Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Ruby chwal się nowym kolorkiem
Też ma w planach the voice, mąż wybył na firmową imprezę to może jeszcze jakieś domowe spa sobie zrobię
Wiolka Jutro oblukam w świetle i zobaczę czy jest się czym chwalić
Tak piszecie o tych spa, kąpielach, że sama sobie strzelę za chwilę taką kąpiel:)
Cinamonie- u nas niestety mecz na tapecie, ale kiedyś oglądałam pare odcinków dawno temu i śmiechu kupa była to fakt:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Jak to mówią do czterech razy sztuka?
) mam nadzieje, że to zaraźliwe
)
Carolqu w jakim Ty wieku jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 19:12
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie tylko brałam witamine D , + pregna plus . No i po
ćwiczenie Mięśni macicy to dopiero stosowałam od tego cyklu, no i lekarz mi podpowiedzial aby po poleżeć z 10 minut w sobie
Testy ovu stosowałam dopiero od tamtego cyklu cały czas od 7 dnia wychodziły negatywne . Myślałam ze nie było ovu i ten cykl stracony no ale zrobiłam test i okazało sie ze mam Kropeczka
ZakreconaŻona, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25 niedługo
No i wspomnę jeszcze ze mam PCOS i jeszcze rok temu nie miałam owulacji a cykle nawet koło 120 dni . Jak ktos widział moje różańce to mówił oj bedzie Pani cieżko zajść w ciąże , no na dzieci nie ma co liczyć ale okazało sie ze to kwestia dobrego lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 19:18
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
Carolq serio z tym ćwiczeniem mięśni? Ja to staram się nawet do łazienki nie wstawać za szybko a najlepiej dopiero rano
Fajnie, że lekarz daje Wam takie wskazówki, mój mi przepisał wspomagacze (clo i luteine) i jak zapytałałam co dalej? to stwierdził tylko, że trzeba czekać na efekty. Narazie nie wykupiłam tych leków.
Dziewczyny a jaki macie wynik testów po owu? -
nick nieaktualnyNie wiem cieżko mi stwierdzić , podobno jak nie dostaniesz orgazmu (bo wtedy macica sama sie kurczy i rozkurcza ) podobno to pomaga dojść szybciej plemnikom do jajeczka
stosowałam to dopiero w tym cyklu w którym sie udało wiec nie jestem pewna nawet określić na ile to pomaga ale jeśli jest jakaś cześć szansy na pomoc to możecie próbować to nic nie szkodzi. A z sikaniem tez sie wstrzymywaliśmy do rana bo tez gdzies czytałam ze przynajmniej z 2 godziny po.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHa ja w tym cyklu też wspomagam się mięśniami zamiast orgazmów -no nie zawsze ale jak już nadmiar był
!! teraz to nawet podwyższona prolaktyna i tsh nie straszne, mięśnie doprowadzą plemniki do celu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 19:56
Carolq, cinnamon cookie lubią tę wiadomość