Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju wrote:Teraz mi się przypomniało, że moja kuzynka o drugiej ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu ponieważ do tego czasu regularnie miesiączkowała. I to nie jakieś tam plamienia, tylko normalne, obfite krwawienie, które przychodziło w normalnym terminie, jak w zegareczku. I kompletnie żadnych ciążowych objawów. Wiem, że to mega dziwne i sama jej długo nie wierzyłam, ale zarzeka się na wszystkie świętości, że tak właśnie było
Wniosek jest jeden: absolutnie WSZYSTKO jest możliwe
Majju bo zamiast owulacyjnych dziś kupie test ciążowyKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
majju wrote:Imię_Róży - będę pierwszy raz na tym zabiegu, to zabieg oczyszczający, który robi się bezdotykowo za pomocą tlenu pod ciśnieniem. Zobaczymy jak zadziała, na pewno odpocznę sobie trochę
Mam nadzieję, że mnie nie odmłodzi bo i tak wyglądam na siksę
Ostatnio musiałam pokazywać dowód żeby... zagrać w lotto, bo można od 18. lat
Siksęhahha a ile taka przyjemność??
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Szwagierka wybiera się do tesco, kupi mi test
ja dziś niewyjściowa, miałam się kurować cały dzień
nadziei zbytnio nie mam, tylko powiedzcie od czego innego mogłaby być ta kreska?? Wysoki progesteron?
PrimaSort, Bratek lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Dzięki dziewczyny jadę walczyć
Choć jak znam siebie to będę siedzieć grzecznie i powstrzymywać łzy, bo ja na stres i zdenerwowanie reaguję płaczem
Stara a głupia
Partyzetka, trzymam kciuki, zobaczysz, że będzie spoko : ) za bardzo się wszystkim stresujemy, moja mama była na komisji ZUS kilka razy i zawsze było dobrze : )Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyWstała, ledwo z łóżka się wykopałam
Dzień dobry:)
Na początek zaskoczę was - nie robiłam dzisiaj testa
Cynamonie czuję to w kościach coś jest na rzeczy, od początku tak mówiłam jak pisałaś o plamieniach, ale ok jeszcze nic pewnego więc nie będę jeszcze niczego krakać
A ja dalej jestem pitoma, śnił mi się bąk który mnie atakował -
madzikk wrote:Jeszcze nie ale bilet wczoraj zabookowalam. 27 kwiecien - 8 maj i lece bez swojego ukochanego:)
Widze ze wiekszosc sie pochorowala. Polecam herbatke imbirowa, albo zucie imbiru, mozna tez zagrzac szklanke mleka, dodac lyzeczke miodu, masla i zabek czosnku, wymieszac i wypic na raz (uwielbiam). Szybkiego powrotu do zdrowia!
Madzikk- do tego czasu to już ciąża będzie, ukochany będzie mógł w domu zostać ; )madzikk lubi tę wiadomość
majju wrote:Cinnamon mnie ostatnio jak czekałam na @ bardzo bolał jajnik, jak przy owu więc z głupia frant zrobiłam sobie test owulacyjny i też wyszły dwie kreski, testowa trochę jaśniejsza od kontrolnej. Nie wiem czemu tak.
-
cinnamon cookie wrote:No to faktycznie nic już nie wiem... Gdyby nie to, że miałam takie mocne plamienie 3 dni temu to bym nie robiła tego testu
Wszystko się wyjaśni jak zrobisz test, czekam z niecierpliwością!cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dziewczyny zrobiłam test owulacyjny bo tylko taki posiadała na stanie moja Szwagierka i mam widoczną drugą kreskę :>
-
Edycik wrote:Łopata potrzebna od zaraz
pozbyłam się złudzeń, beta odebrana <0,1
Edycik, przytulam. Jednak wyniku nie zaliczam ; ), 7 dni po owu za wcześnie.cinnamon cookie, Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymajju wrote:Cinnamon mnie ostatnio jak czekałam na @ bardzo bolał jajnik, jak przy owu więc z głupia frant zrobiłam sobie test owulacyjny i też wyszły dwie kreski, testowa trochę jaśniejsza od kontrolnej. Nie wiem czemu tak.
to dobrze wiedzieć, ja już traktowałam te testy owulacyjne prawie jak ciążowe -
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny zrobiłam test owulacyjny bo tylko taki posiadała na stanie moja Szwagierka i mam widoczną drugą kreskę :>
Cinamon- to może test ciążowy zrobisz? trzymam kciukicinnamon cookie lubi tę wiadomość
PrimaSort wrote:Ja też mam widoczną drugą kreskę ale pozytywny test owulacyjny to taki gdzie druga kreska jest taka sama lub ciemniejsza id kontrolnej. Jak jest jaśniejsza to test jest negatywny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Szwagierka wybiera się do tesco, kupi mi test
ja dziś niewyjściowa, miałam się kurować cały dzień
nadziei zbytnio nie mam, tylko powiedzcie od czego innego mogłaby być ta kreska?? Wysoki progesteron?