Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby tulę bo właśnie to przeżywałam miesiąc temu. Jak tylko wrócisz to pisz co Ci powiedział o ile Luby nie zajmie mnie czymś innym
to będę czekać na wieści od Ciebie
dzięki jesteś kochana :* wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy...serio
a tak btw to ten dupek mi podnosi tempkę zdaje się, chyba, że serio mnie choroba zbierapodniesionej temp absolutnie nie łączę z objawami ciąży bo to zdecydowanie za wcześnie;)
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:dzięki jesteś kochana :* wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy...serio
a tak btw to ten dupek mi podnosi tempkę zdaje się, chyba, że serio mnie choroba zbierapodniesionej temp absolutnie nie łączę z objawami ciąży bo to zdecydowanie za wcześnie;)
No progesteron ma to do siebie że podnosi temperaturę i dlatego w II fazie nam wzrasta temperatur, jak coś cycki też od niego bolą -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:No progesteron ma to do siebie że podnosi temperaturę i dlatego w II fazie nam wzrasta temperatur, jak coś cycki też od niego bolą
już nie długo bo odstawiam 25 dnia cyklu czyli za 2 dni jakoś...może chociaż @ wcześniej przyjdzie jak już ma przyjść. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ruby ją też będę czekać aż napiszesz po wizycie. I nie martw się na zapas, bo sama wiesz że tu ostatnio nawet z bezowulacyjnych ciąże były.
też prawdaale wiesz to taka panika przed wizytowa, po wizycie mi przejdzie chodź by nie wiadomo co na niej by było to człowiek już się oswaja ze wszystkim potem
Jeszcze mam ponad godzinkę czasu więc tak sobie siedzę i panikuję -
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:a może nie przyjdzie?
a kto to może wiedzieć? jedynie Ten na górze
Okres nakręcania jeszcze przede mną
a wy co tam popijacie dzisiaj dobrego? jakieś grzańce się szykują?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:07
-
nick nieaktualnyRuby wrote:pffff ja prawie jestem , ale też sobie walnę jak wrócę od doktorka...stresik już jest większy bo co jak mi powie, że bezowulacyjny jak ja się tyle napracowałam w tym cyklu? ratunkuuuuu
Jakby co to wyślę łopatę daj znać
a tak w ogóle to jeżeli owulka była to on może tego nie widzieć. Bardzo trudno jest znaleźć ciałko żółte a płyn w zatoce douglasa się wchłania. Więc ja będę twierdzić że u Ciebie była. -
AgaL wrote:Czyli dzis nikt nie testuje?
Jutro Jaśminowa, zacznij nową passę
AgaL- bardzo bym chciała, ale już czuję, że na pewno okres nadejdzie, ale któraś z nas na pewno będzie się w tym miesiacu cieszyć : )
ps- test zakupiony, ale o ile w poprzednich cyklach miałam nadzieję, to w tym praktycznie jestem pewna, że nic z tego nie będzie, nawet testu mi się nie chce robić.
(przypominam ,ze robiłam zdaje się w środę i był negatyw ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyRuby wrote:a kto to może wiedzieć? jedynie Ten na górze
Okres nakręcania jeszcze przede mną
a wy co tam popijacie dzisiaj dobrego? jakieś grzańce się szykują?
Ja dziś nie piję bo nie wiem kiedy do domu dojadę a jutro na 8 doszkalać się idę ale jutro skoro jeszcze w ciąży nie jestem to zrobię sobie grzane wino -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:AgaL- bardzo bym chciała, ale już czuję, że na pewno okres nadejdzie, ale któraś z nas na pewno będzie się w tym miesiacu cieszyć : )
ps- test zakupiony, ale o ile w poprzednich cyklach miałam nadzieję, to w tym praktycznie jestem pewna, że nic z tego nie będzie, nawet testu mi się nie chce robić.
(przypominam ,ze robiłam zdaje się w środę i był negatyw ; )
Jak to nie rozbijesz? ktoś musi uwolnić zielone kropeczki bo strasznie im tam ciasno -
missy83 wrote:AgaL - tak... jest już nowy cykl, mogę podjąć starania. Naładowana pozytywną energią
. Strasznie mam krótkie te cykle...no ale praktycznie regularne (+/- 1 dzień).
Missy, im krótszy cykl tym więcej szans w roku na ciążę, więc super, że takie masz cykle : )missy83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dzięki kochane, łopata nie potrzebna bo ja dołów nie łapię, raczej worek bokserski się przydaje
Grzaniec? Nie, dzisiaj zimne, gorzkie piwo i cygaretka, po męsku
Ruby ja się już Twoją wizytą razem z Tobą stresuję
Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:a tak w ogóle to jeżeli owulka była to on może tego nie widzieć. Bardzo trudno jest znaleźć ciałko żółte a płyn w zatoce douglasa się wchłania. Więc ja będę twierdzić że u Ciebie była.
w takim razie tego też się będę trzymać -
nick nieaktualny