Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż raz została otwarta furtka dla tych co chcą karać i do więzienia słać za in vitro...zamiast dziecka kara? Ja dziękuję poszukam jakiegoś kandydata, który chociaż w minimalnym stopniu obiecuje coś zgodnego z moimi poglądami a nie trąci średniowieczem.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:o widzisz to ja nie wiedziałam i normy z wyniku przeczytałam. Ft3, Ft4 nie robiłam. Pewnie jak wroce od gina to mi i to zleci. ciekawe co jeszcze wg norm jest ok a w rzeczywistości powinno być wyższe lub niższe?
Tsh dla dzieci w różnym wieku są bardziej szczegółowe a dla dorosłych ogólne i niestety nie ma wyszczególnienia w jakim wieku jakie powinno być a dla staraczek to już w ogóle. Ja to miałam Ft4 przy dolnej granicy a to też niedobrze i byłam zaraz po poronieniu.
-
Ruby wrote:to moje 3 z hakiem jest stanowczo za duże, ja w przyszłym tyg. robię Ft3 i ft4 to zobaczymy co w trawie piszczy
To kochana trzymam kciuki za dobre wyniki.
katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Apeluje do wszystkich,
zostawmy wybory zdala od naszego forum, nie chce się z nikim spierać i daje każdej możliwość wyboru samej. Niech to forum nie będzie polityczne bo nie po to się tu spotykamy!Ejrene, Wiola90, Bratek, Paryzetka83, Kjopa3, Edycik, cinnamon cookie, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Katiuszaaa nie kupiłam kozaczków, ani bielizny...po dzisiejszych badaniach jestem spłukana:P
Po południu miałam najpierw fajną rozmowę z moim M, potem niefajną....chyba mam jeszcze resztki burzy hormonów przy trwajacej @
albo to przeziebienie mnie rozwala:/
Ruby na różańcu nie byłam, dziś bojkot na wszystkonawet nie wiem czy obejrzę nowy odcinek Walking Dead (Paryzetka:))
Mam już część wyników z dzisiejszych porannych badań. Sprawdziłam stosunek LH do FSH i mam 0,68....oczywiście wujek google poszedł w ruch, poczytałam....i chyba nie jst dobrze.
Zna sie ktoś na tym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 21:47
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ja Apeluje do wszystkich,
zostawmy wybory zdala od naszego forum, nie chce się z nikim spierać i daje każdej możliwość wyboru samej. Niech to forum nie będzie polityczne bo nie po to się tu spotykamy!
Twój apel został pozytywnie rozpatrzony i zatwierdzony przez moderatoradla nie stosujących się do tej reguły przewidziana jest nagana
Wiola90, katiuszaa, madzikk, Bratek, Kjopa3, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Nie wytrzymalam i mimo infekcji było serduszkowanie:-) ale ovu wciąż brak. Myślę że przy infekcji może być jednak cykl bezowulacyjny
katiuszaa, Edycik, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszaaa nie kupiłam kozaczków, ani bielizny...po dzisiejszych badaniach jestem spłukana:P
Po południu miałam najpierw fajną rozmowę z moim M, potem niefajną....chyba mam jeszcze resztki burzy hormonów przy trwajacej @
albo to przeziebienie mnie rozwala:/
Ruby na różańcu nie byłam, dziś bojkot na wszystkonawet nie wiem czy obejrzę nowy odcinek Walking Dead (Paryzetka:))
Mam już część wyników z dzisiejszych porannych badań. Sprawdziłam stosunek LH do FSH i mam 0,68....oczywiście wujek google poszedł w ruch, poczytałam....i chyba nie jst dobrze.
Zna sie ktoś na tym?
Cześć
Nie znam się na tym kjopa mnie uświadomiła że nie mam wszystkiego w normiea ten stosunek sama wyliczyłaś czy już miałaś na wyniku. Pytam bo to ciekawe
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę