X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na różaniec, nie naprodukujcie za dużo bo się nie odnajdę ;) :P

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś od tego jesteśmy kciukamy,kibicujemy a jak trzeba to lecim po łopatę i dołek zakopujemy wspólnie :)

Wiola90, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    no to teraz tworzy się nowy klub kibica ;)

a po klubie kibica przyjdzie czas na założenie klubu tych którzy strzelili GOLA :D i będą te dwie kreseczki

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nom nom dziękuje za kibicowanie, ale w razie czego przygotujcie tez łopaty zeby ze mną dół zzakopać:)

saperka czeka w gotowości więc może nie będzie Ci potrzebna

AgaL lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymsm dziewczyny za was kciuki:-)
    Ja tempke mierze tylko do skoku, potem odpuszcze, chcialabym wiedzieć czy ogu wogóle w tym cyklu będzie bo testy wychodza calyczas negatywne ani cienia drugiej kreski nie ma, nic pusto i blado a ta pierwsza kreska też bardzo słabo widoczna. Może jakieś wadliwe? W końcu to te z allegro najtańsze z niebieskim paskiem...
    Póki fo zajadam pyszny deser creme brule:-):-):-)

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Trzymsm dziewczyny za was kciuki:-)
    Ja tempke mierze tylko do skoku, potem odpuszcze, chcialabym wiedzieć czy ogu wogóle w tym cyklu będzie bo testy wychodza calyczas negatywne ani cienia drugiej kreski nie ma, nic pusto i blado a ta pierwsza kreska też bardzo słabo widoczna. Może jakieś wadliwe? W końcu to te z allegro najtańsze z niebieskim paskiem...
    Póki fo zajadam pyszny deser creme brule:-):-):-)

mmmm uwielbiam,

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 wszem i wobec wiadomo, że testy z allegro są BE :) nigdy nic nie pokazują :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Kas50 wszem i wobec wiadomo, że testy z allegro są BE :) nigdy nic nie pokazują :P
    Tez sobie tak pomyślałam, zamowilam od innego sprzedawcy, te poprzednie z kolei cały czas pozytywne wychodziły:-( zaufam mierzeniu tempki w tym cyklu:-) my dziś z mężem post po wczoraj ładujemy baterie i od jutra do boju:-)
    Katiusza te desery pyssne mają w Lidlu akurat w promocji były:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• majju Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff dopiero się obrobiłam ze wszystkim i mogę spokojnie wypić kawkę i Was poczytać :) Powiem Wam, że słabo się coś czuję, pewnie przez tą spóźniającą się @- lewy jajnik meeega boli, nawrzeszczałam na M. zupełnie bez powodu, popłakałam się, że wykipiały mi buraki i zjadłam naraz 6 rafaello. No wariatka ;)

Ruby, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam zjadłabym taki...
    Melduję, że głowa zafarbowana, ani nie jest super ani nie jest źle, tak sobie, jedyny plus że te wszystkie kolory tęczy które na niektórych pasmach prześwitywały pokryły się w jeden kolor , ale dla mnie to bardziej brąz niż kasztan, na opakowaniu zupełnie jakiś inny odcień, ale zobaczymy w świetle dziennym jutro bo dziś już słabo widać :P

Ambitne plany widzę na wieczór...u nas the voice, kakao i może małża po jakieś lejsy wyślę :D

A mnie w tym cyklu dla odmiany nic nie boli, nie rozpiera, boli mnie brzuch tylko ale to być może jeszcze winiacz wczorajszy wychodzi...no i te drapiące gardło cholender - chyba jedyny objaw cionszy ;)

Chciałabym już testować a tu tyle czasu, powiadacie że te tesco testy najszybciej pokazują tak?

Edycik lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupowałam w aptece Dbam o zdrowie ich testy doz i też podobno wykrywają od 10 mlU/ml

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby my też dziś na wieczór w planie oglądamy the voice :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Uff dopiero się obrobiłam ze wszystkim i mogę spokojnie wypić kawkę i Was poczytać :) Powiem Wam, że słabo się coś czuję, pewnie przez tą spóźniającą się @- lewy jajnik meeega boli, nawrzeszczałam na M. zupełnie bez powodu, popłakałam się, że wykipiały mi buraki i zjadłam naraz 6 rafaello. No wariatka ;)

szalona kobitka :) mmm smaka na rafaello mi narobiłaś majju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby my też dziś na wieczór w planie oglądamy the voice :)

do wieczora to wy sobie voice u siebie w domu zrobicie z tym whiskaczem ;)

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 17 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Ja ostatnio kupowałam w aptece Dbam o zdrowie ich testy doz i też podobno wykrywają od 10 mlU/ml
    O nie wiedziałam, że takie mają :) a ile kosztują? Te z Tesco 5zl, ale są zwykłe paskowe :)

f2wl20mmrxkgechr.png

Wysłany: 17 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja póki co oglądam "Kuchenne rewolucje"... I zaraz na pewno zgłodnieję :/

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nareszcie nadrobiłam :)

Luna - Tak też miałam takie bóle nawet promieniowały do nogi.
    Katiusza- zły wykresik zły :P
    Agal - smaka mi narobiłaś na orzechy że teraz będę o nich myśleć puki nie kupię
    Ruby - fajny awatarek :)

Mąż już pojechał na lotnisko :( a mi już zaczeło się robić przykro, smutno i źle ... chyba coś ugotuję by przynajmniej zapełnić smutek jedzonkiem :(

Luknijcie na mój paseczek :) właśnie zaczynamy dziś 10 tydzień z Kropkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 18:21

Ruby, ZakreconaŻona, katiuszaa, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż bym polubiła ten swój paseczek z postem a nie mogę :) Kropeczek :*

Wiola90, Ruby, Paryzetka83, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,czy możliwe jest żeby w 8dc na usg nie było jeszcze pęcherzyków a dzisiaj czyli w 11dc test owulacyjny wyszedł pozytywny?

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby chwal się nowym kolorkiem :) Też ma w planach the voice, mąż wybył na firmową imprezę to może jeszcze jakieś domowe spa sobie zrobię :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
‹‹ 481 482 483 484 485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ