Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiola90 wrote:Przy takich objawach to ja już bym była ma maksa nakręcona, pewnie choć jeden test już bym miała za sobą

No trochę za wcześnie 7dpo. ale się po cichu przyznam wracając dziś do domu kupiłam w rossmanie 2
AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:No to cała lista objawów książkowa:) ale jak mówisz zwykle przed @ też je mamy;)
dziś się śmiałam do mamy, że przecież mogę sobie przez ten jeden dzień być w cionszy i sie tym cieszyć, nawet jeśli jutro @ przyjdzie:)
Jutro rano jak nic się nie zmieni, zrobię testa z rossmana tyle że rano;)
a co!
No to może trzeba tak zrobić.
Ty jesteś dziś w ciąży
zaznacz sobie test zrobiony na zielono żeby ładnie wyglądało
Trzymam kciuki żeby ferrari nie przyjechałoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:49
AgaL lubi tę wiadomość
-
Wiola a ja ten cykl odpuściłam, zer mierzenia tempki, zero testów owu....i czekałam sobie na @, a ta mi takie jaja robi
i nadzieje;)
może się okaże, że odpuszczenie to własnie dobre rozwiązanie
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
cinnamon cookie wrote:Fajne plany wieczorne macie
ja po pracy na chwilę na imieniny do Teściowej i do domku, obecny stan zdrowia nie pozwala mi na balety 
Aga a Ty jakie plany na wieczór masz?
Teściowa napewno ucieszy się,że synowa pamięta o imieninach
a potem Cynnamonku do wyrka i niech małżonek się o Ciebie zatroszczy
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Wiola a ja ten cykl odpuściłam, zer mierzenia tempki, zero testów owu....i czekałam sobie na @, a ta mi takie jaja robi
i nadzieje;)
ja sobie odpuściłam i nie liczyłam na testowanie. Tempkę mierzyłam tylko w celach naukowych bo to pierwszy cykl od dawna bez suplementów i ziółek. W ogóle nie wierzyłam że bez Luteiny mogę mieć takie objawy i temperaturę na wyżynach
AgaL lubi tę wiadomość
-
U mnie to nie do tego stopniaAgaL wrote:Wiola a ja ten cykl odpuściłam, zer mierzenia tempki, zero testów owu....i czekałam sobie na @, a ta mi takie jaja robi
i nadzieje;)
Temp mierzę, testy owu też robiłam ale ciążowe odpuszczam zupełnie w tym miesiącu, mimo że zawsze szły hurtowo 
Trzymam kciuki za Twój jutrzejszy test
AgaL lubi tę wiadomość

6.06.2015 Aniołek (8tc) -
czytałam na forum pierwsze objawy dziewczyna napisała,że była w 4tc test wychodził negatywny dopiero beta potwierdziła ciążę którą niestety straciła
Wiola dobre masz podejście kochana
ja też jakoś do testowania ciążowego się nie spieszę w tym miesiącu
Wiola90 lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:ja sobie odpuściłam i nie liczyłam na testowanie. Tempkę mierzyłam tylko w celach naukowych bo to pierwszy cykl od dawna bez suplementów i ziółek. W ogóle nie wierzyłam że bez Luteiny mogę mieć takie objawy i temperaturę na wyżynach
wykresik masz super katiuszaa
może akurat
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:czytałam na forum pierwsze objawy dziewczyna napisała,że była w 4tc test wychodził negatywny dopiero beta potwierdziła ciążę którą niestety straciła
Edycik ale ja Cię już zapisałam więc nie masz wyjścia,
Wiola a Ciebie trzeba dopisać
Jak to się mówi 'w kupie raźniej i cieplej"
Edycik lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Aga ja też strasznie kciukam, by @ nie przyszła...
Edycik taki jest plan!
nie napij się za mocno 
Kibicujemy Agusi by @ nie przyszła
Cynnamonku troszkę sobie podrinkuję dziś z mężem
obym tylko rano kaca nie miała
AgaL, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże, może nie mówię że bym nie chciała ale nie wierzę że się uda. O wykresch zacnych była mowa miesiąc temu u AgaL i Cynamonka więc to mnie tez nie nakręcaEdycik wrote:wykresik masz super katiuszaa
może akurat 
AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj to nie wie czy się odważę na testa...Edycik wrote:czytałam na forum pierwsze objawy dziewczyna napisała,że była w 4tc test wychodził negatywny dopiero beta potwierdziła ciążę którą niestety straciła
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę