Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkich w tym paskudnym dniu
Bratku mnie też niesamowicie rozczulają takie zdjęciaMaleńki cud
Edycik przykro mi z powodu bety, ale zgadzam się z dziewczynami, nie ma się czym przejmować bo jeszcze może być za wcześnie. Mam nadzieję, że po wizycie humor będzie lepszy
Mundek nie smuć się, listopad będzie nasz
Katiusza Karaiby kuszące, ale lepiej jajeczek nie przegrzewać
Cinnamon trzymam kciuki za test! Komuś musi się w końcu udaćBratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
madzikk wrote:Bratku, czyli twoja szefowa wie ze sie starasz? Bo ja sie zastanawialam zeby poinformowac mojego szefa zeby dal mi spokoj.
A to HSG, niech boli byleby pomoglo:)Ona jest bardzo ludzka. Zaliczyłyśmy parę szczerych rozmów a'propos moich planów życiowych. Wiem, że sama długo się o swoje starała.
Druga nie wie. To taki typ, że lepiej, żeby nie wiedziała, bo stara się wszystko trzymać twardą ręką i boję się, że się wkurzy, jak nam się udamadzikk lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:Tylko jedna z dwóch
Ona jest bardzo ludzka. Zaliczyłyśmy parę szczerych rozmów a'propos moich planów życiowych. Wiem, że sama długo się o swoje starała.
Druga nie wie. To taki typ, że lepiej, żeby nie wiedziała, bo stara się wszystko trzymać twardą ręką i boję się, że się wkurzy, jak nam się uda
Mam bardzo dziwnego szefa, wydaje mi sie ze prywatnie jest bardzo dobrym czlowiekiem i zawsze pomoze, ale niestety na stankwisko dyrektora to on sie nie nadaje:)
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Madzikk myślę, że nie musisz mówić szefowi o swoich planach. Jak się uda to nie musi wiedzieć, że to ciąża planowana. Chyba że masz uciążliwe warunki pracy, które w jakimś stopniu mogą utrudniać starania, to już inna historia. Moja szefowa wie, że się staramy i bardzo nam kibicuje. U nas w pracy robi się ciasno, wiem że nie chce nikogo zwalniać i tylko czeka kiedy nam się uda i odejdę, przez to jeszcze większa presja jest
madzikk, Bratek lubią tę wiadomość
cinnamon cookie wrote:Nic z tego dziewczyny, czysta biel
dzięki za kciuki szalone moje!
Przykro miNie teraz to za miesiąc, głowa do góry
Ruby teraz to już nie masz wyjścia, musi być pozytywny test, chyba że jeszcze Katiusza albo Edycik Cię wyręcząAlbo będzie potrójne szczęście
Hmmm no teraz to mam zagadkę... Mąż, Szwagierka i Szwagier widzą cień cienia
hahaha ja nie widzę nic
Szwagierka mówi, że miała jeszcze mniejszy cień i to była ciąża
i mówi, że nie wie jak ja mogę tego nie widzieć
rano zrobię z porannego moczu jak tak
Edycik, Wiola90, Jasminowa, PrimaSort, majju, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
No jak pech to pech zaleciałam do lekarza i okazało się że nowy sprzęt popsuty i badania na jakiś starszym do usg.
I teraz bądź mądra - W obrębie macicy widoczna przestrzeń bezcechowa o średnicy 5mm.
Endometrium 8,9mm
Ginekolog powiedziała że cięzko powiedzieć czy to ciąża czy coś innego...
Mam w dniu miesiączki iść zrobić betę i mogę wtedy testować.
Od dziś mam brac 2x1 duphaston ....i troszkę się boję bo nie zapytałam lekarki czy jak a nóż widelec jestem w ciązy to nie zaskodzi....
ogólnie wróciłam i wiem,że nic nie wiemJasminowa, PrimaSort, Ruby, majju, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Hmmm no teraz to mam zagadkę... Mąż, Szwagierka i Szwagier widzą cień cienia
hahaha ja nie widzę nic
Szwagierka mówi, że miała jeszcze mniejszy cień i to była ciąża
i mówi, że nie wie jak ja mogę tego nie widzieć
rano zrobię z porannego moczu jak tak
3:1 to musi coś w tym byćKciuki ponownie zaciśnięte
cinnamon cookie, PrimaSort lubią tę wiadomość
Edycik wrote:No jak pech to pech zaleciałam do lekarza i okazało się że nowy sprzęt popsuty i badania na jakiś starszym do usg.
I teraz bądź mądra - W obrębie macicy widoczna przestrzeń bezcechowa o średnicy 5mm.
Endometrium 8,9mm
Ginekolog powiedziała że cięzko powiedzieć czy to ciąża czy coś innego...
Mam w dniu miesiączki iść zrobić betę i mogę wtedy testować.
Od dziś mam brac 2x1 duphaston ....i troszkę się boję bo nie zapytałam lekarki czy jak a nóż widelec jestem w ciązy to nie zaskodzi....
ogólnie wróciłam i wiem,że nic nie wiemale nie sądzę
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Wiola90 wrote:3:1 to musi coś w tym być
Kciuki ponownie zaciśnięte
ale ja serio nic nie widzę, więc nie biorę do siebie tego
zrobię jutro rano jeszcze dla pewności i już
czekam na @ czy cholera wie co to przyjdzie
Wiola90, Bratek, Jasminowa, PrimaSort, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość