Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Witam i melduje się
Zaraz zrobię kawkę i zjem pączka, tak mnie dzis z rana wzięło;)
Paryzetka dorwała Cię już @? ja jeszcze czekam...Chyba napiszę do OF żeby mi taki objaw do listy dodali
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Już widziałam, że Cynamon się odmeldował.
Majju to chyba razem zaczniemy nowy cykl, może Aga się do nas dołączy
Fajnie by było, w "kupie" raźniej
Ale oczywiście życzę Wam żeby @ do Was nie przyszłaAgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Edycik pisałaś że się pożarłaś z M? chodziło o starania?
Agus chyba o całokształt,albo ja jestem zbyt nerwowa albo On.Ogólnie od kilku dni bardzo mnie wkurza
Oczywiście temat dziecka też bym,że ja się spinam a przecież może być dopiero za rok,dwa.
-
Carolq tylko z czosnku zrezygnuj bo rozrzedza krew, więc krwotoki mogą się nasilić. Próbuj naturalnych sposobów, które dziewczyny już wymieniły a z aptecznych jest seria Prenalen dla kobiet w ciąży, syrop i tabletki na gardło. Ewentualnie na bardzo silny ból gardła dozwolone jest tantum verde. Odpoczywaj dużo, żeby Cię jakieś większe choróbsko nie dopadło
Carolq, Bratek lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wczoraj M. mi opowiadał, że rozmawiał z kolegą z pracy o tym, że się staramy i ten kolega mówi, że rozumie to, że kobiety bardzo przeżywają każde niepowodzenie, zwłaszcza jak nagle wszyscy w koło są w ciąży
A jak po jakimś czasie nie wychodzi to potem mówią "Kochanie, może chociaż kupmy sobie zwierzaczka?"
A ja to samo powiedziałam przedwczoraj do M. "Może chociaż pieseczka albo kotka kupimy?"AgaL, Paryzetka83, Wiola90, Carolq, madzikk, cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Agus chyba o całokształt,albo ja jestem zbyt nerwowa albo On.Ogólnie od kilku dni bardzo mnie wkurza
Oczywiście temat dziecka też bym,że ja się spinam a przecież może być dopiero za rok,dwa.
Edycik z tego co widzę jesteś kilka dni przed @ więc pewnie hormony działają!
u mnie też tak jest
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Wczoraj M. mi opowiadał, że rozmawiał z kolegą z pracy o tym, że się staramy i ten kolega mówi, że rozumie to, że kobiety bardzo przeżywają każde niepowodzenie, zwłaszcza jak nagle wszyscy w koło są w ciąży
A jak po jakimś czasie nie wychodzi to potem mówią "Kochanie, może chociaż kupmy sobie zwierzaczka?"
A ja to samo powiedziałam przedwczoraj do M. "Może chociaż pieseczka albo kotka kupimy?"
Majju u nas wczoraj była taka rozmowaMój K. nie toleruje zwierząt w domu, ale zgodził się, że jak do końca marca nie zajdę w ciążę to kupimy psa albo kota. Chyba bardzo wierzy że się uda
missy83, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Edycik wrote:Agus chyba o całokształt,albo ja jestem zbyt nerwowa albo On.Ogólnie od kilku dni bardzo mnie wkurza
Oczywiście temat dziecka też bym,że ja się spinam a przecież może być dopiero za rok,dwa.Wspólnie wypracoealiśmy nowy front starań zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale kobiece hormony i nasze frustracje, że się nie udaje mogą zrujnować związek, trzeba więc pielęgnować uczucie i naszych facetów
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
majju wrote:Fajnie by było, w "kupie" raźniej
Ale oczywiście życzę Wam żeby @ do Was nie przyszła
A co do zwierzaka - ja mam kota, kot jest mój i tylko mój, ale nigdy więcej! Kocham tę bestię, tylko że stradznie brudzi, linieje i hałasuje. No i wszystko niszczy8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
missy83 wrote:Witam
Ja również się melduję
Muszę się zalogować na moim telefonie, na ovu, by podczytywać sobie bez odpalania laptopa, tak ukradkowo ...
. W weekend będę u moich rodziców ze swoją rodziną, to w kątach będę podczytywać forum
Nadrobiłam wczorajsze strony z czytaniem. Jeszcze ponowię pytanie, którę zadałam wczoraj późnym wieczorkiem - pewnie większość już spała. Ja nocny marek (ehhh muszę to zmienić!). No bo tak..... dziś mam drugi dzień cyklu, wczoraj mi przyszedł pocztą termometr microlife, chcę mierzyć w pochwie. Czy mierzyć w trakcie @, czy spokojnie można po skończeniu @ ?
Dzięki za odp.
Miłego dnia, Kobitki
ja mierzyłam dopiero po @.
missy83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę