X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje plany na weekend, jeśli słoneczny, to jakiś spacer w sobotę, kawa u rodziców:), sprzątanie i potem lenistwo do poniedziałku :)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mój plan na weekend:
    Szkoła w sobotę rano a potem błogie lenistwo ;)
    Katiusza nie chcę nakręcać Cię itp, bo sama tak ostatnio miałam, ale Twój wykres nawet w tej miniaturce pod wpisami wygląda ładnie ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mój plan na weekend:
    Szkoła w sobotę rano a potem błogie lenistwo ;)
    Też by mi się przydało takie leniuchowanie ale mamy w planach odwiedzić rodziców.

Zaraz smigan do rossmana, zerkne na te testy ovu, może kupię coś pachnacego:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiusza nie chcę nakręcać Cię itp, bo sama tak ostatnio miałam, ale Twój wykres nawet w tej miniaturce pod wpisami wygląda ładnie ;)
    Faktycznie ;)

AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Dzięki. Ja sama się nakręcam i kop w 4 litery mi się należy. Mój wykres nigdy tak nie wyglądał nawet jak brałam progesteron. Jestem przerażona że za mocno się poobijam jak będę spadać widząc negatywny test więc zazdroszczę Partyznce że już czas stresów za nią. Jakoś pomimo nakręcania że może się uda to tego wyjątkowo nie umiem sobie wyobrazić. A przecież moja wyobraźnia jest szalona.
    Jutro testuje Jaśminowa więc mam nadzieję że ona rozbije nasz wór zieloności
    Agal a ty masz jeszcze szanse bo @ nie przyszła

AgaL, madzikk, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do Chirurgów bardzo nie podobało mi się zakończonie ostatniej serii. Ja jestem na bieżąco teraz jest kolejny sezon i w odcinek z tamtego tygodnia był straszny. Przeryczałam prawie cały , był o Mamie która miała ciążę bliźniaczą i dopiero jak przyjechali rodzić to jak zrobili usg okazało się że lekarze zauważyli że maluchy mają guzy wątroby i jedno i drugie ... nie wiem czy Wam dalej opowiadać bo pewnie chcecie same obejrzeć więc już będę siedzieć cicho. Czekam teraz na napisy do następnego odcinka ;) Może go nie przepłaczę

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiusza Kochana to normalne, ja jak tylko dzień mi się przesuwa to już wyobraźnia nakręcona na maksa, jak dziś;)
    Chciałabym bardzo żeby Jaśminowa jutro zapoczątkowała zieloną passę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu Katiusza ale brzydki wykresie , nie dobry nie ładny ... co to ma w ogóle być :P Pamiętajcie może lepiej nie zachwalać aby nie zapeszać :) ( to metoda mojego taty na pieczenie chleba :P żeby urósł może się i w tym przypadku sprawdzi :)

AgaL, katiuszaa, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i mi Carolq coś brzydko napisz, to wystraszysz wredną @ i jutro nie przyjdzie;)

katiuszaa, Carolq, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to nie głupie możecie pisać że się na pewno nie uda po 7 latach to szans nie ma i może wtedy los na złość coś mi przyśle ;)

Carolq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL ale przyjdzie Ci @ taka że ooo , będzie lecieć uuuu... lepiej już nic nie mówić bo szkoda gadać

może pomoże :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiusza Kochana to normalne, ja jak tylko dzień mi się przesuwa to już wyobraźnia nakręcona na maksa, jak dziś;)
    Chciałabym bardzo żeby Jaśminowa jutro zapoczątkowała zieloną passę:)

Ja zaczęłam dziś jak zobaczyłam temperaturę, już nawet ewentualną datę narodzin sprawdziłam i niby ładna ale zaczęłam wymyślać że lipiec to może nie najlepiej bo z egzaminami się zleje

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ja zaczęłam dziś jak zobaczyłam temperaturę, już nawet ewentualną datę narodzin sprawdziłam i niby ładna ale zaczęłam wymyślać że lipiec to może nie najlepiej bo z egzaminami się zleje

A bierzesz jakieś leki teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A bierzesz jakieś leki teraz?

Ja czysta jestem ;) nie biorę
    Nawet ziółek żadnych nie piję chyba że czasami rumianek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ja czysta jestem ;) nie biorę

może właśnie to było potrzebne byś była na odwyku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    może właśnie to było potrzebne byś była na odwyku :)

ale to brzmi na odwyku. Jakbym nie wiem co normalnie żarła a nie tylko hormoniki.
    Kurde ale jak pozytywnie wyjdzie to co ja zrobie z zapasami wiesiołka, infolicu i testów owulcyjnych?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odsprzedasz którejś na forum :P narazie się tym nie przejmuj :) nie biorę też tak zabrzmiało więc pociągnęłam dalej :P

Oj mi ostatnio odbija :P no co sorki Katiusza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kończę nakręcanie bo niewiele brakuje żebym do szafki z testami leciała a na to na bank za wcześnie.
    Carolq jak się czujesz?
    kiedy gin kolejne badania zlecił? Już polubiłam tego twojego kropka i żądna wieści jestem

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    odsprzedasz którejś na forum :P narazie się tym nie przejmuj :) nie biorę też tak zabrzmiało więc pociągnęłam dalej :P

Oj mi ostatnio odbija :P no co sorki Katiusza

ja się na nic nie gniewam, nie tak łatwo jest mnie obrazić ale możesz próbować dalej.

Carolq lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpisałyście... ciężko nadrobić :)
    Mnie mega kłuje w jajniku i przez chwilę miałam mocny ból piersi po bokach...
    Boję się, czy mi się z tego niepękniętego pęcherzyka nie robi torbiel :( bo skąd ten ból? Chyba raczej owulka wczoraj albo dzisiaj nie wsystąpiła bo to już późno 21 dc... ach tam, jak po week będzie bolało to znowu do gina. W poniedziałek mam endo to się od razu znowu zapiszę do ginki.

‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ