X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby kusisz kusisz.....chyba musze tego fb założyć ;)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek dwie sie urywają z forum na chwile,to mozesz popracować spokojnie i nie szokować klientów ;)

Idę coś ugotować....
    Ale mnie dziś głowa boli,Was tez??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:56

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek dwie sie urywają z forum na chwile,to mozesz popracować spokojnie i nie szokować klientów ;)

Idę coś ugotować....

Progesteron ci się na wyżyny podnosi?

• ania__l Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    A tak się zastanawiałam gdzie zniknełaś ;) dawaj znać na bierząco jak idzie leczenie. No i jak w ogól się czujesz po takich diagnozach?
    W sumie to czuje sie dobrze :-) przynajmniej znam przyczyne. Mam nadzieje ze zastosowane dzialania pomoga :-)
    Najtrudniej jest z dieta bo moj obiad riznil sie od tego ktory przygotowalam mojemu M i dziecku :-)

ania__l
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby tak myślałam, że Ty zdolna bestia jesteś ;) i nawet w programem telewizyjnym sobie poradzisz :P
    Aga ja to i tak się dziwię, że po wczorajszym braku forum nie założyłaś fb :P co jeśli któregoś dnia zniknie całkiem?? ;)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 17 października 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Idę coś ugotować....
    Mnie głowa nie boli, ale wystarczająco dużo innych rzeczy skutecznie daje się we znaki :P

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    nie ten w necie znalazłam teraz bo dokładnie pokazywał jak się teraz czuję. A nawet nie wiem jaki był pierwszy. można ogłosić konkurs kto pamięta?
    Ja pamiętam taki wakacyjny:-) ale to dość niedawno bylo:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• missy83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello,pozdrawiam Was serdecznie dziś , sobotnio. Odpoczywam z rodzinką u moich rodziców. Dziś planujemy wyjść sobie na kolację gdzieś (daaawno temu gdzieś tylko sami wychodziliśmy). Także dziś na spacerze kupiłam popcorn paczkowany solony i podjadaliśmy,wybraliśmy się w trójkę poszukać grzybów do lasu :-) znalezlismy dwa,jeden ja i jeden znalazł mój urwisek. Pisałam o popcornie,bo wyczytałam na ovu,że wpływa na płodność :-D. Jak powiedziałam o tym mężowi,to zaproponował dziś kino,no może pójdziemy.

Kamila - gratulacje z pięknej bety,powodzenia!
    Jasminowa - przykro że test negatywny,ale powodzenia w nast.cyklu,chyba,że hest jeszcze szansa...:-( to kciukam!
    Ruby- przeczytałam,że wyniki nie za bardzo...to teraz zbić prolaktynę i te tsh. To się wszystko razem wiąże,gdy tsh wyższe to podwyższa prolaktynę.
    Aga --- oby @ nie przyszła :-)

Chciałabyn się rownież z innymi dziewczynami przywitac,ktore powrocily,a ja od niedawna na forum

Pózniej nadrobie wpisy i Wam poodpisuje:-). Równiez sie przywiazalam do forum:-) pisze z tel,wiec na szybkiego

Edycik, Ruby, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby kusisz kusisz.....chyba musze tego fb założyć ;)

czekamy na Ciebie :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Progesteron ci się na wyżyny podnosi?
    Nie nakręcaj mnie bo i tak nakręcona chodzę ;)

Edycik, cinnamon cookie, Ruby, katiuszaa, Carolq lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się melduję,posprzątane i czekam aż mąż wróci do domku bo wysłałam Go do sklepu
    dziś jemy niezdrowo hiih zrobiłam zapiekanki z serkiem żółtym i pieczarkami a do tego whisky z colą skoro mój małżonek ma jutro imieniny już dziś poświętujemy :)
    koty śpią a ja chyba zafunduję sobie relaksującą kąpiel :D

AgaL, cinnamon cookie, Karolla. lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby tak myślałam, że Ty zdolna bestia jesteś ;) i nawet w programem telewizyjnym sobie poradzisz :P
    Aga ja to i tak się dziwię, że po wczorajszym braku forum nie założyłaś fb :P co jeśli któregoś dnia zniknie całkiem?? ;)

Cinnamonku! nie strasz mnie:(
    zapłakałabym się tu całkiem....
    myślę intensywnie....o tym fejsie;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może odcineczek Chirurgów dla oderwania myśli:)
    Edycik jaka Ty zorganizowana dziś, zazdroszcze :) szykuje się miły wieczorek:)
    Missy miłego wieczorku, celebrujcie wspólne wyjście:) Moja Siostrzyczka też dziś córunie teściom "sprzedała" i zabrali się z M do kina i na kolację :)

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 października 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne plany wieczorne macie :) ja po pracy na chwilę na imieniny do Teściowej i do domku, obecny stan zdrowia nie pozwala mi na balety :P
    Aga a Ty jakie plany na wieczór masz?

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nie nakręcaj mnie bo i tak nakręcona chodzę ;)

Ktoś musi mi towarzyszyć w nakręcaniu ;) Poza tym bóle głowy to mogą też być wczesne objawy cionszy :P

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cinnamonku spokojny, leniwy wieczór, zapewne filmowy z moim M i kotem pod kocykiem:)
    Pasuje jeszcze coś dom ogarnąć....może choć łazienkę się zmuszę jak wrócę różańca;)

Porządna synowa z Ciebie:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ktoś musi mi towarzyszyć w nakręcaniu ;) Poza tym bóle głowy to mogą też być wczesne objawy cionszy :P

To pisz Kochana jakie Ty masz objawy??:) coś sobie doszukam:D

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He He. gdyby nie to że wiem że to wszystko efekt progesteronu i zerwania się rano do szkoły zaczęłabym panikować że jestem w cionszy:
    Straszna senność no zupełnie jak na avatarze, napompowane i wrażliwe piersi czasem nawet mam wrażenie że rozerwie je coś od środka, "ciśnienie" jeśli można to tak nazwać w podbrzuszu, płaczliwość i to chyba tyle ale jak coś mogę sobie jeszcze coś powmawiać. Ja do testu mam jeszcze tydzień więc może jeszcze coś śmiesznego wyjdzie.
    PS. W poprzednich 2 cyklach miałam oprócz zmęczenia (bo to od nie wyspania) dokładnie te same objawy
    PPS. Jest jeszcze inna różnica temperatura w górze ;) albo progesteron albo jestem chora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:39

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to cała lista objawów książkowa:) ale jak mówisz zwykle przed @ też je mamy;)
    dziś się śmiałam do mamy, że przecież mogę sobie przez ten jeden dzień być w cionszy i sie tym cieszyć, nawet jeśli jutro @ przyjdzie:)

Jutro rano jak nic się nie zmieni, zrobię testa z rossmana tyle że rano;)
    a co!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:45

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    He He. gdyby nie to że wiem że to wszystko efekt progesteronu i zerwania się rano do szkoły zaczęłabym panikować że jestem w cionszy:
    Straszna senność no zupełnie jak na avatarze, napompowane i wrażliwe piersi czasem nawet mam wrażenie że rozerwie je coś od środka, "ciśnienie" jeśli można to tak nazwać w podbrzuszu, płaczliwość i to chyba tyle ale jak coś mogę sobie jeszcze coś powmawiać. Ja do testu mam jeszcze tydzień więc może jeszcze coś śmiesznego wyjdzie.
    PS. W poprzednich 2 cyklach miałam oprócz zmęczenia (bo to od nie wyspania) dokładnie te same objawy
    PPS. Jest jeszcze inna różnica temperatura w górze ;) albo progesteron albo jestem chora

Przy takich objawach to ja już bym była ma maksa nakręcona, pewnie choć jeden test już bym miała za sobą :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 479 480 481 482 483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ