X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja fatalnie bo o 20.30 wizyta dopiero :( mam tylko nadzieję, że będzie na czas bo i tak późno zląduję w domu...

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene już mi wystarczy takiego ogrzewania, serio :D
    Aguś no pewnie, Ciebie zawsze bym przyjęła pod koc! Kubek herbaty w rękę i odpalamy "Chirurgów" :D a tak w ogóle to zaczęłaś oglądać?

AgaL, Carolq lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Aż ślinę przełknęłam na myśl o grzańcu i pizzy :D mniamm

ja właśnie też ...

Edycik, cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Paryzetka - a'propos linienia - jeśli to europejczyk, próbowałaś oryginalny (!) furminator, albo kontaktowałaś się z DOBRĄ groomerką, która pomogłaby Ci dobrać takie urządzenie do pielęgnacji sierści Twojego kota (europejczyki miewają przeróżne jej rodzaje), które przyniesie efekt?
    O matko, ja nawet takich słów jak furminator i groomerka nie znałam ;)
    A tak serio, było by z kotem lepiej, gdybym wreszcie odkryła, na co bestia jest uczulona. Jakieś żarcie ale jakie? Większość czasu spędza w kołnierzu bo inaczej łazi podrapany i z zatartym okiem. Po zastrzykach ze sterydów i antybiotyków jest poprawa, ale nie chce go ciągle tym faszerować. Na jakieś mega specjalistyczne antyalergiczne karmy mnie nie stać, pomijając fakt, że Januszek ich nie lubi ;)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 16 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A ja fatalnie bo o 20.30 wizyta dopiero :( mam tylko nadzieję, że będzie na czas bo i tak późno zląduję w domu...
    Ostatnio miałam tak późno wizytę i to w mieście oddalonym o ponad 20km, więc też późno byłam... Oby wieści były dobre to da się wytrzymać :) bo gdybym miała wrócić jeszcze w złym humorze... Ajajajjj :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz wizytę mam w środę- o testowaniu na razie nawet nie myślę
    bardziej liczę,że @ przyjdzie sama

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam spóźniony zapłon - Aguś gratuluję wyników ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?

Wysłany: 16 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik a może nie przyjdzie.... :)
    Kurczę faktycznie jakiś zastój dwóch kreseczek u nas :P by się przydała jakaś odmiana ;)

Edycik, AgaL, Carolq lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Echh...tylko kto to wie. Obawiam się, że po prostu długo pozbywam się Pregnylu, skoro testy były z dnia na dzień coraz słabsze :(
    No nic, posmutkam sobie dzisiaj, potem wysmarkam nosek i do boju - ciekawe, co tam w tym całym HSG wynajdą ;)

Bratku po HSG dużo osób szybciej zachodzi w ciażę, więc dobrze, że Ci to zrobią : )

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnamonku u nas straszny zastój masz rację kochana.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ciepło:-)
    Mam zawalenie w pracy, hmmm ale ja to lubię:-)
    Mundek kondolencje.
    Paryzetka dobrze że @ w terminie to też ważne.
    Wczoraj byłam w rossmanie, zakupiłam wiesiołka i testy ovu i jeden(!!!!) ciążowy i wiecie co pomyślałam, że to cudownie być kobietą:-)) Zobaczcie dziewczyny mamy o co zabiegać, mamy te swoje owulacje, @, ciąże i cudownych facetów obok siebie, no czego chcieć więcej. A takie są uroki życia jeden czeka krócej drugi dłużej na dzieciaczka, ale mamy wsparcie na forum i w naszych małżach:-)
    Tym optymistycznym akcentem przesyłam buźki i spadam dalej pracować:-)

Ejrene, AgaL, katiuszaa, madzikk, cinnamon cookie, Carolq, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Kochana u nas w szpitalu biorą zarodki lub płody jak rodzice wyrażają zgodę i raz w miesiącu robią pogrzeb w grobie Dzieci nienarodzonych. Ja się zgodziłam, ale podziwiam Cię, że masz siłę tam jechać... ja chyba nie jestem jeszcze gotowa :(

Luna, Jak dobrze, że coś takiego teraz instnieje. Ja byłam w pierwszej ciaży jak miałam 21 lat i poroniłam ( było to 16 lat temu) to nic takiego nie było. Poroniłam w 13 tygodniu ciąży, to była dla mnie straszna tragedia, dla mojego ówczesnego chłopaka/obecnego męża też. Po prostu zrobili łyżeczkowanie i koniec do domu. A ja miałam cały czas straszną myśl, gdzie jest moje dziecko. Chciałam się dowiedzieć co z " tym" zarodkiem, to powiedzieli mi, że do badania do Warszawy wysłane i potem tam wiadomo utylizacja...Musiałam wziąć rok dziekanki na studiach, bo byłam psychicznym wrakiem człowieka.
    Choć później szczęśliwie udało mi się donosić 2 ciąże- 4 lata po tym i 6 lat po tym wydarzeniu.
    Dobrze, że są teraz takie groby, to dla rodzica dużo znaczy.

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene już mi wystarczy takiego ogrzewania, serio :D
    Aguś no pewnie, Ciebie zawsze bym przyjęła pod koc! Kubek herbaty w rękę i odpalamy "Chirurgów" :D a tak w ogóle to zaczęłaś oglądać?
    Wczoraj za jednym zamachem pochłonęłam 3 odc pierwszego sezonu:D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3

Wysłany: 16 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wczoraj za jednym zamachem pochłonęłam 3 odc pierwszego sezonu:D
    Wciągniesz się na pewno :) dla mnie im nowszy sezon tym ciekawiej było :) w sumie to najnowszego nie oglądałam więc będzie czas nadrobić :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Wciągniesz się na pewno :) dla mnie im nowszy sezon tym ciekawiej było :) w sumie to najnowszego nie oglądałam więc będzie czas nadrobić :)
    To czekaj szybko Cię dogonię,i kolejny razem oglądamy;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już wszystkie sezony pochłonęłam ;) i nie wiem czy teraz na bieżąco też jest czy przestali kręcić?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza chyba jest ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Paryzentka powodzenia w nowym cyklu... Trzymam kciuki za Ciebie!
    Powodzenia:-) ja dzis zabieram się za serduszkowanie i czekam na ovu, weekend będzie nasz mam nadzieję:-) przez tydzień jakoś zmęczenie bierze górę.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owocnego weekendu Kas:)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój plan na weekend:
    Szkoła w sobotę rano a potem błogie lenistwo ;)

‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ