Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Ruby przykro mi to słyszeć
Missy wiesz to zależy, jak jest normalny i pachnący to wszystko Ok... Ale przychodzi też pełno meneli, często podpitych, chuchają dmuchają aż czasami na wymioty się zbierado tego upierdliwi... Różnie bywa, jak to wszędzie
Nie no,nie obrażam ludzi...ale wiadomo...po co się dusić.
Oczywiście, różnie to bywa,jak to w każdej pracy- ważne,że się pracę ma.
Ja to nie wiem, chyba jedyna tutaj bezrobotna. Ale już mnie doły z tego powodu nie łapią. Bo, jak pamiętam, co roku odkładaliśmy starania ze względu,że miałam powrócić na rynek pracy,ale synek przedszkolak chorował i chorował, to dałam na luz... Już więcej lat bez starań nie chcę stracić.
W ogóle ...czuję, że nadszedł ten czas - kiedy w 100% , a nawet 200% jesteśmy gotowi na powiększenie rodziny. Nie będą inne plany stawać na drodze...
Miłego popołudnia
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
madzikk wrote:Czesc Agulek. Mialam jakies chwilowe plamienie z godzinke temu, ale minimalne, pewnie sie juz rozkreca, ale ciesze sie bo nie mam jeszcze stradznych boli, juz dawno tak nie mialam, to chyba zasluga wiesiolka. Tempka poszla dzisiaj w dol, piersi bola tylko jak dotkne. Nie mam tez napadow zlosci ani placzu:) wiec zaczynamy nowy cykl bardzo pozytywnie:)
A do ciebie @ juz dotarla? Partyzerka a ty?
Ja wciąż czekam....madzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:No to i ja witam ponownie, tym razem w 1 dniu nowego cyklu
Paryzetka u mnie już niebawem, może jeszcze dziś do Ciebie dołaczę.
Dużo pozytywnej energii w nowym cyklu!!madzikk lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:A ja dobrze pamiętam że teraz idziesz do nowego gina ? nie tej co brak obrączki przeszkadza ?
AgaL, madzikk, luna91, Ejrene lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jejku chwilę mnie nie było i 3 strony nadrabiałam!
Jesteście Sprinterkami:)
myślę że przez to nasze tempo strona musiała być odświeżona....;pParyzetka83, Edycik, cinnamon cookie, missy83 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Jejku chwilę mnie nie było i 3 strony nadrabiałam!
Jesteście Sprinterkami:)
myślę że przez to nasze tempo strona musiała być odświeżona....;p
to prawda ostro jedziemy z tymi stronkami kochane ale co tam jest wesoło i miłocinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Ja na weekend planuję poprawianie pracy magisterskiej, trzeba się w końcu obronić
Poza tym wszelkie prace domowe bo troszkę zapuściałam nasze mieszkanko. Zamierzam zagonić M. do roboty, sama też będę sprzątała ile sił - w końcu im bardziej umęczona tym bardziej płodna wg o. Sroki
cinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki
:)ale jestem podekscytowana:) dzwoniła do mnie pani z cytolab co dwa tygodnie temu robiłam badania różnorodne na choroby weneryczne, cytologiczne itp. i wszystko w porządku!! zwłaszcza ta ureaplasma, której się tak bałam
teraz już nawet @ mnie nie dobije:)
Jestem dobrej myśli, ze kolejne badania też będą ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:42
Edycik, majju, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, missy83, madzikk, luna91, Ejrene, Wiola90, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:A mnie choroba bierze
gardło boli, buuuu
cinnamon cookie lubi tę wiadomość