Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanderrra:) wrote:Pracuje w systemie 12 godzinnym
ale bardzo to lubie także nie narzekam
W sumie praca dobrze płatna to i chęci mam większe wstawać i 12 pracować
Kiedyś pracowałam w systemie 8/5dni i masakra. Na nic mi czasu nie starczało...A załatwić jakieś sprawy urzędowe to już nawet nie marzyłam!
Miłej pracy Jaśminowa
To fajnie, jeśli wypada kilka dni wolnych, bo codziennie 12 godzin to byłoby trochę za dużo delikatnie mówiąc ; )
Ja pracuję zazwyczaj ponad połowę miesiąca " z domu", więc zawsze też udaje mi się różne sprawy urzędowe załatwić, kiedy trzeba ; )
No to, oby ten 17 cykl był szczęśliwy.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Ruby wrote:Złamałam się, miałam od dzisiaj nie jeść słodyczy i zjadłam Nesquick snack do kawy właśnie
a może to już cionsza?
Ruby- ja dzisiaj w nocy zjadłam pół pudełka " Malti keks"ów z tesco, ale to czyste łakomstwo bo mam @, u Ciebie może być ciąża ; )
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Mundek wrote:A u mnie zawitala @ tak jsk sie spodziewalam przyszla jak w zegarku... No coz zaczynam od nowa
Mundek- to witaj w klubie, u mnie wczoraj zaczęło się plamienie, a dzisiaj już na ostro. OF dzisiaj wyznaczył mi pierwszy dzień cyklu.https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyJasminowa wrote:To fajnie, jeśli wypada kilka dni wolnych, bo codziennie 12 godzin to byłoby trochę za dużo delikatnie mówiąc ; )
Ja pracuję zazwyczaj ponad połowę miesiąca " z domu", więc zawsze też udaje mi się różne sprawy urzędowe załatwić, kiedy trzeba ; )
No to, oby ten 17 cykl był szczęśliwy.
Nie dziękujeWam równeż życzę żeby już każda z nas miała swojego bąbelka w brzuszku
A mnie boli podbrzusze... Masakra mam nadzieje że to objaw owulacji. Testów nie mam tylko piersi napompowane brzuch boli i do tego te wypieki na buzi. Też tak macie? -
JuZ wracam
Dostałam 3% więc nie jest źle. Doktor był taki mało kontaktowy, ale jakoś dałam radę powiedzieć co mi dolega
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Ejrene, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Łopata jeszcze u mnie poleży naprawdę przyda się....coś jakoś ciężko mi
Edycik, w slabszych momentach pomaga zakup nowego ciuszka lub wogole zakup czegokolwiekEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Nie jest źle, 1‰ uszczerbku to ponad 700zl więc dla mnie dużo
A liczyłam mniej więcej na te 3% no może trochę więcej
Najważniejsze, że mam to za sobą
Ejrene, PrimaSort, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ok twarde postanowienie...bez względu na to co ginekolog dziś powie maszeruję po wizycie do apteki po termometr owulacyjny microline i będzie w razie w do uzytku od nastepnego cyklu
chyba że może stanie się jakiś cud....ale termometr schowam niech leży
mój małż w delegacji dziś,będzie późno a szkoda ...ale utule koty swoje i pooglądam tvJasminowa, AgaL, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ok twarde postanowienie...bez względu na to co ginekolog dziś powie maszeruję po wizycie do apteki po termometr owulacyjny microline i będzie w razie w do uzytku od nastepnego cyklu
chyba że może stanie się jakiś cud....ale termometr schowam niech leży
mój małż w delegacji dziś,będzie późno a szkoda ...ale utule koty swoje i pooglądam tv
Podstawa to mieć jakiś plan :)mi Ci popołudniu potowarzyszymy i przytulimy wirtualnie w razie potrzeby :* a teraz jakim termometrem mierzyłaś ?Edycik lubi tę wiadomość
-
edycik mu utulimy wirtualnie:* napisz koniecznie jak po wizycie będziesz:*
Paryzteka fajnie, że coś zyskałaś, co Ci się należało:)
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ejrene wrote:Podstawa to mieć jakiś plan :)mi Ci popołudniu potowarzyszymy i przytulimy wirtualnie w razie potrzeby :* a teraz jakim termometrem mierzyłaś ?
takim zwykłym elektronicznym mierzę co mam w domu
ale postanowiłam kupić owulacyjny
Aguś dam znać po wizycie oczywiście :*PrimaSort, AgaL lubią tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Nie jest źle, 1‰ uszczerbku to ponad 700zl więc dla mnie dużo
A liczyłam mniej więcej na te 3% no może trochę więcej
Najważniejsze, że mam to za sobą
PrimaSort, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny