X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dzięki dziewczyny jadę walczyć ;) Choć jak znam siebie to będę siedzieć grzecznie i powstrzymywać łzy, bo ja na stres i zdenerwowanie reaguję płaczem :/ Stara a głupia ;)
    Jejku Paryzetka to nasz rocznik taki słaby? ja też na niesprawiedliwość reaguję łzmai...głupia:P

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek wypoczywaj i zdrowiej prędko :)

Mundek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dzień dobry wszystkim :) ale pogoda! :/
    Aga co do wyników to tak jak już dziewczyny pisały, lepiej nie szukaj nic na własną rękę, lekarz zobaczy i oceni :) co trzeba będzie zmienić to da leki i już :) będzie dobrze :)
    Edycik znam ten ból :P nienawidzę takiej pogody, samo chodzenie mnie denerwuje a co już mówić, gdybym połamała parasol?! Ojjj lepiej wtedy nie wchodzić w moją drogę :D trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizytę :* aha wiesiołek pamiętaj, że tylko do owulacji :)
    Majju pewnie poszło o jakąś głupotę? ;) dobrze, że już pogodzeni :) szkoda czasu na głupoty ;)
    Widzę, że wczoraj tu politycznie trochę było :P ja oglądałam "Skazane" i się rozgrzewałam z Mężem pod kołderką :P dziś czuję się trochę lepiej, aczkolwiek temperatura dalej trzyma... A @ brak :( ta choroba mogła mi tak @ przyblokować??
    Cynamonku, choroba jak najbardziej moze przesunac @. Ja tak mialam w styczniu, o 3 lub 4 dni mi sie opoznila @. Zlapala mnie wtedy gryba, ale dosc slaba, zwykle przeziebienie tez moze opoznic @.

Nie udalo mi sie w poniedzialek umowic na monitoring. Dzisiaj maja do mnie oddzwonic. Czas tak szybko leci, a ja nie wiem w co rece wkladac. Dobrze ze szefa nie ma do piatku. Bede dzisiaj czesciej zagladac:)

Milego dzionka:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Cynamonku, choroba jak najbardziej moze przesunac @. Ja tak mialam w styczniu, o 3 lub 4 dni mi sie opoznila @. Zlapala mnie wtedy gryba, ale dosc slaba, zwykle przeziebienie tez moze opoznic @.

Nie udalo mi sie w poniedzialek umowic na monitoring. Dzisiaj maja do mnie oddzwonic. Czas tak szybko leci, a ja nie wiem w co rece wkladac. Dobrze ze szefa nie ma do piatku. Bede dzisiaj czesciej zagladac:)

Milego dzionka:)

Pakujesz się już do Wrocławia?:):)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mundek Kochana zdrowiej, wskoczyłabym też pod kolderkę...a muszę w pracy siedziec:/

Mundek lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Pakujesz się już do Wrocławia?:):)
    Jeszcze nie ale bilet wczoraj zabookowalam. 27 kwiecien - 8 maj i lece bez swojego ukochanego:)

Widze ze wiekszosc sie pochorowala. Polecam herbatke imbirowa, albo zucie imbiru, mozna tez zagrzac szklanke mleka, dodac lyzeczke miodu, masla i zabek czosnku, wymieszac i wypic na raz (uwielbiam). Szybkiego powrotu do zdrowia!

PrimaSort lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łopata potrzebna od zaraz :(
    pozbyłam się złudzeń, beta odebrana <0,1 :( :( :(

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam test owulacyjny bo tylko taki posiadała na stanie moja Szwagierka i mam widoczną drugą kreskę :>

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, sama dobrze wiesz, że u Ciebie to jeszcze za wcześnie na betę, nawet jeśli coś się zadziało :) główka do góry Kochana :* trzymam kciuki za wizytę :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnamonku pewnie masz rację ...

biegnij po test ciążowy :*

• kas50 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    dobrze pamietasz kochana na 16.10 mam wizytę
    odbiorę 3 pkt insulinę z glukozą i progesteron
    a o 12 maszeruje odebrać wyniki bety..
    Trzymam kciuki:-)

Ja dziś zanotowałam wzrost tempki o 0,3 jednak przy mojej infekcji obstawiam cykl bezowulacyjny. Choć wczoraj wiecsorem męża dopadlam...

Edycik teraz doczytalam że beta negatywna...głowa do góry i nie poddawaj się:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:48

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• majju Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, wysyłam Ci wirtualnie wieeelki, żółty spychacz do zasypania doła. Jeden ruch i po dole nie będzie śladu :) Głowa do góry kochana!

Cinnamon śmigaj po ciążowy i dziel się z nami wynikiem! Kciuki zaciśnięte ;)

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję za wsparcie dziewczynki :*

• madzikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dziewczyny zrobiłam test owulacyjny bo tylko taki posiadała na stanie moja Szwagierka i mam widoczną drugą kreskę :>
    3mam mocno kciuki, niech siuski beda zielone:)

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mi się przypomniało, że moja kuzynka o drugiej ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu ponieważ do tego czasu regularnie miesiączkowała. I to nie jakieś tam plamienia, tylko normalne, obfite krwawienie, które przychodziło w normalnym terminie, jak w zegareczku. I kompletnie żadnych ciążowych objawów. Wiem, że to mega dziwne i sama jej długo nie wierzyłam, ale zarzeka się na wszystkie świętości, że tak właśnie było :)
    Wniosek jest jeden: absolutnie WSZYSTKO jest możliwe :)

madzikk, AgaL, cinnamon cookie, katiuszaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Łopata potrzebna od zaraz :(
    pozbyłam się złudzeń, beta odebrana <0,1 :( :( :(

Kurcze :/ mam nadzieję że faktycznie za wcześnie :* nie smutaj tak czy siak będzie dobrze :* zobaczymy co dziś na wizycie ci powie.
    cinnamon cookie wrote:

Ooo... coś sie dzieje :) biegnij po test bo nie wrócę do pracy puki nie zrobisz :D kciuki trzymam mocno :*
    majju wrote:
    Teraz mi się przypomniało, że moja kuzynka o drugiej ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu ponieważ do tego czasu regularnie miesiączkowała. I to nie jakieś tam plamienia, tylko normalne, obfite krwawienie, które przychodziło w normalnym terminie, jak w zegareczku. I kompletnie żadnych ciążowych objawów. Wiem, że to mega dziwne i sama jej długo nie wierzyłam, ale zarzeka się na wszystkie świętości, że tak właśnie było :)

Kochana moja mama miała tak w trzeciej ciąży- przez trzy miesiące miesiączkowała. Tak że ja czasem nawet jak okres dostane to przez myśl mi przechodzi aby i tak testa zrobić hehehe

atdc15nmjt4tk663.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Zgadzam sie Majju, moja koleznaka tez miala @ do 3 miesiaca.

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Wykończyta mnie dziewuchy:-)) nie nadążam z czytaniem:-).
    W robocie młyn, papierów mnóstwo do nadrobienia, podchodzę do nich jak pies do jeża, i jeszcze wy tu produkujecie jak z taśmy:-) i jeszcze muszę ogarnąć który dzień cyklu mam, jechać wreszcie z dzieciem do brykolandii bo molestuje mnie o to codziennie. Jak pomyślę o tych wrzaskach i piskach dzieciaków to już mi się mózg gotuje:-)
    Powinnam teraz grzecznie uzupełniać papierologię a czytam forum i udaję że pracuję, no kogo ja chcę oszukać znowu będę do północy siedzieć w dokumentach ale mam opór materii cielesnej do wszelkich rozliczeń i projektów.
    Chyba pójdę sobie coś kupić to się oderwę.
    Jaśminowa ja też pamiętam o tobie bo my zbliżone wiekowo jesteśmy i zawsze jestem ciekawa czy ty już;-)
    Ruby jak test, bo testowałaś na pewno:-)
    Luna no to już dzidziuś konkret, a co 2,5 cm w parę tygodni to jest coś:-)
    Majju co to oxybrazja, czy powoduje że będę młoda i nie zmęczona:-)

Imię_Róży - będę pierwszy raz na tym zabiegu, to zabieg oczyszczający, który robi się bezdotykowo za pomocą tlenu pod ciśnieniem. Zobaczymy jak zadziała, na pewno odpocznę sobie trochę :) Mam nadzieję, że mnie nie odmłodzi bo i tak wyglądam na siksę :) Ostatnio musiałam pokazywać dowód żeby... zagrać w lotto, bo można od 18. lat :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda to co piszecie dziewczynki, znam z autopsji osobę która była w ciąży a okres miała jeszcze przez ponad 2 mce

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Kochana tulę mocnoooo:*:* listopad musi być nasz:*

Cinnamonkuuuu w Tobie nadzieja, biegnij po test!

‹‹ 529 530 531 532 533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ