Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonka - no, sami faceci głównie? Czasem lepiej taka klientela, bo wiadomo, jakie my kobiety potrafimy być nie dość, że nie tylko upierdliwe-jak faceci, to jeszcze krzyczące, czy uparte i przemądrzałe (głównie jak przychodzi powoli @...),chyba że któraś bierze coś na regulacje PMS'a i jej to pomaga .
Ja miałam STRASZNE PMS'y . Musiałam Nervomix łykać nawet. Castagnus jakby zaczyna działać...bo stałam się spokojniejsza...achh.... Nie wyobrażam sobie już chyba kolejnych cykli (oprócz ciąży, oczywiście
), bez takich ziółowych tabsów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:11
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ojjjj paskudny
napatrzyłam się już na ten nałóg, bez dna.. Ile ma pieniędzy tyle zostawi - przynamniej w tych gorszych przypadkach
No właśnie w tym przypadku tak jest, dno dnazakończenie będzie bez happy endu czuję ...
-
Ruby przykro mi to słyszeć
Missy wiesz to zależy, jak jest normalny i pachnący to wszystko Ok... Ale przychodzi też pełno meneli, często podpitych, chuchają dmuchają aż czasami na wymioty się zbierado tego upierdliwi... Różnie bywa, jak to wszędzie
-
Ja się cieszę z nowego cyklu. Bo w zeszłym nie współżyłam z m w płodne dni, nie było starań. Jestem pozytywnie nastawiona... Ale co będzie to będzie.
Ja trzymam za wszystkie Was kciuki. Trzeba pokolorować tę naszą jesień radosnym ... oczekiwaniem nie na @, ale na malutkie bejbi.
Super by było teraz zaciążyć,tak w tych miesiącach jesiennych,gdyż później pierwsze spacerki z dzidziuśkiem w lato
OK, ja to lecę do obowiązków, pakowania ciuchów w walizę,potem jakiś mini obiadek ... po 14 do przedszkola,po mojego 5latka.synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Kamila ;) wrote:Masz dobra pamięć
tak miałam i zrobiłam.
Bylam sparaliżowana z strachu, mowe mi odjelomama nadzieje ze mi szybko minie ten lęk! Dobrze ze moj mąż uświadomił kobiete ze sie boje
Była przemiła!
Teraz tylko odliczanie czasu do odbioru pierwszych wyników.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Adze pewnie palec spuchł od odświeżania strony
albo cichaczem już fejsa dla nas zakłada
Ejrene, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę