X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z tej debaty wywnioskowałam że chce oddzielenia polityki od mojego forum :P

Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    oglądają debatę pewnie :D
    Tak :-) ja też oglądam :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ja z tej debaty wywnioskowałam że chce oddzielenia polityki od mojego forum :P

bystre dziewczę ;)

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Albo molestują mężów ;)

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Albo molestują mężów ;)

a ten twój nie pojechał już? ile się to będziecie molestować :P

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ja nie oglądam i może mnie tu zaraz skrzyczycie ale nie wybieram się na te wybory, dla mnie to wybór jak między dżumą i cholerą

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ja nie oglądam i może mnie tu zaraz skrzyczycie ale nie wybieram się na te wybory, dla mnie to wybór jak między dżumą i cholerą

E ja też nie wiem czy pójdę ;) na razie nie mam weny ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    E ja też nie wiem czy pójdę ;) na razie nie mam weny ...

ja w czasie wyborów na ślub jadę znajomych, więc już dokonałam wyboru ;) IMPREZA!!!

Kjopa3, Ejrene, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już raz została otwarta furtka dla tych co chcą karać i do więzienia słać za in vitro...zamiast dziecka kara? Ja dziękuję poszukam jakiegoś kandydata, który chociaż w minimalnym stopniu obiecuje coś zgodnego z moimi poglądami a nie trąci średniowieczem.

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    o widzisz to ja nie wiedziałam i normy z wyniku przeczytałam. Ft3, Ft4 nie robiłam. Pewnie jak wroce od gina to mi i to zleci. ciekawe co jeszcze wg norm jest ok a w rzeczywistości powinno być wyższe lub niższe?

Tsh dla dzieci w różnym wieku są bardziej szczegółowe a dla dorosłych ogólne i niestety nie ma wyszczególnienia w jakim wieku jakie powinno być a dla staraczek to już w ogóle. Ja to miałam Ft4 przy dolnej granicy a to też niedobrze i byłam zaraz po poronieniu.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ja w czasie wyborów na ślub jadę znajomych, więc już dokonałam wyboru ;) IMPREZA!!!

Dobry wybór ;) też bym się gdzieś pobawiła, ale do sylwestra nic się nie szykuje

katiuszaa lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a ten twój nie pojechał już? ile się to będziecie molestować :P

Ja nie o sobie pisałam- niestety :p mój pojechał wczoraj. Teraz dopiero w piątek w nocy będzie.

atdc15nmjt4tk663.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to moje 3 z hakiem jest stanowczo za duże, ja w przyszłym tyg. robię Ft3 i ft4 to zobaczymy co w trawie piszczy

To kochana trzymam kciuki za dobre wyniki.

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Apeluje do wszystkich,
    zostawmy wybory zdala od naszego forum, nie chce się z nikim spierać i daje każdej możliwość wyboru samej. Niech to forum nie będzie polityczne bo nie po to się tu spotykamy!

Ejrene, Wiola90, Bratek, Paryzetka83, Kjopa3, Edycik, cinnamon cookie, PrimaSort lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaaa nie kupiłam kozaczków, ani bielizny...po dzisiejszych badaniach jestem spłukana:P

Po południu miałam najpierw fajną rozmowę z moim M, potem niefajną....chyba mam jeszcze resztki burzy hormonów przy trwajacej @ :/
    albo to przeziebienie mnie rozwala:/

Ruby na różańcu nie byłam, dziś bojkot na wszystko :P nawet nie wiem czy obejrzę nowy odcinek Walking Dead (Paryzetka:))

Mam już część wyników z dzisiejszych porannych badań. Sprawdziłam stosunek LH do FSH i mam 0,68....oczywiście wujek google poszedł w ruch, poczytałam....i chyba nie jst dobrze.
    Zna sie ktoś na tym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 21:47

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ja Apeluje do wszystkich,
    zostawmy wybory zdala od naszego forum, nie chce się z nikim spierać i daje każdej możliwość wyboru samej. Niech to forum nie będzie polityczne bo nie po to się tu spotykamy!

Twój apel został pozytywnie rozpatrzony i zatwierdzony przez moderatora :D dla nie stosujących się do tej reguły przewidziana jest nagana :P

Wiola90, katiuszaa, madzikk, Bratek, Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymalam i mimo infekcji było serduszkowanie:-) ale ovu wciąż brak. Myślę że przy infekcji może być jednak cykl bezowulacyjny

katiuszaa, Edycik, PrimaSort lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Katiuszaaa nie kupiłam kozaczków, ani bielizny...po dzisiejszych badaniach jestem spłukana:P

Po południu miałam najpierw fajną rozmowę z moim M, potem niefajną....chyba mam jeszcze resztki burzy hormonów przy trwajacej @ :/
    albo to przeziebienie mnie rozwala:/

Ruby na różańcu nie byłam, dziś bojkot na wszystko :P nawet nie wiem czy obejrzę nowy odcinek Walking Dead (Paryzetka:))

Mam już część wyników z dzisiejszych porannych badań. Sprawdziłam stosunek LH do FSH i mam 0,68....oczywiście wujek google poszedł w ruch, poczytałam....i chyba nie jst dobrze.
    Zna sie ktoś na tym?

Cześć ;)
    Nie znam się na tym kjopa mnie uświadomiła że nie mam wszystkiego w normie ;) a ten stosunek sama wyliczyłaś czy już miałaś na wyniku. Pytam bo to ciekawe

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam bo małż już mi komputer chce konfiskować i na terapie uzależnień zapisywać
    Do jutra

AgaL, madzikk, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:)
    Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
    W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
‹‹ 525 526 527 528 529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ