X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ale to brzmi na odwyku. Jakbym nie wiem co normalnie żarła a nie tylko hormoniki.
    Kurde ale jak pozytywnie wyjdzie to co ja zrobie z zapasami wiesiołka, infolicu i testów owulcyjnych?

Rezerwuję infolic :D jakby co oczywiście :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:51

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z Kropkiem hymm ogólnie rewelacja no pomijając choroby ( infekcja, gardło, krew z nosa) ... Kropek chyba jest dużym śpiochem bo czuję się fantastycznie chyba że jestem głodna. Najlepiej smakują nam kwaśne rzeczy , a za żelki kwaśne echh...:) Przeżywamy teraz to że Tatuś jedzie na wyjazd integracyjny z pracy i będzie tak daleko ... Chyba będę ryczała z tęsknoty przez te wszystkie dni :( ... zobaczymy narazie staramy się radować myślą o wolnym , nawet mąż mi włączył aplikacje HBO bym miała dużo filmów i seriali do oglądania :) może coś pomoże ... zawsze mam przecież Was :)
    lekarz 5 listopada no i seria badań w tym okropna glukoza do zrobienia przed wizytą :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:53

katiuszaa, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    My z Kropkiem hymm ogólnie rewelacja no pomijając choroby ( infekcja, gardło, krew z nosa) ... Kropek chyba jest dużym śpiochem bo czuję się fantastycznie chyba że jestem głodna. Najlepiej smakują nam kwaśne rzeczy , a za żelki kwaśne echh...:) Przeżywamy teraz to że Tatuś jedzie na wyjazd integracyjny z pracy i będzie tak daleko ... Chyba będę ryczała z tęsknoty przez te wszystkie dni :( ... zobaczymy narazie staramy się radować myślą o wolnym , nawet mąż mi włączył aplikacje HBO bym miała dużo filmów i seriali do oglądania :) może coś pomoże ... zawsze mam przecież Was :)

A na długo twój m jedzie? z nami nudy nie ma nie bój się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja glukozę mam w poniedziałek odbiorę wyniki to za 2 tyg do gina to może się tam spotkamy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sobote wylatuje wraca w środę wieczorem :( ale ja teraz taka przytulaska się zrobiłam :( ... nie wiem jak to przeżyję ... przecież Wy mnie nie wyprzytulacie .. :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A na długo twój m jedzie? z nami nudy nie ma nie bój się :)
    u nas nigdy nie ma nudy nawet jak forum wyłączą hi hi hi

Carolq, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojechałam po Ninka do przedszkola no i co, najpierw biedra i reklamówka słodyczy,a potem jeszcze tesco i oprócz słodyczy jeszcze na jakieś serduszko barbie mnie naciągnęła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja pojechałam po Ninka do przedszkola no i co, najpierw biedra i reklamówka słodyczy,a potem jeszcze tesco i oprócz słodyczy jeszcze na jakieś serduszko barbie mnie naciągnęła :D

jakbym mojego męża widziała "reklamówka słodyczy" ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba imie Nina :) I też mówiła tak Ninka , Ninka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:58

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    no w sobote wylatuje wraca w środę wieczorem :( ale ja teraz taka przytulaska się zrobiłam :( ... nie wiem jak to przeżyję ... przecież Wy mnie nie wyprzytulacie .. :)

e to zleci jak z bicza strzelił, już myślałam że na miesiąc, dwa tygodnie,ale 3 dni spokojna głowa :)wirtualnie wyprzytulamy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

Jak coś mam dużego misia tak z 1,5m ma to mogę pożyczyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba te imie Nina :)

bo to wspaniałe imię jest można zdrabniać zmieniać i w każdej postaci jest piękne :)

Nina, Ninka, Ninunia, Ninusia, Ninek, nawet jak mnie zdenerwuje to jest Ninczor :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:59

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Moja Mama powiedziała że jak będzie dziewczynka to bardzo jej się podoba imie Nina :) I też mówiła tak Ninka , Ninka :P

Imię fakt jak mówi bratek "Zacne'

mi zawsze z damskich podobała się Zofia ale już w rodzinie Zosia jest więc odpada a jak wezmę imię prababci to mnie mąż z teściowa wydziedziczą więc Aniceta też odpada

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Jak coś mam dużego misia tak z 1,5m ma to mogę pożyczyć

Myślę że Dixi :) wystarczy no może damy jakoś radę :) tak ale my idziemy 5 do dębskiej na wizytę bo musi być lekarz który ma certyfikat do badania przezierności karkowej i jesteśmy na rano umówieni więc nie wiem czy się spotkamy :(

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza, jestes pewna ze jutro sikasz?
    Troche wczesnie, ja bym odczekala przynajmniej dwa dni od plamienia. Fakt ze tempka ladnie skoczyla i to plamienie, ale w tak wczesnej ciazy to test moze wyjsc negatywny a beta by wyszla.
    Ale trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo!

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby kochana co to za zmiana awatarka?

Carloq nie będziesz się nudzić jak ukochany wyjedzie,zajrzysz na forum i popiszesz z nami :)

Ja czekam na dostawę zakupów z etesco,w kominku już się pali i odpoczywam w dresiku :)

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby kochana co to za zmiana awatarka?

Carloq nie będziesz się nudzić jak ukochany wyjedzie,zajrzysz na forum i popiszesz z nami :)

Ja czekam na dostawę zakupów z etesco,w kominku już się pali i odpoczywam w dresiku :)

no właśnie byłam w trakcie:) bo wpadłam na to że ruby to też rubin!!! więc nie będę królikiem będę kamieniem :D

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo ładny awatar :D

Ruby, Carolq lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, Cynnamonek co porabiacie?

CzekającaMamo zajrzyj do nas :) może myślami Cię ściągnę do nas na forum.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    bardzo ładny awatar :D
    kamień taki dostojny jest :D dzięki :*

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 465 466 467 468 469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ