Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Cinnamonek dwie sie urywają z forum na chwile,to mozesz popracować spokojnie i nie szokować klientów
Idę coś ugotować....
Ale mnie dziś głowa boli,Was tez??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:56
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:A tak się zastanawiałam gdzie zniknełaś
dawaj znać na bierząco jak idzie leczenie. No i jak w ogól się czujesz po takich diagnozach?
przynajmniej znam przyczyne. Mam nadzieje ze zastosowane dzialania pomoga
Najtrudniej jest z dieta bo moj obiad riznil sie od tego ktory przygotowalam mojemu M i dziecku
ania__l -
AgaL wrote:Cinnamonek dwie sie urywają z forum na chwile,to mozesz popracować spokojnie i nie szokować klientów
Idę coś ugotować....
Ale mnie dziś głowa boli,Was tez??AgaL lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:nie ten w necie znalazłam teraz bo dokładnie pokazywał jak się teraz czuję. A nawet nie wiem jaki był pierwszy. można ogłosić konkurs kto pamięta?
-
Hello,pozdrawiam Was serdecznie dziś , sobotnio. Odpoczywam z rodzinką u moich rodziców. Dziś planujemy wyjść sobie na kolację gdzieś (daaawno temu gdzieś tylko sami wychodziliśmy). Także dziś na spacerze kupiłam popcorn paczkowany solony i podjadaliśmy,wybraliśmy się w trójkę poszukać grzybów do lasu
znalezlismy dwa,jeden ja i jeden znalazł mój urwisek. Pisałam o popcornie,bo wyczytałam na ovu,że wpływa na płodność
. Jak powiedziałam o tym mężowi,to zaproponował dziś kino,no może pójdziemy.
Kamila - gratulacje z pięknej bety,powodzenia!
Jasminowa - przykro że test negatywny,ale powodzenia w nast.cyklu,chyba,że hest jeszcze szansa...to kciukam!
Ruby- przeczytałam,że wyniki nie za bardzo...to teraz zbić prolaktynę i te tsh. To się wszystko razem wiąże,gdy tsh wyższe to podwyższa prolaktynę.
Aga --- oby @ nie przyszła
Chciałabyn się rownież z innymi dziewczynami przywitac,ktore powrocily,a ja od niedawna na forum
Pózniej nadrobie wpisy i Wam poodpisuje:-). Równiez sie przywiazalam do forum:-) pisze z tel,wiec na szybkiegoEdycik, Ruby, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
ja się melduję,posprzątane i czekam aż mąż wróci do domku bo wysłałam Go do sklepu
dziś jemy niezdrowo hiih zrobiłam zapiekanki z serkiem żółtym i pieczarkami a do tego whisky z colą skoro mój małżonek ma jutro imieniny już dziś poświętujemy
koty śpią a ja chyba zafunduję sobie relaksującą kąpielAgaL, cinnamon cookie, Karolla. lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Ruby tak myślałam, że Ty zdolna bestia jesteś
i nawet w programem telewizyjnym sobie poradzisz
Aga ja to i tak się dziwię, że po wczorajszym braku forum nie założyłaś fbco jeśli któregoś dnia zniknie całkiem??
Cinnamonku! nie strasz mnie:(
zapłakałabym się tu całkiem....
myślę intensywnie....o tym fejsie;)
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
No to może odcineczek Chirurgów dla oderwania myśli:)
Edycik jaka Ty zorganizowana dziś, zazdroszczeszykuje się miły wieczorek:)
Missy miłego wieczorku, celebrujcie wspólne wyjście:) Moja Siostrzyczka też dziś córunie teściom "sprzedała" i zabrali się z M do kina i na kolacjęEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Cinnamonku spokojny, leniwy wieczór, zapewne filmowy z moim M i kotem pod kocykiem:)
Pasuje jeszcze coś dom ogarnąć....może choć łazienkę się zmuszę jak wrócę różańca;)
Porządna synowa z Ciebie:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Ktoś musi mi towarzyszyć w nakręcaniu
Poza tym bóle głowy to mogą też być wczesne objawy cionszy
To pisz Kochana jakie Ty masz objawy??coś sobie doszukam:D
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHe He. gdyby nie to że wiem że to wszystko efekt progesteronu i zerwania się rano do szkoły zaczęłabym panikować że jestem w cionszy:
Straszna senność no zupełnie jak na avatarze, napompowane i wrażliwe piersi czasem nawet mam wrażenie że rozerwie je coś od środka, "ciśnienie" jeśli można to tak nazwać w podbrzuszu, płaczliwość i to chyba tyle ale jak coś mogę sobie jeszcze coś powmawiać. Ja do testu mam jeszcze tydzień więc może jeszcze coś śmiesznego wyjdzie.
PS. W poprzednich 2 cyklach miałam oprócz zmęczenia (bo to od nie wyspania) dokładnie te same objawy
PPS. Jest jeszcze inna różnica temperatura w górzealbo progesteron albo jestem chora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:39
-
No to cała lista objawów książkowa:) ale jak mówisz zwykle przed @ też je mamy;)
dziś się śmiałam do mamy, że przecież mogę sobie przez ten jeden dzień być w cionszy i sie tym cieszyć, nawet jeśli jutro @ przyjdzie:)
Jutro rano jak nic się nie zmieni, zrobię testa z rossmana tyle że rano;)
a co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:45
-
katiuszaa wrote:He He. gdyby nie to że wiem że to wszystko efekt progesteronu i zerwania się rano do szkoły zaczęłabym panikować że jestem w cionszy:
Straszna senność no zupełnie jak na avatarze, napompowane i wrażliwe piersi czasem nawet mam wrażenie że rozerwie je coś od środka, "ciśnienie" jeśli można to tak nazwać w podbrzuszu, płaczliwość i to chyba tyle ale jak coś mogę sobie jeszcze coś powmawiać. Ja do testu mam jeszcze tydzień więc może jeszcze coś śmiesznego wyjdzie.
PS. W poprzednich 2 cyklach miałam oprócz zmęczenia (bo to od nie wyspania) dokładnie te same objawy
PPS. Jest jeszcze inna różnica temperatura w górzealbo progesteron albo jestem chora
Przy takich objawach to ja już bym była ma maksa nakręcona, pewnie choć jeden test już bym miała za sobąAgaL lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)