Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Bratek wrote:Luna, ojjjj też miałam zawsze do niego słabość
(zakładając, że piszemy o Kijance
Chociaż A.Quinn'a też uwielbiam, a tu stworzył bardzo fajną kreację - taki typowy senior rodu, dobry duszek, który niejedno już przeżył i widzi więcej, niż mogłoby sie innym wydawać
).
Cinnamon - "Spacer w chmurach" z 1995r.
P.S. Jest już różowy śluzik - tak, tak taaaaaaak, choć do mamusi, choć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))
Chcę zacząć nowy tydzień od telefonu i umówienia terminu!!!!
Bratku ten OGROMNY uśmiech zarażawięc musiałam go skopiować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 15:35
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Prolaktynę chyba najlepiej do 4dc. Ja teraz mam badać m.in prolaktynę i prolaktynę po obciążeniu i właśnie w 2-3 dc. Jadę we wtorek to będzie 3 dc.
I prolaktyna na czczo Cinnamonkuwięc niech przychodzi właściwa @ i lecę zbadać... Nie ma na co czekać, może te plamienia są objawem czegoś niedobrego..
-
Dziewczyny siedzę u rodziców, przyjechał mój 5letni bratanek i od wejścia pyta; kiedy przyjedzie ciocia Aga? a jak mnie zobaczył, to jakby wyczuł moje dzisiejsze emocje, tak mnie przytulił mocno i wycałował, że o mało się nie rozpłakałam:*
katiuszaa, cinnamon cookie, majju, Wiola90, Edycik, Kjopa3, Ruby, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Dziękuję za info Siostra
więc niech przychodzi właściwa @ i lecę zbadać... Nie ma na co czekać, może te plamienia są objawem czegoś niedobrego..
Ważne to działać! i nie poddawać się
ja się powoli odkopuje....wyciągam dłoń i do Ciebie Siostro:*cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Aga przyszły cykl jest Twój, uwierz w to
Ja jednak na betę nie pojechałam, M. mnie odwiódł od tego. Mówi żebym się najpierw skonsultowała z gin moją, a to będzie dopiero jutro po 20.
Zastanawiam się czy nie zapisać się do innego lekarza na NFZ, trochę mnie zdziwiło, że się nie przejęła tą moją wysoką prolaktyną, zwłaszcza po tym co pisała Ruby
poza tym to te wszystkie badania są takie drogie, może by się udało coś zrobić na fundusz, w końcu po coś płacę te składki
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Majju Kochana dziękuję za te słowa:*
A jaka masz ta prolaktyne?
Może i Twój M ma racje,mój dzis po nieudanym teście jak dostałam okres i sie popłakałam to tez juz wcześniej mowil żebym się nastawila na okres....wiedział jaka będzie moja reakcja i jak będę przeżywać,wiec po co sobie nadzieje robic.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
a ja wróciłam z mężem z kina kobitka,udany dzień
film Chemia ujj naprawdę cieżki, dołujący,pokazujący dzielność kobiety,miłość i tą walkę z rakiem...aż się popłakałam
ale w listopadzie chcemy iść z mężem na listy do m2widziałam zwiastun zapowiada się super
teraz odpoczywamy z męzem i kotami
Aguś fajnego masz bratanka kochana :*
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Aga, Cinnamonku tulę Was mocno, silne z Was kobietki walczcie dalej
ten cykl będzie Wasz
Majju jeśli nie ufasz do końca swojej gin to warto się skonsultować z kimś innym, może potrzebne jest świeże spojrzenie na wszystko, lekarz z innymi pomysłami i wiedzą.
Ruby jak tam Twoje włoski dzisiaj? Zadowolona?
6.06.2015 Aniołek (8tc)