Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:ale to brzmi na odwyku. Jakbym nie wiem co normalnie żarła a nie tylko hormoniki.
Kurde ale jak pozytywnie wyjdzie to co ja zrobie z zapasami wiesiołka, infolicu i testów owulcyjnych?
Rezerwuję infolicjakby co oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:51
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z Kropkiem hymm ogólnie rewelacja no pomijając choroby ( infekcja, gardło, krew z nosa) ... Kropek chyba jest dużym śpiochem bo czuję się fantastycznie chyba że jestem głodna. Najlepiej smakują nam kwaśne rzeczy , a za żelki kwaśne echh...
Przeżywamy teraz to że Tatuś jedzie na wyjazd integracyjny z pracy i będzie tak daleko ... Chyba będę ryczała z tęsknoty przez te wszystkie dni
... zobaczymy narazie staramy się radować myślą o wolnym , nawet mąż mi włączył aplikacje HBO bym miała dużo filmów i seriali do oglądania
może coś pomoże ... zawsze mam przecież Was
lekarz 5 listopada no i seria badań w tym okropna glukoza do zrobienia przed wizytąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:53
katiuszaa, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:My z Kropkiem hymm ogólnie rewelacja no pomijając choroby ( infekcja, gardło, krew z nosa) ... Kropek chyba jest dużym śpiochem bo czuję się fantastycznie chyba że jestem głodna. Najlepiej smakują nam kwaśne rzeczy , a za żelki kwaśne echh...
Przeżywamy teraz to że Tatuś jedzie na wyjazd integracyjny z pracy i będzie tak daleko ... Chyba będę ryczała z tęsknoty przez te wszystkie dni
... zobaczymy narazie staramy się radować myślą o wolnym , nawet mąż mi włączył aplikacje HBO bym miała dużo filmów i seriali do oglądania
może coś pomoże ... zawsze mam przecież Was
A na długo twój m jedzie? z nami nudy nie ma nie bój się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Ja pojechałam po Ninka do przedszkola no i co, najpierw biedra i reklamówka słodyczy,a potem jeszcze tesco i oprócz słodyczy jeszcze na jakieś serduszko barbie mnie naciągnęła
Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba imie NinaI też mówiła tak Ninka , Ninka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:58
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:no w sobote wylatuje wraca w środę wieczorem
ale ja teraz taka przytulaska się zrobiłam
... nie wiem jak to przeżyję ... przecież Wy mnie nie wyprzytulacie ..
e to zleci jak z bicza strzelił, już myślałam że na miesiąc, dwa tygodnie,ale 3 dni spokojna głowa :)wirtualnie wyprzytulamy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba te imie Nina
bo to wspaniałe imię jest można zdrabniać zmieniać i w każdej postaci jest piękne
Nina, Ninka, Ninunia, Ninusia, Ninek, nawet jak mnie zdenerwuje to jest NinczorWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:59
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba imie Nina
I też mówiła tak Ninka , Ninka
Imię fakt jak mówi bratek "Zacne'
mi zawsze z damskich podobała się Zofia ale już w rodzinie Zosia jest więc odpada a jak wezmę imię prababci to mnie mąż z teściowa wydziedziczą więc Aniceta też odpada -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Jak coś mam dużego misia tak z 1,5m ma to mogę pożyczyć
Myślę że Dixiwystarczy no może damy jakoś radę
tak ale my idziemy 5 do dębskiej na wizytę bo musi być lekarz który ma certyfikat do badania przezierności karkowej i jesteśmy na rano umówieni więc nie wiem czy się spotkamy
-
Katiusza, jestes pewna ze jutro sikasz?
Troche wczesnie, ja bym odczekala przynajmniej dwa dni od plamienia. Fakt ze tempka ladnie skoczyla i to plamienie, ale w tak wczesnej ciazy to test moze wyjsc negatywny a beta by wyszla.
Ale trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby kochana co to za zmiana awatarka?
Carloq nie będziesz się nudzić jak ukochany wyjedzie,zajrzysz na forum i popiszesz z nami
Ja czekam na dostawę zakupów z etesco,w kominku już się pali i odpoczywam w dresikucinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby kochana co to za zmiana awatarka?
Carloq nie będziesz się nudzić jak ukochany wyjedzie,zajrzysz na forum i popiszesz z nami
Ja czekam na dostawę zakupów z etesco,w kominku już się pali i odpoczywam w dresiku
no właśnie byłam w trakcie:) bo wpadłam na to że ruby to też rubin!!! więc nie będę królikiem będę kamieniemEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny