Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratku pomysł z purpurową stroną super, mam nadzieję, że uporasz się z dzisiejszym wynikiem bety i wejdziesz w nowy cykl gotowa do boju
A topię się bo chlapię sobie na twarz, nigdy nie lubiłam pływać na plecach ot co
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyBratek wrote:
Paryzetka - czemu masz się utopić?Do nosa Ci się wlewa? Są podobno takie specjalne zatyczki na nos
Ja takich używałam, bez tego ani rusz jak miałam zajęcia na pływalni (skończyłam licencjata z reso+wychowanie fizyczne także wszelakie sporty mi nie obce ;P )
A pływać pływam, ale mam jakiś lęk przed głęboką wodą więc rzadko na basenie bywamParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:tym razem wybrałam głęboki kasztan, bo ten słodki brąz co miałam ostatnio nie pokrył równo wszystkich, zakupiłam też dwa opakowania bo mam długie włosiska:)
Boję się tego kasztanu ale raz kozie śmierćRuby lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Ja się nie boję wody. Jak byłam w podstawówce trenowałam pływanie więc w wodzie czuję się dobrze. Z chęcią zapisałabym się na jakiś aqufitness ale to jeszcze chwilę3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Luna ja wodę uwielbiam, ale wolę pływać żabką - z tym stylem startowałam na zawodach
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:04
luna91 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Patutka - wybacz, ale tu się tyle dzieje a ja nie codziennie zaglądałam, dopiero teraz przyspieszyłam
Kochana skup się teraz na sobie, nowa praca, ślub... a na dziecko przyjdzie jeszcze czas, potrzebujesz czasu i dobrze, że podjęłaś decyzję
Nie mogę spać! Jak mnie wzięła bezsenność
missy - właśnie ja się boję na basen iść, żeby czegoś nie złapać a ja mam niestety cholerną tendencję do łapania infekcjiJak mnie gin wyleczy to za chwilę mam znowu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 23:56
missy83 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Witam sie dziewczynki porannie:)
Lunka kochana, jedz duzo jogurtow naturalnych (nie wiem jak z kefirem, ale chyba mozna w ciazy, ja uwielbiam), duzo czosnku i jeszcze wiecej imbiru. Zobaczysz ze wzmocnisz organizm i zadna infekcja juz nigdy wiecej ciebie nie zlapie, a jak zlapie to szybko samo przejdzie
Ja sie wczoraj w pracy bardzo obijalam, dzis musze naprawde popracowac.
Milego dnia kochane:)Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby wrote:Edycik ja też wczoraj myślałam co tam u czekającej i smerfelince bo one tutaj kiedyś często bywały i brakuje ich wpisów...
też jestem tego zdania,brakuje tu naszych dziewczyn
dzien dobry w ten paskudny deszczowy dzień
u nas chyba lało całą noc i dalej pada..ehh także nastrój niezbyt pozytywny
nad ranem obudziło mnie kłucie jajników raz jeden raz drugi i chyba @ się zbliża tak coś czuję Kochane
dodatkowo wczoraj znów miałam starcie z mężem coś ostatnio sporo się kłocimyalbo wymieniamy zdania
jedyne co mnie dziś cieszy to fakt,że mamy piatek
wypiłam jedną kawkę i pora na następną
-
Hej dzoewczyny
dzisiaj mam ból prawego jajnika, takie cykanie
W 19 dc był w tym jajniku pęcherzyk 18 mm. Czy to możliwe, że owulacja przesunęła sie na 20-21 dc? Szok... Zobaczymy kiedy @ przyjdzie... Ginka kazała odstawić mi w tym cyklu bromergon i może dla tego ten cykl tak szaleje. No zobaczymy w następnym czy owulka będzie. Zacznę mierzyć tempkę, a jak nie będzie skoku to w grudniu zrobię monitoring cyklu.
danego piąteczku wszystkim życzę -
nick nieaktualnyWitam się z rana
U mnie melduje kolejny skok temperatury to tak w ramach nie nakręcani się
Agatia wszystko jest możliwe mi ja owulację miałam normalnie ok 16dc a teraz była 10dc. najważniejsze żeby faza luteinalna była w normie
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Spijam kawkę i czekam na @, pogoda jest taka, że w końcu po kilku tygodniach odpaliłam samochód. Chyba poranne wędrówki piesze do pracy czas skończyć
Przed nami gorący okres testowania, przypominam listę chętnych
16.10 Piątek:
17.10 Sobota: Jaśminowa
18.10 Niedziela: Madzikk?
19.10 Poniedziałek:Madzikk?
20.10 Wtorek:
21.10 Środa: Mundek
22.10 Czwartek:
23.10 Piątek: Katiuszaa
24.10 Sobota: Cinnamon Cookie, Ruby, angella
25.10 Niedziela:
26.10 Poniedziałek: