X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć:)
    Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
    W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)

Na twoim miejscu bym się tym nie stresowała i sama nic nie wyliczaj, i tak się na tym nie znamy więc po cholerę się dołować. Na pewno gin ci wszystko wyjaśni i dobierze odpowiednie suplementy ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Zmykam bo małż już mi komputer chce konfiskować i na terapie uzależnień zapisywać
    Do jutra

do jutra ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moderator słusznie prawi, dostosuje się :D

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
    W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)
    Mądra decyzja, nie ma sensu się martwić na zapas a wujek google to samo zło. Nawet jeśli coś będzie nie tak to lekarz będzie wiedział jak zaradzić. Głowa do góry :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku pisałaś, ze Twój idzie badać żołnierzyki....a Mój ma wyniki w piątek mieć...
    ale jakoś sie tym nie stresuje;)

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom Dziewczyny moja kolejna wizyta u gina w Święto Niepodległości - chyba jakieś przeznaczenie :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUBY klejnocie wysłałam Ci message:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    RUBY klejnocie wysłałam Ci message:P

wspaniale już patrzę:)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kto tu jeszcze na placu boju, ale ja biorę jakieś medykamenty i zmykam...jutro trzeba wstać:/
    dobrej nocy! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nie wiem kto tu jeszcze na placu boju, ale ja biorę jakieś medykamenty i zmykam...jutro trzeba wstać:/
    dobrej nocy! :)

Dobrej dobrej i do jutra ;)

A jeszcze trochę poobserwuję :P

katiuszaa lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś czuwa, żeby spać mógł ktoś :P

katiuszaa lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50, może jednak lepiej się wstrzymać? ;/ Żebyś się doleczyła, nie drażniła śluzówki - no i żeby na partnera nic się nie przeniosło (a zatem i potem z powrotem na Ciebie) :(

AgaL - a mieliście już wcześniej problemy? Bo wiesz, ja się boję, w którą stronę pójdą wyniki - czy jeszcze bardziej się pogorszą (tfu tfuuuu), staną w miejscu czy też, daj Boże!, zaczną się poprawiać? <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:24

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze jestem ;)
    Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da :)
    A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwić ;)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja jeszcze jestem ;)
    Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da :)
    A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwić ;)

mi lekarz powiedział, że te plamienia i brudzenia to też może świadczyć o niedoborze progesteronu, badałaś może?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    kas50, może jednak lepiej się wstrzymać? ;/ Żebyś się doleczyła, nie drażniła śluzówki - no i żeby na partnera nic się nie przeniosło (a zatem i potem z powrotem na Ciebie) :(

AgaL - a mieliście już wcześniej problemy? Bo wiesz, ja się boję, w którą stronę pójdą wyniki - czy jeszcze bardziej się pogorszą (tfu tfuuuu), staną w miejscu czy też, daj Boże!, zaczną się poprawiać? <3 :)

To pierwsze badanie M:) ten nowy gin co mnie bada od stóp do głów to od razu powiedział, że chlopa też trza sprawdzić,a co!:P
    Bratku życzę zatem żeby żołnierzyki były wytrenowane i silniejsze :)

Paryzetka działa ostro w tym cyklu, suplementacja + serduszkowanie coś z tego musi byc :D może się zarazę Twoją energią, @ powoli się kończy....:P

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To pierwsze badanie M:) ten nowy gin co mnie bada od stóp do głów to od razu powiedział, że chlopa też trza sprawdzić,a co!:P
    Bratku życzę zatem żeby żołnierzyki były wytrenowane i silniejsze :)

Paryzetka działa ostro w tym cyklu, suplementacja + serduszkowanie coś z tego musi byc :D może się zarazę Twoją energią, @ powoli się kończy....:P

Aga coś ci to spanie nie wychodzi :D

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jeszcze nie badałam, jak mi w pon nie da skierowania to prywatnie zrobię.
    Aguś to zarażam ;) Mój facet też jedt nastawiony na działania, więc musi być dobrze ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga coś ci to spanie nie wychodzi :D

jak mam spać jak mi tu za uszami gadacie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra niech się dzieje wola nieba zamykam laptopa na dzisiaj :P
    Karaluchy pod poduchy i pchły na noc czy jakoś tak :D
    Wyśpijcie się i niech materace będą dla was łaskawe ;)

AgaL, Ejrene, madzikk, Kjopa3, Paryzetka83, cinnamon cookie, katiuszaa, Wiola90 lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Aga do 0.6 jest ok. Ja mam 0,55 i lekarz się nie przyczepił do tego. Podobno teraz już się od tego odchodzi i pewnie zależy od lekarza. Poniżej 0.6 może wskazywać na niedoczynność przysadki.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
‹‹ 526 527 528 529 530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ