Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:No to faktycznie nic już nie wiem... Gdyby nie to, że miałam takie mocne plamienie 3 dni temu to bym nie robiła tego testu
Zrób ten test i zobaczymy, a nóż widelec otworzysz nam ten worek, może jutro i dla mnie z niego coś wylecicinnamon cookie, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Zrób ten test i zobaczymy, a nóż widelec otworzysz nam ten worek, może jutro i dla mnie z niego coś wyleci
ale nastawiam się prędzej na jakieś szaleństwo chorobowe mojego organizmu
-
Edycik może faktycznie to za wcześnie? Tak czy inaczej tulę mocno :*
Cinnamon rób test, rozwieje wątpliwości. A te plamienia miałaś zawsze czy tylko tym razem?
Dzięki za wsparcie, godzinę wymarzłam na przystanku bo mnie pani z informacji źle pokierowała i bus się nie zatrzymał. Teraz przede mną godzina podróży to będę z WaniEdycik, PrimaSort lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzentka ja tak jak Ci pisałam, zawsze mam plamienie przed @ i jestem ciekawa co Twój gin powie jak zapytasz go o to, bo masz tak samo prawda? Ale zawsze miałam plamienie i do max 2 dni rozkręcała się @. Więc jak teraz szybko pojawiło się plamienie, zaskoczyło mnie bo w tamten cykl był 35 dni a teraz 27, ale na następny dzień już nic a nic.. I dziś jest trzeci dzień po tym plamieniu
-
Dziewczyny, mierzycie temp normalnymi termometrami, czy tymi owulacyjnymi? Ja kupiłam normalny, bo i tak się w domu przyda, poprzedni się zepsuł.
Także w tym miesiącu pierwszy raz będę miała widoczny wykres, za 2 dni zaczynam mierzyć : )
Paryzetka- przjemnej podróży, mam nadzieję, że w busie ciepło chociaż, po godzinie na chłodzie dobrze się ogrzać : ). Na komisji bądź pewna siebie. Jak wypadek się zdarzył to należy Ci się i zwolnienie i odszkodowanie, więc niech tam Ci nikt nie podskakuje w komisji ZUS ; )Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Edycik wrote:dziekuję :*
ja tam w cuda nie wierzę, dobrze że idę dziś na wizytę ...
Ruby dziękuję za łopatę :*
Edycik, daj znać po wizycie. W listopadzie temperaturka, testy owu, więcej seksu i będziemy się cieszyć, zobaczysz : )Edycik lubi tę wiadomość
Jasminowa ja mam termometr microlife, on jest niby właśnie specjalnie do tego, w środku była też ulotka co i jak mierzyć
ale każdy dobry, byle by miał dwa miejsca po przecinku, Twój ma?
AgaL, Jasminowa, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Paryzentka ja tak jak Ci pisałam, zawsze mam plamienie przed @ i jestem ciekawa co Twój gin powie jak zapytasz go o to, bo masz tak samo prawda? Ale zawsze miałam plamienie i do max 2 dni rozkręcała się @. Więc jak teraz szybko pojawiło się plamienie, zaskoczyło mnie bo w tamten cykl był 35 dni a teraz 27, ale na następny dzień już nic a nic.. I dziś jest trzeci dzień po tym plamieniu
Cinamon- dziwne. Rozumiem plamienie pierwszy dzień, drugi krwawienie, ale plamienie jednodniowe i przerwa, musisz zgłosić giekologowi, a tymczasem teścik sobie strzel, aby mieć pewność, że mały potomek nie rozrabia ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
cinnamon cookie wrote:Jasminowa ja mam termometr microlife, on jest niby właśnie specjalnie do tego, w środku była też ulotka co i jak mierzyć
ale każdy dobry, byle by miał dwa miejsca po przecinku, Twój ma?
Mój ma do 1 miejsca po przecinku, kupię jednak ten z dwoma miejscami po przecinku, będzie bardziej precyzyjny.AgaL lubi tę wiadomość
Cynamonku nie pamiętałam właśnie czy zaesze czy nie, ale teraz już zapamiętam
u mnie jak się zacznie to już nie robi przerw, zresztą dziś też rano było
Jeszcze kilka dni i się dowiem co i jak
Jaśminowa w busie aż za ciepło
Zwolnienie 100% już dostałam, ale u mnie to fitma płaci a potem sama rozlicza się z ZUSem. Za wypadek też mi się należy, bo kolano wciąż mnie boli czyli jest uszczerbek na zdrowiucinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Jasminowa wrote:Cinamon- dziwne. Rozumiem plamienie pierwszy dzień, drugi krwawienie, ale plamienie jednodniowe i przerwa, musisz zgłosić giekologowi, a tymczasem teścik sobie strzel, aby mieć pewność, że mały potomek nie rozrabia ; )
jak wyjdzie negatywny to grzeję do gina bo coś tu jest nie tak...
Jasminowa, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Jasminowa wrote:Mój ma do 1 miejsca po przecinku, kupię jednak ten z dwoma miejscami po przecinku, będzie bardziej precyzyjny.
Jasminowa lubi tę wiadomość