X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Moderatorka przemówiła hihih
    ale zgadzam się kochana z tym co pisałaś na fb :)
    a koty moje troszkę niszczą dlatego mają 2 metrowy drapak :)

Edycik jak się wygrzebałam z łóżka to miałam odpisać i nadrabiać a tu zonk forum zamknięte :D na szczęście mamy plan awaryjny i nie nudziłam się :) tylko ciebie mi tam zabrakło moja droga -nagana :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu jest dużo zwierząt ale nie moich :) Teściu na górze mieszka z siostrzenicą mojego męża. Tak że oprócz tej suczki o której wspomniałam na górze mieszkają rybki, dwa mopsy i cziłała, do tego jest jeszcze z 6 kotów podwórkowych (jeden jest mój powinien być domowy bo to meine coon- ale poszedł na swoje jak to mój mąż mówi i odwiedza mnie tylko), są jeszcze kury- kogut też :P stąd mam dostęp do zapłodnionych jaj hehe, dwie gęsi i króliki :)

luna91 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    U mnie w domu jest dużo zwierząt ale nie moich :) Teściu na górze mieszka z siostrzenicą mojego męża. Tak że oprócz tej suczki o której wspomniałam na górze mieszkają rybki, dwa mopsy i cziłała, do tego jest jeszcze z 6 kotów podwórkowych (jeden jest mój powinien być domowy bo to meine coon- ale poszedł na swoje jak to mój mąż mówi i odwiedza mnie tylko), są jeszcze kury- kogut też :P stąd mam dostęp do zapłodnionych jaj hehe, dwie gęsi i króliki :)

to u was całe zoo :D a do jaj mam też dostęp bo moi rodzice mają kury i koguta też:P także jedno zalecenie ojca S spełniamy, jest moc!

Ejrene lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Madzikk a u Ciebie @ przyszła?:) bo widzę że masz termin tak jak ja i Paryzetka
    Czesc Agulek. Mialam jakies chwilowe plamienie z godzinke temu, ale minimalne, pewnie sie juz rozkreca, ale ciesze sie bo nie mam jeszcze stradznych boli, juz dawno tak nie mialam, to chyba zasluga wiesiolka. Tempka poszla dzisiaj w dol, piersi bola tylko jak dotkne. Nie mam tez napadow zlosci ani placzu:) wiec zaczynamy nowy cykl bardzo pozytywnie:)
    A do ciebie @ juz dotarla? Partyzerka a ty?

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki jakie plany weekendowe?

Ja dzisiaj wolne już mam:D a tak chyba będę musiała się za te nieszczęsne okna zabrać jutro :/
    Imprezowych planów brak na ten weekend, ale zakupię sobie jakiś likier kawowy - chyba se mogę w czajnik odrobinę dać?

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich cieplutko :-)

Muszę się z Wami czymś podzielić bo jestem w ciężkim szoku...

Rano była klientka i tak gadka, szmatka.... I mówi, że była umówiona na zabieg usunięcia torbiela... Co więcej, była już w szpitalu, prawie na stole a tu lekarz mówi,aby zrobić usg dopochwowe tak przed zabiegiem, dla upewnienia. grzebie, grzebie....i mówi do niej: tak, tak ma Pani torbiel, ale na dwóch nogach.

Szok! I szczęście od Boga

Edycik, AgaL, Bratek, luna91, Wiola90 lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Edycik jak się wygrzebałam z łóżka to miałam odpisać i nadrabiać a tu zonk forum zamknięte :D na szczęście mamy plan awaryjny i nie nudziłam się :) tylko ciebie mi tam zabrakło moja droga -nagana :D

usprawiedliwię się bo mam strasznu sajgon dziś w pracy
    i tak cud,że mam chwilkę by do Was zaglądac i podczytywać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:46

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Witam wszystkich cieplutko :-)

Muszę się z Wami czymś podzielić bo jestem w ciężkim szoku...

Rano była klientka i tak gadka, szmatka.... I mówi, że była umówiona na zabieg usunięcia torbiela... Co więcej, była już w szpitalu, prawie na stole a tu lekarz mówi,aby zrobić usg dopochwowe tak przed zabiegiem, dla upewnienia. grzebie, grzebie....i mówi do niej: tak, tak ma Pani torbiel, ale na dwóch nogach.

Szok! I szczęście od Boga

wow piekna historia :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Czesc Agulek. Mialam jakies chwilowe plamienie z godzinke temu, ale minimalne, pewnie sie juz rozkreca, ale ciesze sie bo nie mam jeszcze stradznych boli, juz dawno tak nie mialam, to chyba zasluga wiesiolka. Tempka poszla dzisiaj w dol, piersi bola tylko jak dotkne. Nie mam tez napadow zlosci ani placzu:) wiec zaczynamy nowy cykl bardzo pozytywnie:)
    A do ciebie @ juz dotarla? Partyzerka a ty?

Jest humor - jest moc! chylę czoła za pozytywne nastawienie i życzę sobie tego samego :)

madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    usprawiedliwię się bo mam strasznu sajgon dziś w pracy
    i tak cud,że mam chwilkę by do Was zaglądac i podczytywać

Usprawiedliwienie approved :P

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby moje plany na weekend? Od dziś do niedzieli w pracy :/ ale szukam pozytywów, będę miała za to dużo czasu do czytania książek i bycia na forum :D

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w weekend planuje odpocząc sobie.
    W niedzielę mąż ma imieniny więc może jakiś pyszny obiadek

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby moje plany na weekend? Od dziś do niedzieli w pracy :/ ale szukam pozytywów, będę miała za to dużo czasu do czytania książek i bycia na forum :D

coś dużo tych weekendów w pracy, tydzień temu też byłaś zdaje się? ale kolejny pozytyw zapłacone za weekend więc więcej kasy na zakupy:D

Wysłany: 16 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Omg jak ja napisałam! NA czytanie książek :P jeden klient mnie wyprowadził z równowagi i już napisałam jak oszołom :D

f2wl20mmrxkgechr.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:25

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    coś dużo tych weekendów w pracy, tydzień temu też byłaś zdaje się? ale kolejny pozytyw zapłacone za weekend więc więcej kasy na zakupy:D
    Dobrą masz pamięć ;) pracuję co drugi weekend ale teraz mam dwa pod rząd bo się zamieniłam z koleżanką, by mieć wolne za tydzień - z okazji urodzin dla Męża kupiłam bilety na Verva Street Racing na Narodowym :) czyli dwa pracuję i dwa będę miała wolne... Niestety, płatne normalnie :/ taka moja praca... :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Ejrene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Kobietki jakie plany weekendowe?

Moje plany weekendowe z fejsa znasz ;) a pomiędzy jazdą jeszcze nie wiem :) pojechała bym na jakieś zakupy ubraniowe ale muszę na wypłatę poczekać ;)a likier jak najbardziej :) mi się wczoraj strasznie piwa chciało a nie miałam.

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Omg jak ja napisałam! NA czytanie książek :P jeden klient mnie wyprowadził z równowagi i już napisałam jak oszołom :D

haha nawet nie zauważyłam, też często gęsto robię takie byki, zresztą w ogóle coraz gorzej z PL u mnie, miesza mi się Czeski-Polski i Angielski :/
    Najgorsze, że żaden z nich nie jest na wysokim poziomie :D

madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja witam ponownie, tym razem w 1 dniu nowego cyklu ;)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 09:26

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ