Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Katiusza, jestes pewna ze jutro sikasz?
Troche wczesnie, ja bym odczekala przynajmniej dwa dni od plamienia. Fakt ze tempka ladnie skoczyla i to plamienie, ale w tak wczesnej ciazy to test moze wyjsc negatywny a beta by wyszla.
Ale trzymam bardzo mocno kciuki zeby sie udalo!
ja to pewna jestem że nie sikamczekam do 23.10
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:jakbym mojego męża widziała "reklamówka słodyczy"
katiuszaa, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak a propo wczorajszego dnia dziecka utraconego. Link z fajnym zdjęciem
https://www.facebook.com/nieperfekcyjnamama/photos/a.220149468118371.56936.213606648772653/728950310571615/?type=3&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 18:10
missy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ogarnęłam się trochę. Bo co z tego, że od kilku dni wiedziałam, że nic z tego cyklu nie będzie, porażka i tak boli
Ukochany mój przytulił mnie, pogłaskał i od razu się lepiej zrobiło
Na szczęście @ łagodna, więc chociaż tyle. No i spijam weekendowe piwko, w końcu nie jestem w ciąży to mogę
katiuszaa, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:No ogarnęłam się trochę. Bo co z tego, że od kilku dni wiedziałam, że nic z tego cyklu nie będzie, porażka i tak boli
Ukochany mój przytulił mnie, pogłaskał i od razu się lepiej zrobiło
Na szczęście @ łagodna, więc chociaż tyle. No i spijam weekendowe piwko, w końcu nie jestem w ciąży to mogę
pffff ja prawie jestem , ale też sobie walnę jak wrócę od doktorka...stresik już jest większy bo co jak mi powie, że bezowulacyjny jak ja się tyle napracowałam w tym cyklu? ratunkuuuuu
Jakby co to wyślę łopatę daj znać -
nick nieaktualnyRuby wrote:pffff ja prawie jestem , ale też sobie walnę jak wrócę od doktorka...stresik już jest większy bo co jak mi powie, że bezowulacyjny jak ja się tyle napracowałam w tym cyklu? ratunkuuuuu
Jakby co to wyślę łopatę daj znać
Ruby tulę bo właśnie to przeżywałam miesiąc temu. Jak tylko wrócisz to pisz co Ci powiedział o ile Luby nie zajmie mnie czymś innymto będę czekać na wieści od Ciebie
Ruby lubi tę wiadomość