Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry kochane
Aguś może Ty idź na betę kochana? ja się zastanawiam czy nie pójdę we wtorek bo w środę mam wizytę u ginekolog ( będę miała 33 dzień cyklu) i pewnie zechce mi dać coś na wywołanie @.
Carlog tak się cieszę że Kropeczek rośniezuch chłopak albo dziewczynka :*
Ruby było kulturalnie po dwa drinki z mężem i poszliśmy spać
Wiola a co u Ciebie?
My dziś świętujemy z małżonkiem jego imieniny i idę robić sniadanko a potem idziemy do kina na Chemiębardzo się cieszę,prezent dla męża kupiony armani code ultimate bo je uwielbia i On i ja
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Carloq powiedz laikowi co to są ćwiczenia mięśni macicy ? bo ja oczywiśćie nie wiem ....
Edycikćwiczyć można zawsze i wszędzie a im więcej tym lepiej
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-kobiece/wzmocnij-miesnie-kegla-cwiczenia_35123.html
Edycik lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Wiola właśnie szaleje,bo cykle od lat jak w zegarku!
Pewnie pójdę,ale boje sie....bo jak nie ciaza to co?
Nie jesteśmy robotami zawsze coś się może rozregulować. Nie martw się na zapasOby pozytywna beta rozwiała wszelkie wątpliwości
Edycik wrote:dzień dobry kochane
Aguś może Ty idź na betę kochana? ja się zastanawiam czy nie pójdę we wtorek bo w środę mam wizytę u ginekolog ( będę miała 33 dzień cyklu) i pewnie zechce mi dać coś na wywołanie @.
Carlog tak się cieszę że Kropeczek rośniezuch chłopak albo dziewczynka :*
Ruby było kulturalnie po dwa drinki z mężem i poszliśmy spać
Wiola a co u Ciebie?
My dziś świętujemy z małżonkiem jego imieniny i idę robić sniadanko a potem idziemy do kina na Chemiębardzo się cieszę,prezent dla męża kupiony armani code ultimate bo je uwielbia i On i ja
Edycik udanego świętowania
zajmuj się mężem żeby był zadowolony
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
AgaL wrote:Witam z samego rana:)
melduje, ze test (rossmann) wykonany, negatywny, @ brak.
Jutro miałam mieć 3 dc i robić badania z krwi...nawet wolne załatwiałam wstepnie w pracy. Co mam myśleć?
Missy strasznie chcemy iść z M na Marsjanina, polecasz?
Bratek fajnie, że się pojawiłaś
Carolq gratuluje 10 tygodnia, niech maluszek rośnie zdrowo:*
Dziewczyny mam nadzieje, że miałyście miły wieczór wczoraj. My przed kominkiem w sypialni ogladalismy 39 i pół na laptopku:)
Aga może bete zrób?kciukam:-)
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga mojej szwagierce test wychodził negatywny dopiero jakos po 5 tygodniu wyszedł jej pozytyw nie mam pojęcia od czego to zależy , w poniedziałek idź na betę moim zdaniem.
My sobie troche posypaliśmy z Kropkiem
Edycik mięśnie najlepiej ćwiczyć przy wstrzymywaniu mocz jak sie załatwiasz bedziesz wiedziała dokładnie które to mięśnie
Maju nie wiem tak Ci sie przeciąga moze zadzwon do tej gin
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Cnamonek tulam teraz przed tobą najlepsza część starań, Dajznać czy łopata potrzebna
AgaL Maju nadal trzymam kciuki i kibicuję
Ruby: Sorki że Cię tak wczoraj zostawiłam ale mój mąż .... no nie mogłam mu odmówić, jak byś miała z falstartem ruszać to daj znać może i ja wtedy zatestuje. Dziś 8dpo więc od wtorku mogę próbować
AgaL lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Edycik 'Armani Code' to najlepsze męskie perfumy ever!!
ale 'ultimate' nie znam
różnią się dużo od zwykłego?
ojj różnią się,mojemu małżonkowi i mnie dużo bardziej się podobają Cynnamonku
powodzenia kochana w nowym cyklucinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Dzień dobry
Cnamonek tulam teraz przed tobą najlepsza część starań, Dajznać czy łopata potrzebna
AgaL Maju nadal trzymam kciuki i kibicuję
Ruby: Sorki że Cię tak wczoraj zostawiłam ale mój mąż .... no nie mogłam mu odmówić, jak byś miała z falstartem ruszać to daj znać może i ja wtedy zatestuje. Dziś 8dpo więc od wtorku mogę próbować -
Hej kochane!!!!
Witam nowe koleżanki
Cinnamon trzymam kciuki za następny cykl.
AgaL, majju za was trzymam kciuki aby to był zielony kropekcinnamon cookie, Carolq, AgaL lubią tę wiadomość