Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszaa ładnie ten Twój wykres wygląda, ja bym się nakręcała
Mój za to nie pozwolił mi na emocje związane z testowaniem, ale oszczędził bolesnego rozczarowania
A gdzi AgaL, Cinnamon i Ruby? Meldować się dziewczynkikatiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Witam w piąteczek
Nie mogłam sobie odmówić porannego testu, który ostatecznie pozbawił mnie złudzeń co do przyczyny spóźniającej się @. Najwyraźniej to brak owulacji wydłużył mi cykl. Jak do wieczora nic się nie zmieni to zadzwonię do mojej gin na konsultację...
Cieszę się, że weekendzik przede mną! Pranie, sprzątanie, gotowanie... Juppi -
Katiuszaa wiem, że wszystko jest możliwe z owulką
zawsze fazę lutealną miałam ok, a w tym cyklu zobaczymy. Przy cyklu 31-33 była by ok, ale zobaczymy kiedy @ przyjdzie. W sumie nie mierzyłam w rym cyklu temp więc nie wiem co i jak. Zmierzyłam tylkonwczoraj i dzisiaj. Wczoraj była 36,7 a dzisiaj 37. Więc może faktycznie owulla była wczoraj... ale ten pomiar nie jest miarodajny
Przyszły cykl mierzę cały
taki mam plan
-
Już widziałam, że Cynamon się odmeldował.
Majju to chyba razem zaczniemy nowy cykl, może Aga się do nas dołączyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:35
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
majju wrote:Witam w piąteczek
Nie mogłam sobie odmówić porannego testu, który ostatecznie pozbawił mnie złudzeń co do przyczyny spóźniającej się @. Najwyraźniej to brak owulacji wydłużył mi cykl. Jak do wieczora nic się nie zmieni to zadzwonię do mojej gin na konsultację...
Cieszę się, że weekendzik przede mną! Pranie, sprzątanie, gotowanie... Juppi
pranie, prasowanie, gotowanie , ale przynajmniej weeekend
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry
Ja właśnie szykuję się do pracy, tam nadrobię zaległości w czytaniu (po raz kolejny powtarzam że strasznie zasuwacie!) i się odezwę
smacznej kawusi pijącym
Smacznej kawki Sisterko:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Mam tego dość znów krew z nosa i bolące gardło
Jak macie jakieś sposoby to pomóżcie...
Dzis pracuje w domku także luzik. W sobotę mój maz wyjeżdża na wyjazd służbowy , nie za bardzo chce go puszczać i zostawać sama na tyle dniale przecież nie mogę mu zabronić
-
Carolq wrote:Hej,
Dzis pracuje w domku także luzik. W sobotę mój maz wyjeżdża na wyjazd służbowy , nie za bardzo chce go puszczać i zostawać sama na tyle dniale przecież nie mogę mu zabronić
herbata z kwiatu lipy, sok malinowy:)Carolq lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej,
A ja polecam gorące mleko z miodem i masłemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:57
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny