X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby tulę bo właśnie to przeżywałam miesiąc temu. Jak tylko wrócisz to pisz co Ci powiedział o ile Luby nie zajmie mnie czymś innym <3 to będę czekać na wieści od Ciebie

dzięki jesteś kochana :* wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy...serio

a tak btw to ten dupek mi podnosi tempkę zdaje się, chyba, że serio mnie choroba zbiera :/ podniesionej temp absolutnie nie łączę z objawami ciąży bo to zdecydowanie za wcześnie;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś mam łopatę do odśnieżania i saperkę to mogę pożyczyć ;)
    Partyzantka może pysznego grzańca sobie zrobisz? 0drinks.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    dzięki jesteś kochana :* wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy...serio

a tak btw to ten dupek mi podnosi tempkę zdaje się, chyba, że serio mnie choroba zbiera :/ podniesionej temp absolutnie nie łączę z objawami ciąży bo to zdecydowanie za wcześnie;)

No progesteron ma to do siebie że podnosi temperaturę i dlatego w II fazie nam wzrasta temperatur, jak coś cycki też od niego bolą

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No progesteron ma to do siebie że podnosi temperaturę i dlatego w II fazie nam wzrasta temperatur, jak coś cycki też od niego bolą

już nie długo bo odstawiam 25 dnia cyklu czyli za 2 dni jakoś...może chociaż @ wcześniej przyjdzie jak już ma przyjść.

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ją też będę czekać aż napiszesz po wizycie. I nie martw się na zapas, bo sama wiesz że tu ostatnio nawet z bezowulacyjnych ciąże były.

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    już nie długo bo odstawiam 25 dnia cyklu czyli za 2 dni jakoś...może chociaż @ wcześniej przyjdzie jak już ma przyjść.

a może nie przyjdzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ruby ją też będę czekać aż napiszesz po wizycie. I nie martw się na zapas, bo sama wiesz że tu ostatnio nawet z bezowulacyjnych ciąże były.

też prawda :) ale wiesz to taka panika przed wizytowa, po wizycie mi przejdzie chodź by nie wiadomo co na niej by było to człowiek już się oswaja ze wszystkim potem :)
    Jeszcze mam ponad godzinkę czasu więc tak sobie siedzę i panikuję :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a może nie przyjdzie?

a kto to może wiedzieć? jedynie Ten na górze :)
    Okres nakręcania jeszcze przede mną:D

a wy co tam popijacie dzisiaj dobrego? jakieś grzańce się szykują?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    pffff ja prawie jestem , ale też sobie walnę jak wrócę od doktorka...stresik już jest większy bo co jak mi powie, że bezowulacyjny jak ja się tyle napracowałam w tym cyklu? ratunkuuuuu

Jakby co to wyślę łopatę daj znać :)

a tak w ogóle to jeżeli owulka była to on może tego nie widzieć. Bardzo trudno jest znaleźć ciałko żółte a płyn w zatoce douglasa się wchłania. Więc ja będę twierdzić że u Ciebie była.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Czyli dzis nikt nie testuje?
    Jutro Jaśminowa, zacznij nową passę :)

AgaL- bardzo bym chciała, ale już czuję, że na pewno okres nadejdzie, ale któraś z nas na pewno będzie się w tym miesiacu cieszyć : )
    ps- test zakupiony, ale o ile w poprzednich cyklach miałam nadzieję, to w tym praktycznie jestem pewna, że nic z tego nie będzie, nawet testu mi się nie chce robić.
    (przypominam ,ze robiłam zdaje się w środę i był negatyw ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a kto to może wiedzieć? jedynie Ten na górze :)
    Okres nakręcania jeszcze przede mną:D

a wy co tam popijacie dzisiaj dobrego? jakieś grzańce się szykują?

Ja dziś nie piję bo nie wiem kiedy do domu dojadę a jutro na 8 doszkalać się idę ale jutro skoro jeszcze w ciąży nie jestem to zrobię sobie grzane wino

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wrote:
    Hej wczoraj wieczorem umarl tato mojego meza bede wdzieczna za kazda zdrowaske w jego intencji

Mundek, bardzo Wam współczuję. Pomodlę się za niego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    AgaL- bardzo bym chciała, ale już czuję, że na pewno okres nadejdzie, ale któraś z nas na pewno będzie się w tym miesiacu cieszyć : )
    ps- test zakupiony, ale o ile w poprzednich cyklach miałam nadzieję, to w tym praktycznie jestem pewna, że nic z tego nie będzie, nawet testu mi się nie chce robić.
    (przypominam ,ze robiłam zdaje się w środę i był negatyw ; )

Jak to nie rozbijesz? ktoś musi uwolnić zielone kropeczki bo strasznie im tam ciasno

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrzucę zaraz na fejsa zdjęcie mojego testu ovu i powiedzcie mi czy według Was jest pozytywny? Nie wiem czy ta testowa oprócz koloru to też grubość musi mieć tą co kontrolna?

atdc15nmjt4tk663.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missy83 wrote:
    AgaL - tak... jest już nowy cykl, mogę podjąć starania. Naładowana pozytywną energią :-). Strasznie mam krótkie te cykle...no ale praktycznie regularne (+/- 1 dzień).

Missy, im krótszy cykl tym więcej szans w roku na ciążę, więc super, że takie masz cykle : )

missy83 lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane, łopata nie potrzebna bo ja dołów nie łapię, raczej worek bokserski się przydaje ;) Grzaniec? Nie, dzisiaj zimne, gorzkie piwo i cygaretka, po męsku ;)
    Ruby ja się już Twoją wizytą razem z Tobą stresuję ;)

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Dziewczyny wrzucę zaraz na fejsa zdjęcie mojego testu ovu i powiedzcie mi czy według Was jest pozytywny? Nie wiem czy ta testowa oprócz koloru to też grubość musi mieć tą co kontrolna?

dajesz

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zciemniał teraz i raczej nie ma sensu wrzucać bo raczej pozytywny :( już żałuje że zrobiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:20

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a tak w ogóle to jeżeli owulka była to on może tego nie widzieć. Bardzo trudno jest znaleźć ciałko żółte a płyn w zatoce douglasa się wchłania. Więc ja będę twierdzić że u Ciebie była.

w takim razie tego też się będę trzymać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Kurde zciemniał teraz i raczej nie ma sensu wrzucać bo raczej pozytywny :( już żałuje że zrobiłam.

no to chyba dobrze nie? skąd ta smutna mina?

‹‹ 467 468 469 470 471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ