Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Moderatorka przemówiła hihih
ale zgadzam się kochana z tym co pisałaś na fb
a koty moje troszkę niszczą dlatego mają 2 metrowy drapak
Edycik jak się wygrzebałam z łóżka to miałam odpisać i nadrabiać a tu zonk forum zamkniętena szczęście mamy plan awaryjny i nie nudziłam się
tylko ciebie mi tam zabrakło moja droga -nagana
Edycik lubi tę wiadomość
-
U mnie w domu jest dużo zwierząt ale nie moich
Teściu na górze mieszka z siostrzenicą mojego męża. Tak że oprócz tej suczki o której wspomniałam na górze mieszkają rybki, dwa mopsy i cziłała, do tego jest jeszcze z 6 kotów podwórkowych (jeden jest mój powinien być domowy bo to meine coon- ale poszedł na swoje jak to mój mąż mówi i odwiedza mnie tylko), są jeszcze kury- kogut też
stąd mam dostęp do zapłodnionych jaj hehe, dwie gęsi i króliki
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:U mnie w domu jest dużo zwierząt ale nie moich
Teściu na górze mieszka z siostrzenicą mojego męża. Tak że oprócz tej suczki o której wspomniałam na górze mieszkają rybki, dwa mopsy i cziłała, do tego jest jeszcze z 6 kotów podwórkowych (jeden jest mój powinien być domowy bo to meine coon- ale poszedł na swoje jak to mój mąż mówi i odwiedza mnie tylko), są jeszcze kury- kogut też
stąd mam dostęp do zapłodnionych jaj hehe, dwie gęsi i króliki
to u was całe zooa do jaj mam też dostęp bo moi rodzice mają kury i koguta też
także jedno zalecenie ojca S spełniamy, jest moc!
Ejrene lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Madzikk a u Ciebie @ przyszła?
bo widzę że masz termin tak jak ja i Paryzetka
A do ciebie @ juz dotarla? Partyzerka a ty?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyKobietki jakie plany weekendowe?
Ja dzisiaj wolne już mam:D a tak chyba będę musiała się za te nieszczęsne okna zabrać jutro
Imprezowych planów brak na ten weekend, ale zakupię sobie jakiś likier kawowy - chyba se mogę w czajnik odrobinę dać? -
Witam wszystkich cieplutko
Muszę się z Wami czymś podzielić bo jestem w ciężkim szoku...
Rano była klientka i tak gadka, szmatka.... I mówi, że była umówiona na zabieg usunięcia torbiela... Co więcej, była już w szpitalu, prawie na stole a tu lekarz mówi,aby zrobić usg dopochwowe tak przed zabiegiem, dla upewnienia. grzebie, grzebie....i mówi do niej: tak, tak ma Pani torbiel, ale na dwóch nogach.
Szok! I szczęście od BogaEdycik, AgaL, Bratek, luna91, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Edycik jak się wygrzebałam z łóżka to miałam odpisać i nadrabiać a tu zonk forum zamknięte
na szczęście mamy plan awaryjny i nie nudziłam się
tylko ciebie mi tam zabrakło moja droga -nagana
usprawiedliwię się bo mam strasznu sajgon dziś w pracy
i tak cud,że mam chwilkę by do Was zaglądac i podczytywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:46
-
EwelinaaKa wrote:Witam wszystkich cieplutko
Muszę się z Wami czymś podzielić bo jestem w ciężkim szoku...
Rano była klientka i tak gadka, szmatka.... I mówi, że była umówiona na zabieg usunięcia torbiela... Co więcej, była już w szpitalu, prawie na stole a tu lekarz mówi,aby zrobić usg dopochwowe tak przed zabiegiem, dla upewnienia. grzebie, grzebie....i mówi do niej: tak, tak ma Pani torbiel, ale na dwóch nogach.
Szok! I szczęście od Boga
wow piekna historiaAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Czesc Agulek. Mialam jakies chwilowe plamienie z godzinke temu, ale minimalne, pewnie sie juz rozkreca, ale ciesze sie bo nie mam jeszcze stradznych boli, juz dawno tak nie mialam, to chyba zasluga wiesiolka. Tempka poszla dzisiaj w dol, piersi bola tylko jak dotkne. Nie mam tez napadow zlosci ani placzu:) wiec zaczynamy nowy cykl bardzo pozytywnie:)
A do ciebie @ juz dotarla? Partyzerka a ty?
Jest humor - jest moc! chylę czoła za pozytywne nastawienie i życzę sobie tego samegomadzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby moje plany na weekend? Od dziś do niedzieli w pracy
ale szukam pozytywów, będę miała za to dużo czasu do czytania książek i bycia na forum
coś dużo tych weekendów w pracy, tydzień temu też byłaś zdaje się? ale kolejny pozytyw zapłacone za weekend więc więcej kasy na zakupy:D -
cinnamon cookie wrote:Ruby moje plany na weekend? Od dziś do niedzieli w pracy
ale szukam pozytywów, będę miała za to dużo czasu do czytania książek i bycia na forum
jeden klient mnie wyprowadził z równowagi i już napisałam jak oszołom
-
Ruby wrote:coś dużo tych weekendów w pracy, tydzień temu też byłaś zdaje się? ale kolejny pozytyw zapłacone za weekend więc więcej kasy na zakupy:D
pracuję co drugi weekend ale teraz mam dwa pod rząd bo się zamieniłam z koleżanką, by mieć wolne za tydzień - z okazji urodzin dla Męża kupiłam bilety na Verva Street Racing na Narodowym
czyli dwa pracuję i dwa będę miała wolne... Niestety, płatne normalnie
taka moja praca...
-
Ruby wrote:Kobietki jakie plany weekendowe?
Moje plany weekendowe z fejsa znasza pomiędzy jazdą jeszcze nie wiem
pojechała bym na jakieś zakupy ubraniowe ale muszę na wypłatę poczekać ;)a likier jak najbardziej
mi się wczoraj strasznie piwa chciało a nie miałam.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Omg jak ja napisałam! NA czytanie książek
jeden klient mnie wyprowadził z równowagi i już napisałam jak oszołom
haha nawet nie zauważyłam, też często gęsto robię takie byki, zresztą w ogóle coraz gorzej z PL u mnie, miesza mi się Czeski-Polski i Angielski
Najgorsze, że żaden z nich nie jest na wysokim poziomiemadzikk, AgaL lubią tę wiadomość