X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak pomysł z listą nie był zły ;)

Kolejka testujących:
    21.10 Środa: Mundek
    22.10 Czwartek:
    23.10 Piątek: Katiuszaa
    24.10 Sobota: Ruby, angella
    25.10 Niedziela:
    26.10 Poniedziałek:

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    dobrze pamietasz kochana na 16.10 mam wizytę
    odbiorę 3 pkt insulinę z glukozą i progesteron
    a o 12 maszeruje odebrać wyniki bety..
    Trzymam kciuki!! chcemy tu w końcu betę jak się patrzy:):*

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dzień dobry wszystkim :) ale pogoda! :/
    Aga co do wyników to tak jak już dziewczyny pisały, lepiej nie szukaj nic na własną rękę, lekarz zobaczy i oceni :) co trzeba będzie zmienić to da leki i już :) będzie dobrze :)
    Edycik znam ten ból :P nienawidzę takiej pogody, samo chodzenie mnie denerwuje a co już mówić, gdybym połamała parasol?! Ojjj lepiej wtedy nie wchodzić w moją drogę :D trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizytę :* aha wiesiołek pamiętaj, że tylko do owulacji :)
    Majju pewnie poszło o jakąś głupotę? ;) dobrze, że już pogodzeni :) szkoda czasu na głupoty ;)
    Widzę, że wczoraj tu politycznie trochę było :P ja oglądałam "Skazane" i się rozgrzewałam z Mężem pod kołderką :P dziś czuję się trochę lepiej, aczkolwiek temperatura dalej trzyma... A @ brak :( ta choroba mogła mi tak @ przyblokować??

A który masz dzień cyklu kochana ? Może testa machnij? Bo w sumie przez to plamienie chyba nie zrobiłaś ? Może Ty nie chora a w ciąży :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczynki, ja się zbieram. Czy miała któraś komisję w ZUS po wypadku przy pracy? Bo nie wiem czego się spodziewać a stres mnie zjada :(

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykończyta mnie dziewuchy:-)) nie nadążam z czytaniem:-).
    W robocie młyn, papierów mnóstwo do nadrobienia, podchodzę do nich jak pies do jeża, i jeszcze wy tu produkujecie jak z taśmy:-) i jeszcze muszę ogarnąć który dzień cyklu mam, jechać wreszcie z dzieciem do brykolandii bo molestuje mnie o to codziennie. Jak pomyślę o tych wrzaskach i piskach dzieciaków to już mi się mózg gotuje:-)
    Powinnam teraz grzecznie uzupełniać papierologię a czytam forum i udaję że pracuję, no kogo ja chcę oszukać znowu będę do północy siedzieć w dokumentach ale mam opór materii cielesnej do wszelkich rozliczeń i projektów.
    Chyba pójdę sobie coś kupić to się oderwę.
    Jaśminowa ja też pamiętam o tobie bo my zbliżone wiekowo jesteśmy i zawsze jestem ciekawa czy ty już;-)
    Ruby jak test, bo testowałaś na pewno:-)
    Luna no to już dzidziuś konkret, a co 2,5 cm w parę tygodni to jest coś:-)
    Majju co to oxybrazja, czy powoduje że będę młoda i nie zmęczona:-)

AgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie, Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Testu nie mam w domu więc dziś nie zrobię, muszę wytrzymać do tego piątku :P
    Zawsze można kupić :-)

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek może to przez chorobę, albo może jak Ejrene mówi ciąża :) byłoby super!

Mundek testowałaś??:) co u Ciebie?

Chyba macie racje, lepiej dziś wysiedzę w domu to przeziębienie:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dobra dziewczynki, ja się zbieram. Czy miała któraś komisję w ZUS po wypadku przy pracy? Bo nie wiem czego się spodziewać a stres mnie zjada :(

Nie miałam, mój tato miał ale było to kawał czasu temu. Wiesz wszystko zależy na kogo się trafi- a to loteria. ale nie stresuj się, bądź dobrej myśli :* i powodzenia.
    Zdaj relacje po powrocie.

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A który masz dzień cyklu kochana ? Może testa machnij? Bo w sumie przez to plamienie chyba nie zrobiłaś ? Może Ty nie chora a w ciąży :)
    Ejrene mam 30dc a 27dc miałam spore plamienie :/ nie sądzę, by to była ciąża, bo bolało mnie mocno jak na @, piersi też... A ja niestety mam tak często, że najpierw plamienie a po dniu czy dwóch @, tylko teraz jakoś za długo :/ może tak choroba przesunąć?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim!!! U mnie dziś 6 dzień po owulacji

AgaL lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzentka ja nie miałam, ale trzymam kciuki i powodzenia życzę!!!

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka powodzenia i nie daj się!:)

Cinnamonek nie wiem sama...

Imię Róży też poszukuje czegos na nie bycie zmęczoną ;P

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ejrene mam 30dc a 27dc miałam spore plamienie :/ nie sądzę, by to była ciąża, bo bolało mnie mocno jak na @, piersi też... A ja niestety mam tak często, że najpierw plamienie a po dniu czy dwóch @, tylko teraz jakoś za długo :/ może tak choroba przesunąć?

Kurcze też nie wiem, ale chyba możliwe, z różnych przyczyn w sumie @ się może przesunąć. ale mimo wszystko z całego serca życzę Ci żeby to była ciąża ;)

AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka kciuki trzymam do boju :*

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna teraz doczytałam, że Twój Maluszek ma 2,5 cm.... wzięłam do ręki linijkę....i aż mam łzy w oczach:* Cudownie! rośnijcie zdrowo!

Edycik, luna91, Bratek lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek może to przez chorobę, albo może jak Ejrene mówi ciąża :) byłoby super!

Mundek testowałaś??:) co u Ciebie?

Chyba macie racje, lepiej dziś wysiedzę w domu to przeziębienie:)
    Chyba macie racje, lepiej dziś wysiedzę w domu to przeziębienie:)[/QUOTE]
    AgaL a co ty chora jesteś? noooo kochana ja jak byłam w pierwszej ciąży to zaczęłam ją od przeziębienia z 38 st. także tego, życzę ci na zdrowie tej choroby:-))Robiłaś test???

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię Róży u mnie testowanko było w piątek i niedzielę, negatywy, a w niedziele zaczęłam nowy cykl:) także dzięki wielkie za szczere chęci.....ale to nie ten cykl...może kolejny?:):)

• missy83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! :-)
    Jaśminowa, ale Ty umiesz podbudować Komuś samoocenę. Ja wpadłam w dołek. Właśnie wtedy, kiedy sobie wmawiam: jest dobrze, zmeżem jest dobrze, starania zapowiadają się ok, to ... nagle wszystko spieprzę, bo nie wierzę w moje szczęście.

Mam wrażenie, że nie zasługuję na to szczęście, i zaczynam obrzydzać wszystko w około, bo przecież, nie może tak byc??? Jak przeważnie było między mną i mężem tak jakoś dziwnie...może się do przeszłości zbytnio przywiązałam, i teraz nie mogę uwierzyć, ze zmiany na dobre, jednak są możliwe?

Zaczęłam się NAGLE bać starań. Bałam się, że może znowu się wydarzyć coś smutnego. Dlatego wczoraj mnie tak siekło...

Jak ostatnio wspomniałam mojej mamie o takim "problemiku",to nie uznała go za problem. Ja też w sumie nie uznawałam tego za problem, ale ... właśnie tak jak Jaśminowa napisała, jak ktoś wpadnie w smutek,żal, rozpacz, to małe problemy osiągają duże rozmiary.

Mi wstyd,że Wam pisałam o tym problemie; są poważniejsze problemy. Najlepiej to bym wykasowała te posty o tym problemie-żenadzie ;-)

---

OK, ja dziś mam wizytę u ortopedy na 10.00, idę się szykować. Możliwe, że mój krzywy kręgosłup wpływa mi na odczucia niewygody. Bo w sumie...całe ciało może drętwieć od kręgosłupa.

Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:22

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny jadę walczyć ;) Choć jak znam siebie to będę siedzieć grzecznie i powstrzymywać łzy, bo ja na stres i zdenerwowanie reaguję płaczem :/ Stara a głupia ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Mundek Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc gaduly :-) mialam dzisiaj testowac ale wczorajsza temperatura nie pozostawia zludzen nic z tego czekam na @...a ja w lozku pod kolderka wlasnie skonczylam nadrabiac zaleglosci jestescie szalone 25 stron jednego dnia.... A tak wogole to ja dopiero jutro do pracy bo tez sie przeziebilam w weekend i poszlam do lekarza po zwolnienie i tak sobie troche odpoczywam bo czuje sie dzisiaj juz calkiem dobrze:-) tylko brzuch daje znac co oznacza zblizajaca sie @... Ale pogoda nie zacheca do dzialania wiec dzisiaj dzien lenia ;-)
    Zaciskam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie

Mundek 26 lat z endometriozą
    cykl 8
    termin @ okolo 11.01.2016
    długość cyklu ok 28dni
‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ