziś test właściwie negatywny. Może cień cienia... ale wiecie, jak jest - cieniami cieni piekło staraczek jest wybrukowane
Tempka w dół, mimo luteiny. Miałam nie iść, ale Małż stwierdził, że będę się stresowała, więc poszłam, od razu machnąć CRP. Z bety pewnie nic nie będzie. Gorzej, jeśli CRP wyjdzie słabe (a od kilku dni boli mnie znowu gardło, jeszcze wczoraj miałam powiększone ww.chłonne, więc może tak być) - to już by było naprawdę lipne, ponieważ zablokowałoby mi możliwość zrobienia HCG w tym miesiącu((((((((((((((((
A wiecie, że z tym bratankiem, to dla mnie jest szczególnie ważne i ciekawe, bo... ja przez lata w ogóle nie potrafiłam się dogadać z dziećmi - tak się ułożyło w rodzinie, że nie było na kim się ćwiczyćdlatego się ich bałam
Wzrusza się więc moje pragmatyczne i praktyczne serce, jeśli z jakimś maluchem się dogaduję, bo wtedy pojawia się myśl: "Hej! Może jednak nie jest z Tobą tak źle! A z własnym przecież łatwiej złapać kontakt". Także, ten tego....
-
nick nieaktualnyBratku - będzie dobrze
kiedy wyniki żebym wiedziała kiedy kciuki puszczać
będziesz wspaniałą matką, czytając twoje posty emanuje sama dobroć i optymizm także inaczej być nie może moja drogaAgaL, Evanlyn, Bratek, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby - no i mi się gałki oczne zaczerwieniły.... <
A wyniki powinny być max.do 20:00. Echhhh, żeby chociaż to CRP, żeby chociaż ono... <trzyma kciuki, aż kłykcie bieleją>
AgaL:Ja Ciebie też
))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:46
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:zależy jeszcze o jakich testach mówimy, bo podobno wiarygodne są z rossmana, a ja zawsze używałam tych z allegro - te podobno lubią nie pokazywać pozytywów...nawet testowały dziewczyny w tym samym dniu oba testy przy czym allegrowy negatyw a z rossmana pozytyw jak nic:)
Potwierdzam! Robiłam jednocześnie w poprzednich cyklach te z allegro z innymi i z allegro nigdy mi nie pokazały pozytywnego. Więc dziewczyny jak testować to tylko facelle z rossmana albo LH test z domowego labolatorium.
A na różaniec też się dziś wybiorę. U nas ksiądz coś w niedzielę o tym wspominał, dzięki cinnamonku za przypomnieniecinnamon cookie lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnyBratek wrote:Ruby - no i mi się gałki oczne zaczerwieniły.... <
A wyniki powinny być max.do 20:00. Echhhh, żeby chociaż to CRP, żeby chociaż ono... <trzyma kciuki, aż kłykcie bieleją>
AgaL:Ja Ciebie też
))))))))
No jakbym wiedziała, że tak długo to bym pazury obcięła bo mi się w dłonie wbijają
edit: mnie tak drapie o 3 dni w gardle ale to chyba nie objawy cionszyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:49
Bratek lubi tę wiadomość
-
Jeszcze jedno pytanko tak z innej beczki
jak minął mi termin @ to mogę zrobić test ciążowy o którejkolwiek porze dnia czy też lepiej robić z porannego?
Pytam ponieważ moja znajoma ze studiów dowiedziała się że jest w ciąży w 3 miesiącu - do tej pory normalnie miała @. Do gin poszła bo ją dziwnie brzuch bolał a tu taka niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:52
-
Cześć laski:-)
Produkcja postów pełną parą
Bratek pisz od razu jak beta to szykujemy szampana;-)
Jeśli chodzi o najstarszą na forum to już dawno ustalone, że ja mam tytuł seniorki staraczki:-)) i uprasza się o nie detronizowanie mnie i nie robienie zamachu stanu:-)
Majju testowałaś?
AgaL, Paryzetka a wy?Bratek lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby wrote:No jakbym wiedziała, że tak długo to bym pazury obcięła bo mi się w dłonie wbijają
edit: mnie tak drapie o 3 dni w gardle ale to chyba nie objawy cionszy
Ruby....to może być ciąża, każdy objaw inny od tych co zazwyczaj, może być "tym" objawem:p jak moje żyły
hahahaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Evanlyn wrote:Jeszcze jedno pytanko tak z innej beczki
jak minął mi termin @ to mogę zrobić test ciążowy o którejkolwiek porze dnia czy też lepiej robić z porannego?
Pytam ponieważ moja znajoma ze studiów dowiedziała się że jest w ciąży w 3 miesiącu - do tej pory normalnie miała @. Do gin poszła bo ją dziwnie brzuch bolał a tu taka niespodziankaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Wiola90 wrote:Potwierdzam! Robiłam jednocześnie w poprzednich cyklach te z allegro z innymi i z allegro nigdy mi nie pokazały pozytywnego. Więc dziewczyny jak testować to tylko facelle z rossmana albo LH test z domowego labolatorium.
A na różaniec też się dziś wybiorę. U nas ksiądz coś w niedzielę o tym wspominał, dzięki cinnamonku za przypomnienie
Wiola dziś będzie moc modlitwy, już kilka osób deklaruje, że dziś pójdzie. ja też.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Ruby....to może być ciąża, każdy objaw inny od tych co zazwyczaj, może być "tym" objawem
:p jak moje żyły
hahaha
A propos tych dziwnych objawów pytam bo dziwny @ mam tego miesiącapowinny mi się skończyć plenienia wczoraj a jeszcze dzisiaj rano miałam jakieś resztki i zastanawiam się czy testu nie robić i liczyć na niepokalane poczęcie
to też inny objaw od tych zazwyczaj
to już chyba paranoja prawda??
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Imię Róży ja się nie wpisuje na listę, jeśli @ nie przyjdzie do pon...to kto wie, może pokonam lęk przed testami ciążowymi, które leżą w szufladzie;)
AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię Róży ja to odpadam, przy każdej wizycie w wc zastanawiam się czy to wciąż plamienie czy lekkie krwawienie. W sumie wolałabym już @ i nowy cykl niż takie oczekiwanie pozbawione sensu i nadzieji.
Ruby pisz o wszystkich nietypowych objawach, my Ci je dopasujemy do cionszyBratek, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?