Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie jeszcze nie! Ćmi mnie prawe biodro więc pewnie nadejdzieAgaL wrote:Witam i melduje się

Zaraz zrobię kawkę i zjem pączka, tak mnie dzis z rana wzięło;)
Paryzetka dorwała Cię już @? ja jeszcze czekam...
Chyba napiszę do OF żeby mi taki objaw do listy dodali
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Już widziałam, że Cynamon się odmeldował.
Majju to chyba razem zaczniemy nowy cykl, może Aga się do nas dołączy
Fajnie by było, w "kupie" raźniej
Ale oczywiście życzę Wam żeby @ do Was nie przyszła
AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Edycik pisałaś że się pożarłaś z M? chodziło o starania?
Agus chyba o całokształt,albo ja jestem zbyt nerwowa albo On.Ogólnie od kilku dni bardzo mnie wkurza
Oczywiście temat dziecka też bym,że ja się spinam a przecież może być dopiero za rok,dwa.
-
Carolq tylko z czosnku zrezygnuj bo rozrzedza krew, więc krwotoki mogą się nasilić. Próbuj naturalnych sposobów, które dziewczyny już wymieniły a z aptecznych jest seria Prenalen dla kobiet w ciąży, syrop i tabletki na gardło. Ewentualnie na bardzo silny ból gardła dozwolone jest tantum verde. Odpoczywaj dużo, żeby Cię jakieś większe choróbsko nie dopadło
nick nieaktualny, Bratek lubią tę wiadomość

6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wczoraj M. mi opowiadał, że rozmawiał z kolegą z pracy o tym, że się staramy i ten kolega mówi, że rozumie to, że kobiety bardzo przeżywają każde niepowodzenie, zwłaszcza jak nagle wszyscy w koło są w ciąży
A jak po jakimś czasie nie wychodzi to potem mówią "Kochanie, może chociaż kupmy sobie zwierzaczka?" 
A ja to samo powiedziałam przedwczoraj do M. "Może chociaż pieseczka albo kotka kupimy?"
AgaL, Paryzetka83, Wiola90, nick nieaktualny, madzikk, cinnamon cookie, luna91 lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Agus chyba o całokształt,albo ja jestem zbyt nerwowa albo On.Ogólnie od kilku dni bardzo mnie wkurza

Oczywiście temat dziecka też bym,że ja się spinam a przecież może być dopiero za rok,dwa.
Edycik z tego co widzę jesteś kilka dni przed @ więc pewnie hormony działają!
u mnie też tak jest
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
majju wrote:Wczoraj M. mi opowiadał, że rozmawiał z kolegą z pracy o tym, że się staramy i ten kolega mówi, że rozumie to, że kobiety bardzo przeżywają każde niepowodzenie, zwłaszcza jak nagle wszyscy w koło są w ciąży
A jak po jakimś czasie nie wychodzi to potem mówią "Kochanie, może chociaż kupmy sobie zwierzaczka?" 
A ja to samo powiedziałam przedwczoraj do M. "Może chociaż pieseczka albo kotka kupimy?"
Majju u nas wczoraj była taka rozmowa
Mój K. nie toleruje zwierząt w domu, ale zgodził się, że jak do końca marca nie zajdę w ciążę to kupimy psa albo kota. Chyba bardzo wierzy że się uda 
missy83, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

6.06.2015 Aniołek (8tc) -
U mnie też była taka sytuacja i rozmowa dość nieprzyjemna, ale niezwykle spokojna i rzeczowa i to akurat było przerażające, bo my się zazwyczaj ostro kłócimyEdycik wrote:Agus chyba o całokształt,albo ja jestem zbyt nerwowa albo On.Ogólnie od kilku dni bardzo mnie wkurza

Wspólnie wypracoealiśmy nowy front starań zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale kobiece hormony i nasze frustracje, że się nie udaje mogą zrujnować związek, trzeba więc pielęgnować uczucie i naszych facetów
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ja się nie łudzę, tylko grzecznie czekammajju wrote:Fajnie by było, w "kupie" raźniej

Ale oczywiście życzę Wam żeby @ do Was nie przyszła

A co do zwierzaka - ja mam kota, kot jest mój i tylko mój, ale nigdy więcej! Kocham tę bestię, tylko że stradznie brudzi, linieje i hałasuje. No i wszystko niszczy
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
Missy cześćmissy83 wrote:Witam
Ja również się melduję
Muszę się zalogować na moim telefonie, na ovu, by podczytywać sobie bez odpalania laptopa, tak ukradkowo ...
. W weekend będę u moich rodziców ze swoją rodziną, to w kątach będę podczytywać forum 
Nadrobiłam wczorajsze strony z czytaniem. Jeszcze ponowię pytanie, którę zadałam wczoraj późnym wieczorkiem - pewnie większość już spała
. Ja nocny marek (ehhh muszę to zmienić!). No bo tak..... dziś mam drugi dzień cyklu, wczoraj mi przyszedł pocztą termometr microlife, chcę mierzyć w pochwie. Czy mierzyć w trakcie @, czy spokojnie można po skończeniu @ ?
Dzięki za odp.
Miłego dnia, Kobitki

ja mierzyłam dopiero po @.
missy83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 

i wspieram modlitwą