Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymsm dziewczyny za was kciuki:-)
Ja tempke mierze tylko do skoku, potem odpuszcze, chcialabym wiedzieć czy ogu wogóle w tym cyklu będzie bo testy wychodza calyczas negatywne ani cienia drugiej kreski nie ma, nic pusto i blado a ta pierwsza kreska też bardzo słabo widoczna. Może jakieś wadliwe? W końcu to te z allegro najtańsze z niebieskim paskiem...
Póki fo zajadam pyszny deser creme brule:-)Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Trzymsm dziewczyny za was kciuki:-)
Ja tempke mierze tylko do skoku, potem odpuszcze, chcialabym wiedzieć czy ogu wogóle w tym cyklu będzie bo testy wychodza calyczas negatywne ani cienia drugiej kreski nie ma, nic pusto i blado a ta pierwsza kreska też bardzo słabo widoczna. Może jakieś wadliwe? W końcu to te z allegro najtańsze z niebieskim paskiem...
Póki fo zajadam pyszny deser creme brule:-)
mmmm uwielbiam, -
cinnamon cookie wrote:Kas50 wszem i wobec wiadomo, że testy z allegro są BE
nigdy nic nie pokazują
Katiusza te desery pyssne mają w Lidlu akurat w promocji były:-) -
Uff dopiero się obrobiłam ze wszystkim i mogę spokojnie wypić kawkę i Was poczytać
Powiem Wam, że słabo się coś czuję, pewnie przez tą spóźniającą się @- lewy jajnik meeega boli, nawrzeszczałam na M. zupełnie bez powodu, popłakałam się, że wykipiały mi buraki i zjadłam naraz 6 rafaello. No wariatka
Ruby, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymniam zjadłabym taki...
Melduję, że głowa zafarbowana, ani nie jest super ani nie jest źle, tak sobie, jedyny plus że te wszystkie kolory tęczy które na niektórych pasmach prześwitywały pokryły się w jeden kolor , ale dla mnie to bardziej brąz niż kasztan, na opakowaniu zupełnie jakiś inny odcień, ale zobaczymy w świetle dziennym jutro bo dziś już słabo widać
Ambitne plany widzę na wieczór...u nas the voice, kakao i może małża po jakieś lejsy wyślę
A mnie w tym cyklu dla odmiany nic nie boli, nie rozpiera, boli mnie brzuch tylko ale to być może jeszcze winiacz wczorajszy wychodzi...no i te drapiące gardło cholender - chyba jedyny objaw cionszy
Chciałabym już testować a tu tyle czasu, powiadacie że te tesco testy najszybciej pokazują tak?Edycik lubi tę wiadomość
-
majju wrote:Uff dopiero się obrobiłam ze wszystkim i mogę spokojnie wypić kawkę i Was poczytać
Powiem Wam, że słabo się coś czuję, pewnie przez tą spóźniającą się @- lewy jajnik meeega boli, nawrzeszczałam na M. zupełnie bez powodu, popłakałam się, że wykipiały mi buraki i zjadłam naraz 6 rafaello. No wariatka
szalona kobitkammm smaka na rafaello mi narobiłaś majju
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, nareszcie nadrobiłam
Luna - Tak też miałam takie bóle nawet promieniowały do nogi.
Katiusza- zły wykresik zły
Agal - smaka mi narobiłaś na orzechy że teraz będę o nich myśleć puki nie kupię
Ruby - fajny awatarek
Mąż już pojechał na lotniskoa mi już zaczeło się robić przykro, smutno i źle ... chyba coś ugotuję by przynajmniej zapełnić smutek jedzonkiem
Luknijcie na mój paseczekwłaśnie zaczynamy dziś 10 tydzień z Kropkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 18:21
Ruby, ZakreconaŻona, katiuszaa, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny