Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bratek wrote:Paryzetka - a'propos linienia - jeśli to europejczyk, próbowałaś oryginalny (!) furminator, albo kontaktowałaś się z DOBRĄ groomerką, która pomogłaby Ci dobrać takie urządzenie do pielęgnacji sierści Twojego kota (europejczyki miewają przeróżne jej rodzaje), które przyniesie efekt?
A tak serio, było by z kotem lepiej, gdybym wreszcie odkryła, na co bestia jest uczulona. Jakieś żarcie ale jakie? Większość czasu spędza w kołnierzu bo inaczej łazi podrapany i z zatartym okiem. Po zastrzykach ze sterydów i antybiotyków jest poprawa, ale nie chce go ciągle tym faszerować. Na jakieś mega specjalistyczne antyalergiczne karmy mnie nie stać, pomijając fakt, że Januszek ich nie lubi
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:A ja fatalnie bo o 20.30 wizyta dopiero
mam tylko nadzieję, że będzie na czas bo i tak późno zląduję w domu...
bo gdybym miała wrócić jeszcze w złym humorze... Ajajajjj
Edycik lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:Echh...tylko kto to wie. Obawiam się, że po prostu długo pozbywam się Pregnylu, skoro testy były z dnia na dzień coraz słabsze
No nic, posmutkam sobie dzisiaj, potem wysmarkam nosek i do boju - ciekawe, co tam w tym całym HSG wynajdą
Bratku po HSG dużo osób szybciej zachodzi w ciażę, więc dobrze, że Ci to zrobią : )
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Witam ciepło:-)
Mam zawalenie w pracy, hmmm ale ja to lubię
Mundek kondolencje.
Paryzetka dobrze że @ w terminie to też ważne.
Wczoraj byłam w rossmanie, zakupiłam wiesiołka i testy ovu i jeden(!!!!) ciążowy i wiecie co pomyślałam, że to cudownie być kobietą) Zobaczcie dziewczyny mamy o co zabiegać, mamy te swoje owulacje, @, ciąże i cudownych facetów obok siebie, no czego chcieć więcej. A takie są uroki życia jeden czeka krócej drugi dłużej na dzieciaczka, ale mamy wsparcie na forum i w naszych małżach:-)
Tym optymistycznym akcentem przesyłam buźki i spadam dalej pracowaćEjrene, AgaL, katiuszaa, madzikk, cinnamon cookie, Carolq, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
luna91 wrote:Kochana u nas w szpitalu biorą zarodki lub płody jak rodzice wyrażają zgodę i raz w miesiącu robią pogrzeb w grobie Dzieci nienarodzonych. Ja się zgodziłam, ale podziwiam Cię, że masz siłę tam jechać... ja chyba nie jestem jeszcze gotowa
Luna, Jak dobrze, że coś takiego teraz instnieje. Ja byłam w pierwszej ciaży jak miałam 21 lat i poroniłam ( było to 16 lat temu) to nic takiego nie było. Poroniłam w 13 tygodniu ciąży, to była dla mnie straszna tragedia, dla mojego ówczesnego chłopaka/obecnego męża też. Po prostu zrobili łyżeczkowanie i koniec do domu. A ja miałam cały czas straszną myśl, gdzie jest moje dziecko. Chciałam się dowiedzieć co z " tym" zarodkiem, to powiedzieli mi, że do badania do Warszawy wysłane i potem tam wiadomo utylizacja...Musiałam wziąć rok dziekanki na studiach, bo byłam psychicznym wrakiem człowieka.
Choć później szczęśliwie udało mi się donosić 2 ciąże- 4 lata po tym i 6 lat po tym wydarzeniu.
Dobrze, że są teraz takie groby, to dla rodzica dużo znaczy.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
cinnamon cookie wrote:Ejrene już mi wystarczy takiego ogrzewania, serio
Aguś no pewnie, Ciebie zawsze bym przyjęła pod koc! Kubek herbaty w rękę i odpalamy "Chirurgów"a tak w ogóle to zaczęłaś oglądać?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Wciągniesz się na pewno
dla mnie im nowszy sezon tym ciekawiej było
w sumie to najnowszego nie oglądałam więc będzie czas nadrobić
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Paryzentka powodzenia w nowym cyklu... Trzymam kciuki za Ciebie!
przez tydzień jakoś zmęczenie bierze górę.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny