Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Imię_Róży wrote:Cynamonku nakręciłam się bo mi bladziochy wychodziły na pink testach i life z superpharmy, łącznie cztery, więc myślałam że to już, w 12 dpo. Ale już w 14 dpo nic nie wyszło, zrobiłam bete i była ok 4, także coś sie zaczęło i nie zaskoczyło. Mam nadzieję, że następnym razem zaskoczy już na dobre:-)
-
PrimaSort wrote:Kochana a może zrób bete to bedziesz miala pewnosc?
Tobie też to polecam
AgaL, PrimaSort, Ejrene, Paryzetka83, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Złamałam się, miałam od dzisiaj nie jeść słodyczy i zjadłam Nesquick snack do kawy właśnie
a może to już cionsza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:44
AgaL, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Karolina_karolina, Paryzetka83, Jasminowa, madzikk, katiuszaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:Oj Cynamonku, cos mi sie wydaje ze rozbijesz nasze zielone pudelko pazdziernikowe
Te twoje plamienie bardzo podejrzane. Czekam niecierpliwie na wynik testu.
A tak z innej beczki, w weekend zmieniamy czas. Czy nie bedzie problemu z mierzeniem, bo juz jedna godzina roznicy to normalnie kuleczko nie jest zamalowane. Ja w tym cyklu wstaje 30 min pozniej zeby od przyszlego tygodnia wstawac o czasie i miec 30min roznicy.
Mi tam nie przeszkadza zmiana czsu bo ja mierzę a potem jeszcze idę spaćkatiuszaa lubi tę wiadomość
-
Mundek łopata Ci potrzebna do zakopania dołka? Katiusza chyba taką posiada
jak nie to super, trzeba działać dalej
masz plan na nowy cykl?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:50
PrimaSort, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMundek wrote:A u mnie zawitala @ tak jsk sie spodziewalam przyszla jak w zegarku... No coz zaczynam od nowa
ale idziemy dalej do przodu...jakby co to łopata u Edycik ale jak tylko zakopie doła to ci ją podeśle...głowa do góry... :*
Dziewczyny uwijajcie się z tą łopatą bo na dniach @ u mnie więc może mi być na chwilę też potrzebnazaczynam się czuć jak w cionszy czyli jak co miesiąc więc wiem jak się ten cykl skończy:)
P.S nie musicie mnie pocieszać to jeszcze nie ten czaskatiuszaa lubi tę wiadomość
-
Edycik
nie smuć się... Robienie bety tak wcześnie nie wróży nic dobrego, przecież sama o tym wiesz! Moja Szwagierka mówi, że u niej dziewczyny na forum nie robiły bety wcześniej niż 14dpo! Bo nie było sensu
Także nawet jeśli coś się zadziało to mogło nie pokazać! A jeśli nie to działamy dalej :* głowa do góry Kochana :*
Edycik lubi tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Cynamonku nakręciłam się bo mi bladziochy wychodziły na pink testach i life z superpharmy, łącznie cztery, więc myślałam że to już, w 12 dpo. Ale już w 14 dpo nic nie wyszło, zrobiłam bete i była ok 4, także coś sie zaczęło i nie zaskoczyło. Mam nadzieję, że następnym razem zaskoczy już na dobre:-)
Imię Róży- coś się zadziało na pewno, beta ok 4 też o tym świadczy. Zaskoczy, zaskoczy następnym razem, w końcu musi ; )https://www.maluchy.pl/ci-72052.png