Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Missy dziś lub jutro mam mieć. Też mam krótkie cykle 25-26 dni;)
także szybko mija cykl i znowu można walczyć
Oj byłoby miło i zaskoczenie totalne gdyby nie przyszła;)
missy83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Cześć Ejrene, Cześć Kamila - czy Ty miałaś betę robić czy mi się coś pomyliło?
Masz dobra pamięćtak miałam i zrobiłam.
Bylam sparaliżowana z strachu, mowe mi odjelomama nadzieje ze mi szybko minie ten lęk! Dobrze ze moj mąż uświadomił kobiete ze sie boje
Była przemiła!
Teraz tylko odliczanie czasu do odbioru pierwszych wyników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 10:16
Carolq, AgaL, luna91 lubią tę wiadomość
-
My mamy teraz do pilnowania domu psa ze schroniska- wilczura, czarną suczkę. Kochana jest. Psy ze schroniska naprawdę jak idą do nowego domu to potrafią okazać wdzięczność.
Nasza to tylko trochę łobuz bo przechodziła przez płot (górą) i spacerowała sobie w nocy po okolicy, jak została przyłapana to postawiliśmy wyższą bramę i już siedzi grzecznieEdycik lubi tę wiadomość
-
Kamila ;) wrote:Masz dobra pamięć
tak miałam i zrobiłam.
Bylam sparaliżowana z strachu, mowe mi odjelomama nadzieje ze mi szybko minie ten lęk! Dobrze ze moj mąż uświadomił kobiete ze sie boje
Była przemiła!
Teraz tylko odliczanie czasu do odbioru pierwszych wyników.ale ciekawa jestem
-
nick nieaktualnyWitam się tutaj
bo tam już się przywitałam
Aga biedulko jak ty to przeżyłaś
Jak się zdecydujesz na tego fb to czekam na priv
nadrobiłam po łebkach, temat psy...też miałam jednego labradora, ale jak się przeprowadzałam do mieszkania to zostawiłam rodzicom, super pies-suczka ale głupia jak butpo 8 latach tak samo głupia jak na początku
Kota chciałam , ale podobno niszczy i mój małż się nie zgadza, ale mam królika...cóż taki sobie trochę mnie wkurza bo też głupi, zjadł prawie całą taką plastikową kuwetę...
edit: Mundek wyrazy współczucia, odmówię zdrowaśkę dzisiaj...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:04
missy83, AgaL lubią tę wiadomość