X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ale to brzmi na odwyku. Jakbym nie wiem co normalnie żarła a nie tylko hormoniki.
    Kurde ale jak pozytywnie wyjdzie to co ja zrobie z zapasami wiesiołka, infolicu i testów owulcyjnych?

Rezerwuję infolic :D jakby co oczywiście :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:51

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z Kropkiem hymm ogólnie rewelacja no pomijając choroby ( infekcja, gardło, krew z nosa) ... Kropek chyba jest dużym śpiochem bo czuję się fantastycznie chyba że jestem głodna. Najlepiej smakują nam kwaśne rzeczy , a za żelki kwaśne echh...:) Przeżywamy teraz to że Tatuś jedzie na wyjazd integracyjny z pracy i będzie tak daleko ... Chyba będę ryczała z tęsknoty przez te wszystkie dni :( ... zobaczymy narazie staramy się radować myślą o wolnym , nawet mąż mi włączył aplikacje HBO bym miała dużo filmów i seriali do oglądania :) może coś pomoże ... zawsze mam przecież Was :)
    lekarz 5 listopada no i seria badań w tym okropna glukoza do zrobienia przed wizytą :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:53

katiuszaa, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    My z Kropkiem hymm ogólnie rewelacja no pomijając choroby ( infekcja, gardło, krew z nosa) ... Kropek chyba jest dużym śpiochem bo czuję się fantastycznie chyba że jestem głodna. Najlepiej smakują nam kwaśne rzeczy , a za żelki kwaśne echh...:) Przeżywamy teraz to że Tatuś jedzie na wyjazd integracyjny z pracy i będzie tak daleko ... Chyba będę ryczała z tęsknoty przez te wszystkie dni :( ... zobaczymy narazie staramy się radować myślą o wolnym , nawet mąż mi włączył aplikacje HBO bym miała dużo filmów i seriali do oglądania :) może coś pomoże ... zawsze mam przecież Was :)

A na długo twój m jedzie? z nami nudy nie ma nie bój się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja glukozę mam w poniedziałek odbiorę wyniki to za 2 tyg do gina to może się tam spotkamy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sobote wylatuje wraca w środę wieczorem :( ale ja teraz taka przytulaska się zrobiłam :( ... nie wiem jak to przeżyję ... przecież Wy mnie nie wyprzytulacie .. :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A na długo twój m jedzie? z nami nudy nie ma nie bój się :)
    u nas nigdy nie ma nudy nawet jak forum wyłączą hi hi hi

Carolq, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojechałam po Ninka do przedszkola no i co, najpierw biedra i reklamówka słodyczy,a potem jeszcze tesco i oprócz słodyczy jeszcze na jakieś serduszko barbie mnie naciągnęła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja pojechałam po Ninka do przedszkola no i co, najpierw biedra i reklamówka słodyczy,a potem jeszcze tesco i oprócz słodyczy jeszcze na jakieś serduszko barbie mnie naciągnęła :D

jakbym mojego męża widziała "reklamówka słodyczy" ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba imie Nina :) I też mówiła tak Ninka , Ninka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:58

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    no w sobote wylatuje wraca w środę wieczorem :( ale ja teraz taka przytulaska się zrobiłam :( ... nie wiem jak to przeżyję ... przecież Wy mnie nie wyprzytulacie .. :)

e to zleci jak z bicza strzelił, już myślałam że na miesiąc, dwa tygodnie,ale 3 dni spokojna głowa :)wirtualnie wyprzytulamy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

Jak coś mam dużego misia tak z 1,5m ma to mogę pożyczyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba te imie Nina :)

bo to wspaniałe imię jest można zdrabniać zmieniać i w każdej postaci jest piękne :)

Nina, Ninka, Ninunia, Ninusia, Ninek, nawet jak mnie zdenerwuje to jest Ninczor :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:59

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba imie Nina :) I też mówiła tak Ninka , Ninka :P

Imię fakt jak mówi bratek "Zacne'

mi zawsze z damskich podobała się Zofia ale już w rodzinie Zosia jest więc odpada a jak wezmę imię prababci to mnie mąż z teściowa wydziedziczą więc Aniceta też odpada

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Jak coś mam dużego misia tak z 1,5m ma to mogę pożyczyć

Myślę że Dixi :) wystarczy no może damy jakoś radę :) tak ale my idziemy 5 do dębskiej na wizytę bo musi być lekarz który ma certyfikat do badania przezierności karkowej i jesteśmy na rano umówieni więc nie wiem czy się spotkamy :(

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza, jestes pewna ze jutro sikasz?
    Troche wczesnie, ja bym odczekala przynajmniej dwa dni od plamienia. Fakt ze tempka ladnie skoczyla i to plamienie, ale w tak wczesnej ciazy to test moze wyjsc negatywny a beta by wyszla.
    Ale trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby kochana co to za zmiana awatarka?

Carloq nie będziesz się nudzić jak ukochany wyjedzie,zajrzysz na forum i popiszesz z nami :)

Ja czekam na dostawę zakupów z etesco,w kominku już się pali i odpoczywam w dresiku :)

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby kochana co to za zmiana awatarka?

Carloq nie będziesz się nudzić jak ukochany wyjedzie,zajrzysz na forum i popiszesz z nami :)

Ja czekam na dostawę zakupów z etesco,w kominku już się pali i odpoczywam w dresiku :)

no właśnie byłam w trakcie:) bo wpadłam na to że ruby to też rubin!!! więc nie będę królikiem będę kamieniem :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo ładny awatar :D

Ruby, Carolq lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, Cynnamonek co porabiacie?

CzekającaMamo zajrzyj do nas :) może myślami Cię ściągnę do nas na forum.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    bardzo ładny awatar :D
    kamień taki dostojny jest :D dzięki :*

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 465 466 467 468 469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ