X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju niektórym dziewczynom w ciąży wychodzą takie testy owu :)

katiuszaa, majju lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Majju niektórym dziewczynom w ciąży wychodzą takie testy owu :)

Przykładem jest Luna ;)
    luna a ty w którym dpo robiłaś ten owulacyjny?

• majju Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem co o tym myśleć. Dziś 36 dzień cyklu, zawsze mam cykle 31 dni, max. 32. Pewnie przez ten brak owulacji mi się tak wydłużył.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju a na betę nie idziesz??
    ja sie zastanawiam czy nie iść jutro przed pracą...

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzyłam na mój wykres a tm OF wyznaczył mi "przewidywany termin wystąpienia owulacji" czyli jakby ten cykl był normalniejszy teraz bym <3 licząc na dotarcie plemników do jaja

Edycik lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaden brak owulacji Majju ;) to czemu taki test by wychodził gdyby owulacji nie było? :)

katiuszaa, Carolq lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku ja też zawsze w pierwszy dzień @ mam nastrój nie bardzo, ale z biegiem dnia zaczynam myśleć nowy cykl=nowe szanse:)
    Także jak do mnie dziś przyjdzie @ to zaczynamy cykl razem:*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dziś rodzinny obiad z bratankami, siostrzenicą.....i będę krążyć myślami co tam u mnie się dzieje....

• majju Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Majju a na betę nie idziesz??
    ja sie zastanawiam czy nie iść jutro przed pracą...

Zastanawiam się właśnie, może skoczę dziś popołudniu, blisko mam laboratorium całodobowe. Będzie przynajmniej czarno na białym.

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Zastanawiam się właśnie, może skoczę dziś popołudniu, blisko mam laboratorium całodobowe. Będzie przynajmniej czarno na białym.
    A testy ciążowe robiłaś?

Wysłany: 18 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku ja też zawsze w pierwszy dzień @ mam nastrój nie bardzo, ale z biegiem dnia zaczynam myśleć nowy cykl=nowe szanse:)
    Także jak do mnie dziś przyjdzie @ to zaczynamy cykl razem:*
    Wierzę, że nic takiego do Ciebie nie przyjdzie ;)

AgaL, AgaL lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam, chyba 4 razy ;) i zawsze jedna kreska

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Robiłam, chyba 4 razy ;) i zawsze jedna kreska
    Najgorsza ta niepewność prawda?:)

Chyba zrobę betę....bedę wiedziała na czym stoje. testów już nie mam, więc nie robię.
    A zresztą boje się ich i nie lubię :P

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dzisiaj zalalo :( wczoraj swietowalismy roczek Nikusia troche zla jestem no ale - tesciowka jakies jazdy obila ze ona nie chce gosci bo bedzie chalas wiec zmienilismy klokalizacje na dom rozicow moich i pojechalismy na wies- no coz

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)

Cinamonku - niech moc będzie z tobą :*

Majuu,AgaL - rzeczywiście dziwne to u was, testy negatywne, @ brak...chyba też bym poszła na betę żeby raz na zawsze rozwiać wątpliwości...

Sylwia- współczuję teściowej, w dodatku roczek wnuka, żenujące zachowanie moim zdaniem...

Katiusza to u mnie dopiero 6 dni po przy dobry wiatrach, ale nie omieszkam trenować chociaż mam tylko jeden test :P może w tesco zakupię jeszcze skoro mówicie, że dobre...aczkolwiek po dupku może przyjść wcześniej więc może nawet nie zdążę zakupić :)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam za wasze bety:-) pozytywne mam nadzieję:-)

AgaL, Carolq lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziewczyny trzymam za wasze bety:-) pozytywne mam nadzieję:-)

Kas wysyłałam ci zaproszenie widziałam, że ty masz dupka chciałam tylko o coś zapytać, a nie chcę już forum zaśmiecać ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny ! :)

Kochane ściskam mocno, te które testowały negatywnie, oby do nowego cyklu.

Tak jak testowałam w 12 dpo testem owulacyjnym, testowa była mocno widoczna, ale nie była ciemniejsza od kontrolnej, to samo w 13 dpo, ale wtedy to już ciążowy robiłam. W późniejszych dniach z ciekawości jak robiłam owulacyjny to testowa była tak bordowa, że aż prawie czarna.

Ja we wtorek mam wizytę, bóle podbrzusza przeszły więc i ja trochę spokojniejsza.

Jakie plany na niedzielę? My mieliśmy się wybrać do teściów, ale stwierdziliśmy, że zostaniemy w domu - pogoda nie zachęca ;)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby - bo ja rzadziej piszę... I jak już odpisuję, to się zwykle zbiera, Gaduły :P Inna sprawa, że temat zwierząt jest mi wybitnie bliski ;)

Aga, może po prostu skumulowały się ostatnio różne stresy i dlatego @ się spóźnia? :-* A nie masz w mieście szpitala, który odpłatnie robi badania? W takich miejscach można nieraz wykonać oznaczenia choćby w niedzielę popołudniu.

U mnie nareszcie spadek tempki :))))) Niech ta doorna @ wreszcie przyjdzieeeeeeeeeeeeee, bo bez tego nie mogę klepać terminu HSG :)

Ja zaraz do pracy znowu, masakra..... Najbliższy wolny dzień mam w przyszłą sobotę ;( Ale za to wczoraj zrobiliśmy sobie seans filmowy z winkiem... Nie wiem czy któraś z Was oglądała ten film i jakie klimaty lubicie, ale.... echhh, pośmiałam się, popłakałam..... Więc wrzucam :) Podobał mi się :)))) (a mój Małż z satysfakcją stwierdził: "Mówiłem?! Mówiłem, że będzie ci się podobał? B-) ". No cóż.... ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=oJw_L2OQj7Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 13:25

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku - wydaje się być ciekawy :P Poza tym gra tam aktor, który mi się podoba :D

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ