Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku ja też zawsze w pierwszy dzień @ mam nastrój nie bardzo, ale z biegiem dnia zaczynam myśleć nowy cykl=nowe szanse:)
Także jak do mnie dziś przyjdzie @ to zaczynamy cykl razem:*
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Majju a na betę nie idziesz??
ja sie zastanawiam czy nie iść jutro przed pracą...
Zastanawiam się właśnie, może skoczę dziś popołudniu, blisko mam laboratorium całodobowe. Będzie przynajmniej czarno na białym.AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cinnamonku ja też zawsze w pierwszy dzień @ mam nastrój nie bardzo, ale z biegiem dnia zaczynam myśleć nowy cykl=nowe szanse:)
Także jak do mnie dziś przyjdzie @ to zaczynamy cykl razem:*AgaL, AgaL lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Robiłam, chyba 4 razy
i zawsze jedna kreska
Chyba zrobę betę....bedę wiedziała na czym stoje. testów już nie mam, więc nie robię.
A zresztą boje się ich i nie lubięcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyWitam się
Cinamonku - niech moc będzie z tobą :*
Majuu,AgaL - rzeczywiście dziwne to u was, testy negatywne, @ brak...chyba też bym poszła na betę żeby raz na zawsze rozwiać wątpliwości...
Sylwia- współczuję teściowej, w dodatku roczek wnuka, żenujące zachowanie moim zdaniem...
Katiusza to u mnie dopiero 6 dni po przy dobry wiatrach, ale nie omieszkam trenować chociaż mam tylko jeden testmoże w tesco zakupię jeszcze skoro mówicie, że dobre...aczkolwiek po dupku może przyjść wcześniej więc może nawet nie zdążę zakupić
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczyny !
Kochane ściskam mocno, te które testowały negatywnie, oby do nowego cyklu.
Tak jak testowałam w 12 dpo testem owulacyjnym, testowa była mocno widoczna, ale nie była ciemniejsza od kontrolnej, to samo w 13 dpo, ale wtedy to już ciążowy robiłam. W późniejszych dniach z ciekawości jak robiłam owulacyjny to testowa była tak bordowa, że aż prawie czarna.
Ja we wtorek mam wizytę, bóle podbrzusza przeszły więc i ja trochę spokojniejsza.
Jakie plany na niedzielę? My mieliśmy się wybrać do teściów, ale stwierdziliśmy, że zostaniemy w domu - pogoda nie zachęca3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ruby - bo ja rzadziej piszę... I jak już odpisuję, to się zwykle zbiera, Gaduły
Inna sprawa, że temat zwierząt jest mi wybitnie bliski
Aga, może po prostu skumulowały się ostatnio różne stresy i dlatego @ się spóźnia? :-* A nie masz w mieście szpitala, który odpłatnie robi badania? W takich miejscach można nieraz wykonać oznaczenia choćby w niedzielę popołudniu.
U mnie nareszcie spadek tempki)))) Niech ta doorna @ wreszcie przyjdzieeeeeeeeeeeeee, bo bez tego nie mogę klepać terminu HSG
Ja zaraz do pracy znowu, masakra..... Najbliższy wolny dzień mam w przyszłą sobotę ;( Ale za to wczoraj zrobiliśmy sobie seans filmowy z winkiem... Nie wiem czy któraś z Was oglądała ten film i jakie klimaty lubicie, ale.... echhh, pośmiałam się, popłakałam..... Więc wrzucamPodobał mi się
))) (a mój Małż z satysfakcją stwierdził: "Mówiłem?! Mówiłem, że będzie ci się podobał?
". No cóż....
https://www.youtube.com/watch?v=oJw_L2OQj7Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:25