X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jaśminowa czyli testu nie ponawiasz narazie?
    Ja też, kupiłam nawet zapas podpasek itp...ale testu nie ;)

Hej Aga, nie robię testu więcej, czekam na @, szkoda mi pieniędzy, które obsikuję i wyrzucam do kosza ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Testem z Tesco robiłam tyle ze wieczorem:)

Katiusza, ja też testem z tesco robiłam test Pepino o czułości 10, to najbardziej czuły test, nie ma czulszych, niż 10.

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek o jakim filmie mowa? :) bo nie udaje mi się skopiować linku na telefonie :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ojjjj też miałam zawsze do niego słabość :-D (zakładając, że piszemy o Kijance ;) Chociaż A.Quinn'a też uwielbiam, a tu stworzył bardzo fajną kreację - taki typowy senior rodu, dobry duszek, który niejedno już przeżył i widzi więcej, niż mogłoby sie innym wydawać ;) ).

Cinnamon - "Spacer w chmurach" z 1995r. :)

P.S. Jest już różowy śluzik - tak, tak taaaaaaak, choć do mamusi, choć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))
    Chcę zacząć nowy tydzień od telefonu i umówienia terminu!!!! B-)
    8668_06_06_09_5_40_30.png

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Jaśminowa co u Ciebie? Przyszła @?
    A Majju???

Aga- @ nie przyszła, ma przyjść we wtorek ( jeśli będzie to cykl 28 dniowy) lub dzisiaj, jeśli to cykl 26 dniowy, bo miewam i takie i takie. Ale zaczęłam czuć, że nadchodzi, bo podbrzusze trochę dzisiaj się odzywa, a jak u Ciebie?

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dzień (nie)dobry!
    Melduję się z niezapowiedzianą @. Kolejny cykl czas zacząć :)
    Aga trzymam ciągle kciuki za Ciebie...:)

Cinamon- nowy cykl nowe szanse : )

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Zastanawiam się właśnie, może skoczę dziś popołudniu, blisko mam laboratorium całodobowe. Będzie przynajmniej czarno na białym.

Majju- zaciskam kciuki

Wysłany: 18 października 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Cinamon- nowy cykl nowe szanse : )
    Dziś nie patrzę na to tak pozytywnie, ale mam nadzieję, że jutro już będę ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ja wyleguje sie z przyjaciółka która z pare tygodni temu sie wprowadziła na przeciwko mojej klatki :)
    Maz sie odzywa :) także nawet nie jest tak zle jak myślałam najgorzej w nocy :(
    Trzymam kciuki za Wasze bety.
    Cinamonek tule :*
    katiusza :)
    Luna ja miałam takie ostre bule 2 razy a takie do wytrzymania cześciej ręka na brzuchu i nogi do gory :)

cinnamon cookie, katiuszaa, luna91 lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 października 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq dziękuję :) kochane jesteście dziewczynki ;)

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny @ przyszła....
    troszkę łez uroniłam, ale nie daje się....we wtorek jadę na te wszystkie badania z krwi.
    Boję się co wyjdzie, ale w sumie będę wiedzieć na czym stoję.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku jak przystał na Siostry cykle nam się zgrały :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Aga- @ nie przyszła, ma przyjść we wtorek ( jeśli będzie to cykl 28 dniowy) lub dzisiaj, jeśli to cykl 26 dniowy, bo miewam i takie i takie. Ale zaczęłam czuć, że nadchodzi, bo podbrzusze trochę dzisiaj się odzywa, a jak u Ciebie?

Jaśminowa oby Ci się udało:)

Wysłany: 18 października 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.. Nie lubię tego :( bardzo chciałam by Ci się udało! Ale wiem co czujesz, dziś przeżywam to samo... Nic to, oby od jutra było już lepiej :*

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Aga.. Nie lubię tego :( bardzo chciałam by Ci się udało! Ale wiem co czujesz, dziś przeżywam to samo... Nic to, oby od jutra było już lepiej :*

Wiesz co najgorsze...ten dzień dodatkowej nadziei, po co mi to było?:(
    Ale dziś się poużalam, posnuje czarne wizje, popłaczę mojemu w rękaw- dosłownie mu usmarowałam rękaw koszuli łzami jak @ przyszła, aż sie zaczęliśmy z tego śmiać ;)
    a jutro zacznę dalej walczyć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agal tulę. A fakt jest faktem ładnie się zgrałyście Cynamonek wcześniej a AgaL z opóźnieniem. Niedługo i ja do was dołączę. kolejny cykl z wynikami badaań to może coś więcej będzie wiadomo.
    Tak jak pisałam Cynamonkowi w razie czego Saperka w pogotowiu daj tylko znać.

• Lady In Red Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ech, doskonale rozumiem ten stan... U mnie były dwa dni dodatkowej nadziei. Plus po raz pierwszy w życiu test drgnął. Zobaczyłam cień kreski, więc przez jeden dzień żyłam w przeświadczeniu, że zaciążyłam! Jednak na drugi dzień kolejny test nie pokazał niczego, temperatura spadła, a później przyszła małpa i właśnie chce mnie wykończyć.
    Mnie już nic nie zdziwi, nawet to, że to właśnie mi trafił się jakiś zrąbany test.

To tyle narzekania. Będzie dobrze, dziewczyny. Nie dziś, to jutro! :)

f2w3o7esakw6aknm.png

Wysłany: 18 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety, każdy dodatkowy dzień daje nadzieję, że może jednak się udało... Dziś trzeba się wypłakać, wymazać i usmarkać rękaw Męża :P a od jutra głowa do góry ;)
    Kobietki, stwierdziłam że jednak zrobię dwa badania, bo mam tak, że najpierw 2 dni plemienia i dopiero właściwy @.. Pytanko mam więc, kiedy robić prolaktynę i progesteron? Progesteron chyba parę dni po owu tak? A prolaktynę?

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady in red to przezyłaś swoje....dużo sił w nowym cyklu!!

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    No niestety, każdy dodatkowy dzień daje nadzieję, że może jednak się udało... Dziś trzeba się wypłakać, wymazać i usmarkać rękaw Męża :P a od jutra głowa do góry ;)
    Kobietki, stwierdziłam że jednak zrobię dwa badania, bo mam tak, że najpierw 2 dni plemienia i dopiero właściwy @.. Pytanko mam więc, kiedy robić prolaktynę i progesteron? Progesteron chyba parę dni po owu tak? A prolaktynę?

Prolaktynę chyba najlepiej do 4dc. Ja teraz mam badać m.in prolaktynę i prolaktynę po obciążeniu i właśnie w 2-3 dc. Jadę we wtorek to będzie 3 dc.
    I prolaktyna na czczo Cinnamonku

‹‹ 486 487 488 489 490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ