X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL, dzięki :-*
    A za Wasze badanka trzymam kciuki - podoba mi się podejście twojego gina. Konkretnie i bez pitu-pitu ;)

Paryzetka, to na razie wyłącz Doktora Google i idź zrobić progesteron ;) Jak nie zadziała, to jakiś posiew, USG.... a poooooootem dopiero będziesz myśleć o mięśniakach ;)))

AgaL lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 21 października 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w sobotę (17 października) kochałam się z moim chłopakiem. On nie skończył we mnie. Zdążył wyciągnąć, lecz potem zrobiliśmy poprawkę. Wszystko bez zabezpieczenia. W poniedziałek (19października) zaczęłam czuć kłucie w podbrzuszu po prawej stronie. Co to może oznaczać? Cieszylabym się gdybym była w ciąży. Dodam że owulacja wystąpiła u mnie 12 października A spodziewany okres przypada na dzień 26 październik. Na test za wcześnie a nie wiem czy sama się tak nakrecam bo chcemy dzidziusia czy może to już to

konieczna
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    AgaL, dzięki :-*
    A za Wasze badanka trzymam kciuki - podoba mi się podejście twojego gina. Konkretnie i bez pitu-pitu ;)

Paryzetka, to na razie wyłącz Doktora Google i idź zrobić progesteron ;) Jak nie zadziała, to jakiś posiew, USG.... a poooooootem dopiero będziesz myśleć o mięśniakach ;)))
    Ja o nich nie myślę wcale, raczej podejrzewam ten progesteron ;) Dowiem się co myśli lekarz, a jak nie da mi skierowania to zmienię lekarza ;)

Bratek lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was kobitki

k....a co za pechowy dzień od rana
    nie dość że leje deszcz ,to jeszcze w połowie drogi do pracy parasol mi się połamał :/
    więc generalnie wkurzona siedzę w robocie, wyglądam jak zmokła kura i wszytsko mnie wkurza
    pora na kawkę :P

Lunka cieszę się,że maluszek rośnie :*
    Mamy tu dziś jakąś testującą?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc moja temperatura stoi w miejscu :P ja chyba nie wytrzymam z tym testowaniem do soboty ;D ,dziś mnie tak mocno kłuje lewy jajnik ;/

Edycik lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja jeszcze jestem ;)
    Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da :)
    A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwić ;)

Paryzetko super to inofem i wiesiołek w ruch :D
    ja biorę witaminkę D i inofolic 2x dziennie ;)
    ale nad wiesiołek też pomyślę...tylko uświadom laika na co on jest :P ?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella .. może do piątku wytrzyamj z testem albo betę zrób :)

• angella908 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testu nie mam w domu więc dziś nie zrobię, muszę wytrzymać do tego piątku :P

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Paryzetko super to inofem i wiesiołek w ruch :D
    ja biorę witaminkę D i inofolic 2x dziennie ;)
    ale nad wiesiołek też pomyślę...tylko uświadom laika na co on jest :P ?
    Wiesiołek na śluz ;) A wit. D muszę dokupić. Inofem biorę zgodnie z ulotką raz dziennie, a czy Ty bierzesz dodatkowo kwas foliowy?

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Aga do 0.6 jest ok. Ja mam 0,55 i lekarz się nie przyczepił do tego. Podobno teraz już się od tego odchodzi i pewnie zależy od lekarza. Poniżej 0.6 może wskazywać na niedoczynność przysadki.
    Kjopa uspokoiłaś mnie:)

Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ranne Ptaszki;) Edycik, Paryzetka,Angella:)

Edycik niezły poranek miałaś, teraz kawka, relaks z nami z rana i humor się w mig poprawi. A Ty dzisiaj czasem nie masz wizyty u gina? Czy coś pomyliłam?:)

Paryzetka ja robiłam m.in. badanie na niedobó wit D3 i wyszło mi, ze chyba też będe musiała brać. Podobno w ogóle można ją brać w sezonie jesienno-zimowym;)

Angella wykres masz ładny, ale tu się już nauczyłam, że ładny wykres może nic nie oznaczać. Choć Tobie życzę by skończył sie zielono!!:)

Edycik, Paryzetka83, katiuszaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek jak zdrówko?? :*
    Ja dziś tak na dwa razy, coś się czai, choć gardło mniej boli.... miałam po południu jechać w teren, ale nie wiem czy lepiej nie posiedzieć w domu po pracy i wygrzać to porządnie.

Ruby śpi, a potem przyjdzie, jak nas nie będzie:P

• majju Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana! Ależ mi się chce weekendu, a tu dopiero środa... Nie byliśmy wczoraj w kinie bo się pokłóciliśmy z M. w galerii i wróciliśmy do domu osobno ;)nawet nic nie kupiłam. Idę dziś coś upolować. I do kosmetyczki na oxybrazję w końcu.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek jak zdrówko?? :*
    Ja dziś tak na dwa razy, coś się czai, choć gardło mniej boli.... miałam po południu jechać w teren, ale nie wiem czy lepiej nie posiedzieć w domu po pracy i wygrzać to porządnie.

Ruby śpi, a potem przyjdzie, jak nas nie będzie:P

Ja wczoraj chodziłam 2 godziny po sadzie w krótkich botkach, które mi od razu przemokły i mnie tak przewiało, że cały wieczór się nie mogłam rozgrzać. Więc czasem lepiej siedzieć w ciepłym biurze.

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to kuruj się, mi też się zaczęło od przemarznięcia;)
    to szkoda, że zakupy nieudane....a z Mężem już pogodzona??

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Wiesiołek na śluz ;) A wit. D muszę dokupić. Inofem biorę zgodnie z ulotką raz dziennie, a czy Ty bierzesz dodatkowo kwas foliowy?

Ja kochana biore inofolic 2x dziennie tak mi lekarz zalecił.
    Kwasu foliowego dodatkowo nie biorę :)
    może zakupię sobie wiesiołka :D

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Dzisiaj chyba raczej nikt nie testuje, chyba że Ruby nie wytrzymała do jutra :P
    Tak że Edytka wszystkie czekamy na twoja betę :)

majju- szkoda że wczoraj tak wyszło, ale dziś sobie odbij :*

AgaL- jak nie musisz to lepiej nie jedź tylko się wygrzej :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć Ranne Ptaszki;) Edycik, Paryzetka,Angella:)

Edycik niezły poranek miałaś, teraz kawka, relaks z nami z rana i humor się w mig poprawi. A Ty dzisiaj czasem nie masz wizyty u gina? Czy coś pomyliłam?:)

dobrze pamietasz kochana na 16.10 mam wizytę
    odbiorę 3 pkt insulinę z glukozą i progesteron
    a o 12 maszeruje odebrać wyniki bety..

kas50 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogodzona, pogodzona :) Ja nie potrafię się gniewać i zawsze pierwsza wyciągam rękę do zgody. Więc ma szczęście ten mój :)

Edycik, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) ale pogoda! :/
    Aga co do wyników to tak jak już dziewczyny pisały, lepiej nie szukaj nic na własną rękę, lekarz zobaczy i oceni :) co trzeba będzie zmienić to da leki i już :) będzie dobrze :)
    Edycik znam ten ból :P nienawidzę takiej pogody, samo chodzenie mnie denerwuje a co już mówić, gdybym połamała parasol?! Ojjj lepiej wtedy nie wchodzić w moją drogę :D trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizytę :* aha wiesiołek pamiętaj, że tylko do owulacji :)
    Majju pewnie poszło o jakąś głupotę? ;) dobrze, że już pogodzeni :) szkoda czasu na głupoty ;)
    Widzę, że wczoraj tu politycznie trochę było :P ja oglądałam "Skazane" i się rozgrzewałam z Mężem pod kołderką :P dziś czuję się trochę lepiej, aczkolwiek temperatura dalej trzyma... A @ brak :( ta choroba mogła mi tak @ przyblokować??

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ