Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Katiusza, jestes pewna ze jutro sikasz?
Troche wczesnie, ja bym odczekala przynajmniej dwa dni od plamienia. Fakt ze tempka ladnie skoczyla i to plamienie, ale w tak wczesnej ciazy to test moze wyjsc negatywny a beta by wyszla.
Ale trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo!
ja to pewna jestem że nie sikam
czekam do 23.10
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też kocham słodycze. ..wiem że niezdrowe ale miłość do czekolady wygrywa...ostatnio jednak zqjadam też orzechy, daktyle, pestki dyni:-) a malza namowilam na branie kwasu foliowego:-) i cynk+selen:-)katiuszaa wrote:jakbym mojego męża widziała "reklamówka słodyczy"

katiuszaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak a propo wczorajszego dnia dziecka utraconego. Link z fajnym zdjęciem
https://www.facebook.com/nieperfekcyjnamama/photos/a.220149468118371.56936.213606648772653/728950310571615/?type=3&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 18:10
missy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ogarnęłam się trochę. Bo co z tego, że od kilku dni wiedziałam, że nic z tego cyklu nie będzie, porażka i tak boli
Ukochany mój przytulił mnie, pogłaskał i od razu się lepiej zrobiło
Na szczęście @ łagodna, więc chociaż tyle. No i spijam weekendowe piwko, w końcu nie jestem w ciąży to mogę
katiuszaa, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:No ogarnęłam się trochę. Bo co z tego, że od kilku dni wiedziałam, że nic z tego cyklu nie będzie, porażka i tak boli
Ukochany mój przytulił mnie, pogłaskał i od razu się lepiej zrobiło
Na szczęście @ łagodna, więc chociaż tyle. No i spijam weekendowe piwko, w końcu nie jestem w ciąży to mogę 
pffff ja prawie jestem , ale też sobie walnę jak wrócę od doktorka...stresik już jest większy bo co jak mi powie, że bezowulacyjny jak ja się tyle napracowałam w tym cyklu? ratunkuuuuu
Jakby co to wyślę łopatę daj znać
-
nick nieaktualnyRuby wrote:pffff ja prawie jestem , ale też sobie walnę jak wrócę od doktorka...stresik już jest większy bo co jak mi powie, że bezowulacyjny jak ja się tyle napracowałam w tym cyklu? ratunkuuuuu
Jakby co to wyślę łopatę daj znać
Ruby tulę bo właśnie to przeżywałam miesiąc temu. Jak tylko wrócisz to pisz co Ci powiedział o ile Luby nie zajmie mnie czymś innym
to będę czekać na wieści od Ciebie
Ruby lubi tę wiadomość
ale może jakoś tym awatarem odstraszę, że wiesz już dosyć tego czerwonego 

jedyny sex shop w moim mieście zamknęli