Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Jaśminowa czyli testu nie ponawiasz narazie?
Ja też, kupiłam nawet zapas podpasek itp...ale testu nie
Hej Aga, nie robię testu więcej, czekam na @, szkoda mi pieniędzy, które obsikuję i wyrzucam do kosza ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Luna, ojjjj też miałam zawsze do niego słabość
(zakładając, że piszemy o Kijance
Chociaż A.Quinn'a też uwielbiam, a tu stworzył bardzo fajną kreację - taki typowy senior rodu, dobry duszek, który niejedno już przeżył i widzi więcej, niż mogłoby sie innym wydawać
).
Cinnamon - "Spacer w chmurach" z 1995r.
P.S. Jest już różowy śluzik - tak, tak taaaaaaak, choć do mamusi, choć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))
Chcę zacząć nowy tydzień od telefonu i umówienia terminu!!!!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Jaśminowa co u Ciebie? Przyszła @?
A Majju???
Aga- @ nie przyszła, ma przyjść we wtorek ( jeśli będzie to cykl 28 dniowy) lub dzisiaj, jeśli to cykl 26 dniowy, bo miewam i takie i takie. Ale zaczęłam czuć, że nadchodzi, bo podbrzusze trochę dzisiaj się odzywa, a jak u Ciebie?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
cinnamon cookie wrote:Dzień (nie)dobry!
Melduję się z niezapowiedzianą @. Kolejny cykl czas zacząć
Aga trzymam ciągle kciuki za Ciebie...
Cinamon- nowy cykl nowe szanse : )cinnamon cookie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyHej,
Ja wyleguje sie z przyjaciółka która z pare tygodni temu sie wprowadziła na przeciwko mojej klatki
Maz sie odzywatakże nawet nie jest tak zle jak myślałam najgorzej w nocy
Trzymam kciuki za Wasze bety.
Cinamonek tule :*
katiusza
Luna ja miałam takie ostre bule 2 razy a takie do wytrzymania cześciej ręka na brzuchu i nogi do gory
cinnamon cookie, katiuszaa, luna91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny @ przyszła....
troszkę łez uroniłam, ale nie daje się....we wtorek jadę na te wszystkie badania z krwi.
Boję się co wyjdzie, ale w sumie będę wiedzieć na czym stoję.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:Aga- @ nie przyszła, ma przyjść we wtorek ( jeśli będzie to cykl 28 dniowy) lub dzisiaj, jeśli to cykl 26 dniowy, bo miewam i takie i takie. Ale zaczęłam czuć, że nadchodzi, bo podbrzusze trochę dzisiaj się odzywa, a jak u Ciebie?
Jaśminowa oby Ci się udało:)
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Aga.. Nie lubię tego
bardzo chciałam by Ci się udało! Ale wiem co czujesz, dziś przeżywam to samo... Nic to, oby od jutra było już lepiej :*
Wiesz co najgorsze...ten dzień dodatkowej nadziei, po co mi to było?
Ale dziś się poużalam, posnuje czarne wizje, popłaczę mojemu w rękaw- dosłownie mu usmarowałam rękaw koszuli łzami jak @ przyszła, aż sie zaczęliśmy z tego śmiać
a jutro zacznę dalej walczyć!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgal tulę. A fakt jest faktem ładnie się zgrałyście Cynamonek wcześniej a AgaL z opóźnieniem. Niedługo i ja do was dołączę. kolejny cykl z wynikami badaań to może coś więcej będzie wiadomo.
Tak jak pisałam Cynamonkowi w razie czego Saperka w pogotowiu daj tylko znać.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Hej! Ech, doskonale rozumiem ten stan... U mnie były dwa dni dodatkowej nadziei. Plus po raz pierwszy w życiu test drgnął. Zobaczyłam cień kreski, więc przez jeden dzień żyłam w przeświadczeniu, że zaciążyłam! Jednak na drugi dzień kolejny test nie pokazał niczego, temperatura spadła, a później przyszła małpa i właśnie chce mnie wykończyć.
Mnie już nic nie zdziwi, nawet to, że to właśnie mi trafił się jakiś zrąbany test.
To tyle narzekania. Będzie dobrze, dziewczyny. Nie dziś, to jutro!
-
No niestety, każdy dodatkowy dzień daje nadzieję, że może jednak się udało... Dziś trzeba się wypłakać, wymazać i usmarkać rękaw Męża
a od jutra głowa do góry
Kobietki, stwierdziłam że jednak zrobię dwa badania, bo mam tak, że najpierw 2 dni plemienia i dopiero właściwy @.. Pytanko mam więc, kiedy robić prolaktynę i progesteron? Progesteron chyba parę dni po owu tak? A prolaktynę? -
cinnamon cookie wrote:No niestety, każdy dodatkowy dzień daje nadzieję, że może jednak się udało... Dziś trzeba się wypłakać, wymazać i usmarkać rękaw Męża
a od jutra głowa do góry
Kobietki, stwierdziłam że jednak zrobię dwa badania, bo mam tak, że najpierw 2 dni plemienia i dopiero właściwy @.. Pytanko mam więc, kiedy robić prolaktynę i progesteron? Progesteron chyba parę dni po owu tak? A prolaktynę?
Prolaktynę chyba najlepiej do 4dc. Ja teraz mam badać m.in prolaktynę i prolaktynę po obciążeniu i właśnie w 2-3 dc. Jadę we wtorek to będzie 3 dc.
I prolaktyna na czczo CinnamonkuKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę