Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:Mój plan na weekend:
Szkoła w sobotę rano a potem błogie lenistwokatiuszaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
katiuszaa wrote:Mój plan na weekend:
Szkoła w sobotę rano a potem błogie lenistwo
Zaraz smigan do rossmana, zerkne na te testy ovu, może kupię coś pachnacego:-) -
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiusza nie chcę nakręcać Cię itp, bo sama tak ostatnio miałam, ale Twój wykres nawet w tej miniaturce pod wpisami wygląda ładnie
Dzięki. Ja sama się nakręcam i kop w 4 litery mi się należy. Mój wykres nigdy tak nie wyglądał nawet jak brałam progesteron. Jestem przerażona że za mocno się poobijam jak będę spadać widząc negatywny test więc zazdroszczę Partyznce że już czas stresów za nią. Jakoś pomimo nakręcania że może się uda to tego wyjątkowo nie umiem sobie wyobrazić. A przecież moja wyobraźnia jest szalona.
Jutro testuje Jaśminowa więc mam nadzieję że ona rozbije nasz wór zieloności
Agal a ty masz jeszcze szanse bo @ nie przyszłaAgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do Chirurgów bardzo nie podobało mi się zakończonie ostatniej serii. Ja jestem na bieżąco teraz jest kolejny sezon i w odcinek z tamtego tygodnia był straszny. Przeryczałam prawie cały , był o Mamie która miała ciążę bliźniaczą i dopiero jak przyjechali rodzić to jak zrobili usg okazało się że lekarze zauważyli że maluchy mają guzy wątroby i jedno i drugie ... nie wiem czy Wam dalej opowiadać bo pewnie chcecie same obejrzeć więc już będę siedzieć cicho. Czekam teraz na napisy do następnego odcinka
Może go nie przepłaczę
-
Katiusza Kochana to normalne, ja jak tylko dzień mi się przesuwa to już wyobraźnia nakręcona na maksa, jak dziś
Chciałabym bardzo żeby Jaśminowa jutro zapoczątkowała zieloną passę
katiuszaa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyUuu Katiusza ale brzydki wykresie , nie dobry nie ładny ... co to ma w ogóle być
Pamiętajcie może lepiej nie zachwalać aby nie zapeszać
( to metoda mojego taty na pieczenie chleba
żeby urósł może się i w tym przypadku sprawdzi
AgaL, katiuszaa, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiusza Kochana to normalne, ja jak tylko dzień mi się przesuwa to już wyobraźnia nakręcona na maksa, jak dziś
Chciałabym bardzo żeby Jaśminowa jutro zapoczątkowała zieloną passę
Ja zaczęłam dziś jak zobaczyłam temperaturę, już nawet ewentualną datę narodzin sprawdziłam i niby ładna ale zaczęłam wymyślać że lipiec to może nie najlepiej bo z egzaminami się zleje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:może właśnie to było potrzebne byś była na odwyku
ale to brzmi na odwyku. Jakbym nie wiem co normalnie żarła a nie tylko hormoniki.
Kurde ale jak pozytywnie wyjdzie to co ja zrobie z zapasami wiesiołka, infolicu i testów owulcyjnych? -
nick nieaktualnyodsprzedasz którejś na forum
narazie się tym nie przejmuj
nie biorę też tak zabrzmiało więc pociągnęłam dalej
Oj mi ostatnio odbijano co sorki Katiusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:47
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra kończę nakręcanie bo niewiele brakuje żebym do szafki z testami leciała a na to na bank za wcześnie.
Carolq jak się czujesz?
kiedy gin kolejne badania zlecił? Już polubiłam tego twojego kropka i żądna wieści jestemAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:odsprzedasz którejś na forum
narazie się tym nie przejmuj
nie biorę też tak zabrzmiało więc pociągnęłam dalej
Oj mi ostatnio odbijano co sorki Katiusza
ja się na nic nie gniewam, nie tak łatwo jest mnie obrazić ale możesz próbować dalej.Carolq lubi tę wiadomość
-
Ale się rozpisałyście... ciężko nadrobić
Mnie mega kłuje w jajniku i przez chwilę miałam mocny ból piersi po bokach...
Boję się, czy mi się z tego niepękniętego pęcherzyka nie robi torbielbo skąd ten ból? Chyba raczej owulka wczoraj albo dzisiaj nie wsystąpiła bo to już późno 21 dc... ach tam, jak po week będzie bolało to znowu do gina. W poniedziałek mam endo to się od razu znowu zapiszę do ginki.