Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanderrra:) wrote:Hej dziewczyny
Można się dołączyć? Szukam sobie miejsca na forum ale jakoś we wszystkich wątkach dziewczyny są mocno zżyte i nie chce przeszkadzać
Cześć Sanderra- my też jesteśmy zżyte, ale chętnie witamy nowe koleżanki, które szybko się z nami zżywają, więc witaj na pokładzie : )
Co tam u Ciebie? długo się starasz? Większość z nas tutaj w trakcie pracy więc pojawiamy się i znikamy w ciągu dnia, ale aktywność jest i tak bardzo duża.
U mnie zaczął się właśnie czwarty cykl starań.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Jasminowa wrote:Dziewczyny, mierzycie temp normalnymi termometrami, czy tymi owulacyjnymi? Ja kupiłam normalny, bo i tak się w domu przyda, poprzedni się zepsuł.
Także w tym miesiącu pierwszy raz będę miała widoczny wykres, za 2 dni zaczynam mierzyć : )
Paryzetka- przjemnej podróży, mam nadzieję, że w busie ciepło chociaż, po godzinie na chłodzie dobrze się ogrzać : ). Na komisji bądź pewna siebie. Jak wypadek się zdarzył to należy Ci się i zwolnienie i odszkodowanie, więc niech tam Ci nikt nie podskakuje w komisji ZUS ; )Jasminowa lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Jasminowa wrote:Mój ma do 1 miejsca po przecinku, kupię jednak ten z dwoma miejscami po przecinku, będzie bardziej precyzyjny.
Teraz mam owulacyjny z dwoma Novama Ovula bodajże. Każdy dobry, te elektroniczne krócej mierzą i to ich jefyny plus. A swojego owulacyjnego nie polevam bo nie zapamiętuje temperatury, choć powinien. No chyna, że nie zrozumiałam instrukcji
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Cynamonku nie pamiętałam właśnie czy zaesze czy nie, ale teraz już zapamiętam
u mnie jak się zacznie to już nie robi przerw, zresztą dziś też rano było
Jeszcze kilka dni i się dowiem co i jak
Jaśminowa w busie aż za ciepło
Zwolnienie 100% już dostałam, ale u mnie to fitma płaci a potem sama rozlicza się z ZUSem. Za wypadek też mi się należy, bo kolano wciąż mnie boli czyli jest uszczerbek na zdrowiu
No niech ktoś mi powie, dlaczego w busach musi być albo za ciepło, albo za zimno, normalna temperatura się nie zdarza ; )
To walcz o swoje, tym bardziej, że sprawy "kolanowe" zazwyczaj się ciągną dłuższy czas, więc za uszczerbek na zdrowiu musi byc zadośćuczynienie. Daj znać po wizycie.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJej jak wy szybko piszecie! Byłam nakarmić psiaki i dołożyć do pieca a tu już tyle postów
To mój 16 cykl starań, kiedyś miałam konto tutaj ale po ciąży biochemicznej usunęłam je.
Ja akurat dziś wolneale zazwyczaj pracuje po 12.5 godziny
Jasminowa, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Oj Cynamonku, cos mi sie wydaje ze rozbijesz nasze zielone pudelko pazdziernikowe
Te twoje plamienie bardzo podejrzane. Czekam niecierpliwie na wynik testu.
A tak z innej beczki, w weekend zmieniamy czas. Czy nie bedzie problemu z mierzeniem, bo juz jedna godzina roznicy to normalnie kuleczko nie jest zamalowane. Ja w tym cyklu wstaje 30 min pozniej zeby od przyszlego tygodnia wstawac o czasie i miec 30min roznicy.Jasminowa, PrimaSort lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
AgaL wrote:Cinnamonku czekam jak na szpilkach, a dziś jak na złość mam roboty masę i wchodzę z doskoku...
poza tym ja wszystko wysikałam... Muszę zebrać na nowo
AgaL, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Cynamon zrób ten test bom ciekawa;-) kurczę fajnie by było jakbyś zaczęła II krechami:-)październik.
Ja od jutra sikam na testy owu wreszcie się doliczyłam kiedy mam zacząć, muszę to ogarnąć bo szkoda każdego cyklu:-) Wy dziewczynki jakieś bardziej ogarnięte ode mnie, ja mierzyć tempki nie będę bo nie przesypiam w nocy trzech godzin, gdyż mój dzieć migruje miedzy łóżkami:-) a poza tym nie lubię się stresować, czy tempka spada czy rośnie, już i tak mam dużo stresów na głowie;-)
Paryzetka miłej podróży:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:06
cinnamon cookie, Jasminowa, PrimaSort lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Madzikk w ten weekend zmieniamy godzinę? Dobrze wiedzieć
uwielbiam nasze forum, kopalnia wiedzy
Co do mojego plamienia to było dziwne, to fakt, ale bolało jak przy @ więc naprawdę nie mam zbytnio nadziei, wręcz przeciwnie do Waskochane moje!
Jasminowa, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zabieram się za pracę, bo zmroziło mnie, gdy na zegarek spojrzałam, do 12:00 miałam skończyć ważną sprawę, czas mi się kurczy.
Miłej pracy, miłego dnia wszystkim!
Sanderra- o matko, ile godzin dziennie pracujesz? to chyba masz kilka dni w tygodniu wolnych, bo to ujeżdżanie człowieka 1,5 etatu.
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Madzikk w ten weekend zmieniamy godzinę? Dobrze wiedzieć
uwielbiam nasze forum, kopalnia wiedzy
Co do mojego plamienia to było dziwne, to fakt, ale bolało jak przy @ więc naprawdę nie mam zbytnio nadziei, wręcz przeciwnie do Waskochane moje!
-
Imię_Róży wrote:Ja w zeszłym cyklu zrobiłam test owu najpierw wyszła krecha no może ciut bladsza od testowej, a potem to mi te bladziochy na ciążowych wychodziły:-) tobie życzę dwóch grubasów;-)
na jakich testach robiłaś?
-
nick nieaktualnyJasminowa wrote:Sanderra- o matko, ile godzin dziennie pracujesz? to chyba masz kilka dni w tygodniu wolnych, bo to ujeżdżanie człowieka 1,5 etatu.
Pracuje w systemie 12 godzinnymale bardzo to lubie także nie narzekam
W sumie praca dobrze płatna to i chęci mam większe wstawać i 12 pracować
Kiedyś pracowałam w systemie 8/5dni i masakra. Na nic mi czasu nie starczało...A załatwić jakieś sprawy urzędowe to już nawet nie marzyłam!
Miłej pracy Jaśminowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cynamonku nakręciłam się bo mi bladziochy wychodziły na pink testach i life z superpharmy, łącznie cztery, więc myślałam że to już, w 12 dpo. Ale już w 14 dpo nic nie wyszło, zrobiłam bete i była ok 4, także coś sie zaczęło i nie zaskoczyło. Mam nadzieję, że następnym razem zaskoczy już na dobre:-)
-
Sanderrra:) wrote:Podziwiam Was za te testy owulacyjne dla mnie to czarna magia. 1 cykl robiłam i jak dla mnie to wszystkie te testy wyglądały identycznie! Szacun że je rozróżniacie!
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015