Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:a ja wróciłam z mężem z kina kobitka,udany dzień
film Chemia ujj naprawdę cieżki, dołujący,pokazujący dzielność kobiety,miłość i tą walkę z rakiem...aż się popłakałam
ale w listopadzie chcemy iść z mężem na listy do m2widziałam zwiastun zapowiada się super
teraz odpoczywamy z męzem i kotami
Aguś fajnego masz bratanka kochana :*
Chciałam iść na Chemię, ale jak tak piszesz to nie będę się dołować
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Edycik wrote:majju ta komedia świąteczna w listopadzie w kinach super się zapowiada
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Oo Edycik fajny dzień miałaś, może my też na "Listy do M 2" się wybierzemy? Szczególnie, że 1 bardzo mi się podobała
oglądałam już parę razy
Dziewczyny tak piszecie o tej wysokiej prolaktynie, że naprawdę ja też zrobię...Edycik lubi tę wiadomość
-
majju wrote:I nie dostałaś nic od gin na obniżenie? Nie mam pojęcia w ogóle jak to się robi.
Majju mialam brać bromergon,tym sie głównie zbija i to dość szybko:) ale mój nowy gin chce sprawdzić co jeszcze może na ta prolaktyne działać,chce miec caly obraz...wiec robie masę badan,tez ze wzg. na wiek.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Oo Edycik fajny dzień miałaś, może my też na "Listy do M 2" się wybierzemy? Szczególnie, że 1 bardzo mi się podobała
oglądałam już parę razy
Dziewczyny tak piszecie o tej wysokiej prolaktynie, że naprawdę ja też zrobię...
Kochana zrób ale nie martw się na zaś, bo ją naprawdę łatwo się zbija:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 17:02
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny i znowu kolejny cykl rozpoczynam z Waszym wsparciem i od razu mi lżej na serduchu,dziękuje:*
cinnamon cookie, majju, Edycik, katiuszaa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga Tule...
Majuu masz za wysoką prolaktyne, ostatnie dni się tyle naczytalam i wiem że moje TSH nie jest dobre tak samo prolaktyna która jest minimalnie podwyższona... Aga też zdecydowanie na zbicie, robilyscie TSH ?
Ja też na listy się wybieram , super film
Glowa mnie zaczyna bolec ale tak ciągnąć pulsowac to chyba po dupku
Dziewczyny niech moc będzie z wami, trzymajcie się co ciepło i zbierajcie siły...
Wiolka włosy ujda w tłumie że tak powiem , mało co widać
Byliśmy 2 h na spacerze mamy masę kasztanow i będziemy robić wazon z kasztanami, pogoda dzisiaj u nas była cudnaAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Majju a ile kosztuje badanie prolaktyny? I progesteronu? Ja chcę się wybrać a nawet nie wiem na co się piszę
Ja ostatnio za prolaktyne, TSH , d3 i progesteronu dalam 130 zł
Te co mam zrobić też mi na 130 zł wyliczyla bo się jej zapytalam ile będzie to kosztować...robię w diagnostyce. Kosmos z tymi cenami do tego każda wizyta po ad 100 a miałam co tydzień ostatnio. -
AgaL tulę
Majju jeśli faktycznie miałaś cykl bezowulacyjny to poszłabym do innego ginekologa bo właśnie ta podwyższona prolaktyna może blokować owulację.
Carolq każda kobieta ma inaczej zw ciąży. W pierwszej często i dużo było
i w sumie do samego końca a teraz w drugiej jak byłam to też miałam obawy. Więc lepiej przeczekać jak się czuje "dyskomfort".
Mi OF przesunął owulkę z 13 dc na 15 dc. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie. No i przesunęło mi @ na 28.10 więc jak nie przyjdzie @ to będę testować. Można mnie na listę testową wpisać
EDIT: Ja robiłam też D3 jakiś czas temu i ona jest najdroższa. U mnie wahało się między 70-120zł. A byłam u ogólnej po skierowanie i niestety NFZ tego nie refunduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 17:26
-
AgaL wrote:Oj tak! Nie mogę się doczekać tej komedii,piękny klimat świąt i miłości. idę z Siostrzyczka i Mamą....Cinnamonek idziesz z nami?
ja też doczekać się nie mogę
pierwszą cześć oglądałam już z 10 razy ale uwielbiam ten film
i zamierzam zabrać mamę do kina bo też się Jej cześć pierwsza podobała bardzoAgaL lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Oo Edycik fajny dzień miałaś, może my też na "Listy do M 2" się wybierzemy? Szczególnie, że 1 bardzo mi się podobała
oglądałam już parę razy
Dziewczyny tak piszecie o tej wysokiej prolaktynie, że naprawdę ja też zrobię...
napewno warto kochana iść na touwielbiam takie filmy świąteczne
a prolaktynę warto zrobić ja robiłam w zeszłym miesiącu jak @ mi się spóźniałcinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi kazali lykac D3 mam minimalnie poniżej norm ale podobno bardzo ważna jest też w organ. Ta witamina więc lykam 2000j
Edycik my z malzem sezonowo oglądamy zawsze w okolicy świat bo wtedy w TV często jest, też uwielbiam ten filmEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny