Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL, dzięki :-*
A za Wasze badanka trzymam kciuki - podoba mi się podejście twojego gina. Konkretnie i bez pitu-pitu
Paryzetka, to na razie wyłącz Doktora Google i idź zrobić progesteronJak nie zadziała, to jakiś posiew, USG.... a poooooootem dopiero będziesz myśleć o mięśniakach
))
AgaL lubi tę wiadomość
-
Witam, w sobotę (17 października) kochałam się z moim chłopakiem. On nie skończył we mnie. Zdążył wyciągnąć, lecz potem zrobiliśmy poprawkę. Wszystko bez zabezpieczenia. W poniedziałek (19października) zaczęłam czuć kłucie w podbrzuszu po prawej stronie. Co to może oznaczać? Cieszylabym się gdybym była w ciąży. Dodam że owulacja wystąpiła u mnie 12 października A spodziewany okres przypada na dzień 26 październik. Na test za wcześnie a nie wiem czy sama się tak nakrecam bo chcemy dzidziusia czy może to już tokonieczna
-
Bratek wrote:AgaL, dzięki :-*
A za Wasze badanka trzymam kciuki - podoba mi się podejście twojego gina. Konkretnie i bez pitu-pitu
Paryzetka, to na razie wyłącz Doktora Google i idź zrobić progesteronJak nie zadziała, to jakiś posiew, USG.... a poooooootem dopiero będziesz myśleć o mięśniakach
))
Dowiem się co myśli lekarz, a jak nie da mi skierowania to zmienię lekarza
Bratek lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
witam Was kobitki
k....a co za pechowy dzień od rana
nie dość że leje deszcz ,to jeszcze w połowie drogi do pracy parasol mi się połamał
więc generalnie wkurzona siedzę w robocie, wyglądam jak zmokła kura i wszytsko mnie wkurza
pora na kawkę
Lunka cieszę się,że maluszek rośnie :*
Mamy tu dziś jakąś testującą?
-
Paryzetka83 wrote:Ja jeszcze jestem
Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da
A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwić
Paryzetko super to inofem i wiesiołek w ruch
ja biorę witaminkę D i inofolic 2x dziennie
ale nad wiesiołek też pomyślę...tylko uświadom laika na co on jest?
-
Edycik wrote:Paryzetko super to inofem i wiesiołek w ruch
ja biorę witaminkę D i inofolic 2x dziennie
ale nad wiesiołek też pomyślę...tylko uświadom laika na co on jest?
A wit. D muszę dokupić. Inofem biorę zgodnie z ulotką raz dziennie, a czy Ty bierzesz dodatkowo kwas foliowy?
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kjopa3 wrote:Aga do 0.6 jest ok. Ja mam 0,55 i lekarz się nie przyczepił do tego. Podobno teraz już się od tego odchodzi i pewnie zależy od lekarza. Poniżej 0.6 może wskazywać na niedoczynność przysadki.
Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cześć Ranne Ptaszki;) Edycik, Paryzetka,Angella:)
Edycik niezły poranek miałaś, teraz kawka, relaks z nami z rana i humor się w mig poprawi. A Ty dzisiaj czasem nie masz wizyty u gina? Czy coś pomyliłam?
Paryzetka ja robiłam m.in. badanie na niedobó wit D3 i wyszło mi, ze chyba też będe musiała brać. Podobno w ogóle można ją brać w sezonie jesienno-zimowym;)
Angella wykres masz ładny, ale tu się już nauczyłam, że ładny wykres może nic nie oznaczać. Choć Tobie życzę by skończył sie zielono!!Edycik, Paryzetka83, katiuszaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Cinnamonek jak zdrówko?? :*
Ja dziś tak na dwa razy, coś się czai, choć gardło mniej boli.... miałam po południu jechać w teren, ale nie wiem czy lepiej nie posiedzieć w domu po pracy i wygrzać to porządnie.
Ruby śpi, a potem przyjdzie, jak nas nie będzie:PKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Cinnamonek jak zdrówko?? :*
Ja dziś tak na dwa razy, coś się czai, choć gardło mniej boli.... miałam po południu jechać w teren, ale nie wiem czy lepiej nie posiedzieć w domu po pracy i wygrzać to porządnie.
Ruby śpi, a potem przyjdzie, jak nas nie będzie:P
Ja wczoraj chodziłam 2 godziny po sadzie w krótkich botkach, które mi od razu przemokły i mnie tak przewiało, że cały wieczór się nie mogłam rozgrzać. Więc czasem lepiej siedzieć w ciepłym biurze.AgaL lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Wiesiołek na śluz
A wit. D muszę dokupić. Inofem biorę zgodnie z ulotką raz dziennie, a czy Ty bierzesz dodatkowo kwas foliowy?
Ja kochana biore inofolic 2x dziennie tak mi lekarz zalecił.
Kwasu foliowego dodatkowo nie biorę
może zakupię sobie wiesiołka -
Cześć dziewczyny
Dzisiaj chyba raczej nikt nie testuje, chyba że Ruby nie wytrzymała do jutra
Tak że Edytka wszystkie czekamy na twoja betę
majju- szkoda że wczoraj tak wyszło, ale dziś sobie odbij :*
AgaL- jak nie musisz to lepiej nie jedź tylko się wygrzejEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cześć Ranne Ptaszki;) Edycik, Paryzetka,Angella:)
Edycik niezły poranek miałaś, teraz kawka, relaks z nami z rana i humor się w mig poprawi. A Ty dzisiaj czasem nie masz wizyty u gina? Czy coś pomyliłam?
dobrze pamietasz kochana na 16.10 mam wizytę
odbiorę 3 pkt insulinę z glukozą i progesteron
a o 12 maszeruje odebrać wyniki bety..kas50 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
ale pogoda!
Aga co do wyników to tak jak już dziewczyny pisały, lepiej nie szukaj nic na własną rękę, lekarz zobaczy i ocenico trzeba będzie zmienić to da leki i już
będzie dobrze
Edycik znam ten bólnienawidzę takiej pogody, samo chodzenie mnie denerwuje a co już mówić, gdybym połamała parasol?! Ojjj lepiej wtedy nie wchodzić w moją drogę
trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizytę :* aha wiesiołek pamiętaj, że tylko do owulacji
Majju pewnie poszło o jakąś głupotę?dobrze, że już pogodzeni
szkoda czasu na głupoty
Widzę, że wczoraj tu politycznie trochę byłoja oglądałam "Skazane" i się rozgrzewałam z Mężem pod kołderką
dziś czuję się trochę lepiej, aczkolwiek temperatura dalej trzyma... A @ brak
ta choroba mogła mi tak @ przyblokować??
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość