Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Dzięki dziewczyny jadę walczyć
Choć jak znam siebie to będę siedzieć grzecznie i powstrzymywać łzy, bo ja na stres i zdenerwowanie reaguję płaczem
Stara a głupia
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry wszystkim
ale pogoda!
Aga co do wyników to tak jak już dziewczyny pisały, lepiej nie szukaj nic na własną rękę, lekarz zobaczy i ocenico trzeba będzie zmienić to da leki i już
będzie dobrze
Edycik znam ten bólnienawidzę takiej pogody, samo chodzenie mnie denerwuje a co już mówić, gdybym połamała parasol?! Ojjj lepiej wtedy nie wchodzić w moją drogę
trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizytę :* aha wiesiołek pamiętaj, że tylko do owulacji
Majju pewnie poszło o jakąś głupotę?dobrze, że już pogodzeni
szkoda czasu na głupoty
Widzę, że wczoraj tu politycznie trochę byłoja oglądałam "Skazane" i się rozgrzewałam z Mężem pod kołderką
dziś czuję się trochę lepiej, aczkolwiek temperatura dalej trzyma... A @ brak
ta choroba mogła mi tak @ przyblokować??
Nie udalo mi sie w poniedzialek umowic na monitoring. Dzisiaj maja do mnie oddzwonic. Czas tak szybko leci, a ja nie wiem w co rece wkladac. Dobrze ze szefa nie ma do piatku. Bede dzisiaj czesciej zagladac:)
Milego dzionka:)cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
madzikk wrote:Cynamonku, choroba jak najbardziej moze przesunac @. Ja tak mialam w styczniu, o 3 lub 4 dni mi sie opoznila @. Zlapala mnie wtedy gryba, ale dosc slaba, zwykle przeziebienie tez moze opoznic @.
Nie udalo mi sie w poniedzialek umowic na monitoring. Dzisiaj maja do mnie oddzwonic. Czas tak szybko leci, a ja nie wiem w co rece wkladac. Dobrze ze szefa nie ma do piatku. Bede dzisiaj czesciej zagladac:)
Milego dzionka:)
Pakujesz się już do Wrocławia?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Pakujesz się już do Wrocławia?
Widze ze wiekszosc sie pochorowala. Polecam herbatke imbirowa, albo zucie imbiru, mozna tez zagrzac szklanke mleka, dodac lyzeczke miodu, masla i zabek czosnku, wymieszac i wypic na raz (uwielbiam). Szybkiego powrotu do zdrowia!PrimaSort lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Edycik wrote:dobrze pamietasz kochana na 16.10 mam wizytę
odbiorę 3 pkt insulinę z glukozą i progesteron
a o 12 maszeruje odebrać wyniki bety..
Ja dziś zanotowałam wzrost tempki o 0,3 jednak przy mojej infekcji obstawiam cykl bezowulacyjny. Choć wczoraj wiecsorem męża dopadlam...
Edycik teraz doczytalam że beta negatywna...głowa do góry i nie poddawaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:48
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik, wysyłam Ci wirtualnie wieeelki, żółty spychacz do zasypania doła. Jeden ruch i po dole nie będzie śladu
Głowa do góry kochana!
Cinnamon śmigaj po ciążowy i dziel się z nami wynikiem! Kciuki zaciśnięteEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny zrobiłam test owulacyjny bo tylko taki posiadała na stanie moja Szwagierka i mam widoczną drugą kreskę :>
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Teraz mi się przypomniało, że moja kuzynka o drugiej ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu ponieważ do tego czasu regularnie miesiączkowała. I to nie jakieś tam plamienia, tylko normalne, obfite krwawienie, które przychodziło w normalnym terminie, jak w zegareczku. I kompletnie żadnych ciążowych objawów. Wiem, że to mega dziwne i sama jej długo nie wierzyłam, ale zarzeka się na wszystkie świętości, że tak właśnie było
Wniosek jest jeden: absolutnie WSZYSTKO jest możliwemadzikk, AgaL, cinnamon cookie, katiuszaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Łopata potrzebna od zaraz
pozbyłam się złudzeń, beta odebrana <0,1
Kurczemam nadzieję że faktycznie za wcześnie :* nie smutaj tak czy siak będzie dobrze :* zobaczymy co dziś na wizycie ci powie.
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny zrobiłam test owulacyjny bo tylko taki posiadała na stanie moja Szwagierka i mam widoczną drugą kreskę :>
Ooo... coś sie dziejebiegnij po test bo nie wrócę do pracy puki nie zrobisz
kciuki trzymam mocno :*
majju wrote:Teraz mi się przypomniało, że moja kuzynka o drugiej ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu ponieważ do tego czasu regularnie miesiączkowała. I to nie jakieś tam plamienia, tylko normalne, obfite krwawienie, które przychodziło w normalnym terminie, jak w zegareczku. I kompletnie żadnych ciążowych objawów. Wiem, że to mega dziwne i sama jej długo nie wierzyłam, ale zarzeka się na wszystkie świętości, że tak właśnie było
Wniosek jest jeden: absolutnie WSZYSTKO jest możliwe
Kochana moja mama miała tak w trzeciej ciąży- przez trzy miesiące miesiączkowała. Tak że ja czasem nawet jak okres dostane to przez myśl mi przechodzi aby i tak testa zrobić hehehe
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Teraz mi się przypomniało, że moja kuzynka o drugiej ciąży dowiedziała się w 4 miesiącu ponieważ do tego czasu regularnie miesiączkowała. I to nie jakieś tam plamienia, tylko normalne, obfite krwawienie, które przychodziło w normalnym terminie, jak w zegareczku. I kompletnie żadnych ciążowych objawów. Wiem, że to mega dziwne i sama jej długo nie wierzyłam, ale zarzeka się na wszystkie świętości, że tak właśnie było
Wniosek jest jeden: absolutnie WSZYSTKO jest możliwe
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Imię_Róży wrote:Wykończyta mnie dziewuchy:-)) nie nadążam z czytaniem:-).
W robocie młyn, papierów mnóstwo do nadrobienia, podchodzę do nich jak pies do jeża, i jeszcze wy tu produkujecie jak z taśmy:-) i jeszcze muszę ogarnąć który dzień cyklu mam, jechać wreszcie z dzieciem do brykolandii bo molestuje mnie o to codziennie. Jak pomyślę o tych wrzaskach i piskach dzieciaków to już mi się mózg gotuje:-)
Powinnam teraz grzecznie uzupełniać papierologię a czytam forum i udaję że pracuję, no kogo ja chcę oszukać znowu będę do północy siedzieć w dokumentach ale mam opór materii cielesnej do wszelkich rozliczeń i projektów.
Chyba pójdę sobie coś kupić to się oderwę.
Jaśminowa ja też pamiętam o tobie bo my zbliżone wiekowo jesteśmy i zawsze jestem ciekawa czy ty już
Ruby jak test, bo testowałaś na pewno:-)
Luna no to już dzidziuś konkret, a co 2,5 cm w parę tygodni to jest coś
Majju co to oxybrazja, czy powoduje że będę młoda i nie zmęczona:-)
Imię_Róży - będę pierwszy raz na tym zabiegu, to zabieg oczyszczający, który robi się bezdotykowo za pomocą tlenu pod ciśnieniem. Zobaczymy jak zadziała, na pewno odpocznę sobie trochęMam nadzieję, że mnie nie odmłodzi bo i tak wyglądam na siksę
Ostatnio musiałam pokazywać dowód żeby... zagrać w lotto, bo można od 18. lat