Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Ejrene a ten facio na obrazku to co tam robi??
Hahaha ... zbłąkany jakiśnie mam dziś okularów w pracy wybacz
nie przyjrzałam się wcześniej dopiero w powiększeniu jak wstawiłam jaskiniowiec rzucił mi się w oczy
A tak mi się coś ta mewa bocianem skojarzyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:24
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Dziewczynki a tak bay the way ..ten płyn o którym pisalyście wczoraj to pliva fem ,dobrze pamietam? bo może będąc dzis w aptece zakupię
Tak Edycik Pliva fem, są dwa rodzaje:
PLIVAfem F jest zalecany do stosowania w codziennej higienie i pielęgnacji zewnętrznych okolic intymnych, w sytuacjach podwyższonego ryzyka infekcjami grzybiczymi i skłonnościami do występowania stanów zapalnych.
Plivafem B to preparat zawierający substancje o działaniu łagodzącym i kojącym, przeznaczony do higieny i pielęgnacji okolic intymnych u kobiet.Edycik, missy83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra oficjalnie możecie zaprowadzać mnie do psychiatryka. Już się pogodziłam z małą betą i oczekiwaniem na @ aż dziś przeczytałam wpis chyba cinnamon cookie że beta mogła być za wcześnie (wiem że to było do Edycik) i zaczełam szukać potwierdzenia w necie. Daleko nie było bo na fioletowej ale znalazłamLanusia93 wrote:W 25dc (13dpo) miałam betę <0,100 , a w 29dc i każdego dnia do dziś testy ciążowe pozytywne. W ciąży jestem (5 tydzień), jutro idę na USG
więc beta wcale nie taka wiarygodna 10dpo
Edycik u Ciebie też są szanse
cinnamon cookie, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość