Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:A my jako weterynarze nie mamy zwierzaka
właśnie po to żeby się nie męczył ale jak zamieszkamy w domu to na pewno nie podaruję.
to mamy dwie Panie weterynarz w gronie? nie wiedziałamAgaL, Carolq, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Moja Siostrzyczka jak była w ciąży, to poznała na forum dziewczyny z tym samym terminem porodu, założyły swoją grupę ok 15 na facebooku....i do teraz (dzieciaczki mają po 2 lata) mają kontakt, doradzają sobie, zwierzają sie....ja nawet dwie z nich poznałam, bo się spotykają, te co bliżej siebie mieszkają
może One na tym samym forum były?
z jakiego miesiąca Siostra ma dziecko?
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Aaaa to córka Szwagierki jest starsza
jest z czerwcówek 2013
Fajna sprawa takie znajomości:) i wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:29
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aga zgadzam się
ja już z Wami czuję więź a co już mówić jak wszystkie zaciążymy!
bo że tak się w końcu stanie to jestem pewna
Edycik no muszę, Małż właśnie mi napisał, że wieczorem się mną zaopiekuje... :>Edycik, Ruby, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Aga zgadzam się
ja już z Wami czuję więź a co już mówić jak wszystkie zaciążymy!
bo że tak się w końcu stanie to jestem pewna
Edycik no muszę, Małż właśnie mi napisał, że wieczorem się mną zaopiekuje... :>
zależy co przez tę opiekę ma na myśliAgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:zależy co przez tę opiekę ma na myśli
dobry film i hmmm pizzę
więcej mi do szczęścia NIE potrzeba
O matko napisałam i dopiero pomyślałam, grzane wino z pizzą?! Chyba @ się zbliżaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:41
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Mam nadzieję, że ciepły kocyk, grzane winko super by było
dobry film i hmmm pizzę
więcej mi do szczęścia NIE potrzeba
O matko napisałam i dopiero pomyślałam, grzane wino z pizzą?! Chyba @ się zbliżaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej Dziewczyny,
Na początek się witam i zaraz się zabieram za nadrabianie. Mam nadzieję, że znajdę jakieś 2 kreski w tych zaległych stronach ; )
U mnie trochę pracy, malowanie w domu i przy tym oczywiście bałagan. Na jutro jestem wpisana na testowanie, choć nie wiem, czy w ogóle będę test kupowac przed terminem @. Jakoś czuję, że nic z tego.
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png