X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cześć:)
    Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
    W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)

Na twoim miejscu bym się tym nie stresowała i sama nic nie wyliczaj, i tak się na tym nie znamy więc po cholerę się dołować. Na pewno gin ci wszystko wyjaśni i dobierze odpowiednie suplementy ;)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Zmykam bo małż już mi komputer chce konfiskować i na terapie uzależnień zapisywać
    Do jutra

do jutra ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moderator słusznie prawi, dostosuje się :D

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
    W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)
    Mądra decyzja, nie ma sensu się martwić na zapas a wujek google to samo zło. Nawet jeśli coś będzie nie tak to lekarz będzie wiedział jak zaradzić. Głowa do góry :)

AgaL lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku pisałaś, ze Twój idzie badać żołnierzyki....a Mój ma wyniki w piątek mieć...
    ale jakoś sie tym nie stresuje;)

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom Dziewczyny moja kolejna wizyta u gina w Święto Niepodległości - chyba jakieś przeznaczenie :D

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUBY klejnocie wysłałam Ci message:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    RUBY klejnocie wysłałam Ci message:P

wspaniale już patrzę:)

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kto tu jeszcze na placu boju, ale ja biorę jakieś medykamenty i zmykam...jutro trzeba wstać:/
    dobrej nocy! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nie wiem kto tu jeszcze na placu boju, ale ja biorę jakieś medykamenty i zmykam...jutro trzeba wstać:/
    dobrej nocy! :)

Dobrej dobrej i do jutra ;)

A jeszcze trochę poobserwuję :P

katiuszaa lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś czuwa, żeby spać mógł ktoś :P

katiuszaa lubi tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50, może jednak lepiej się wstrzymać? ;/ Żebyś się doleczyła, nie drażniła śluzówki - no i żeby na partnera nic się nie przeniosło (a zatem i potem z powrotem na Ciebie) :(

AgaL - a mieliście już wcześniej problemy? Bo wiesz, ja się boję, w którą stronę pójdą wyniki - czy jeszcze bardziej się pogorszą (tfu tfuuuu), staną w miejscu czy też, daj Boże!, zaczną się poprawiać? <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:24

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze jestem ;)
    Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da :)
    A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwić ;)

Edycik lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ja jeszcze jestem ;)
    Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da :)
    A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwić ;)

mi lekarz powiedział, że te plamienia i brudzenia to też może świadczyć o niedoborze progesteronu, badałaś może?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    kas50, może jednak lepiej się wstrzymać? ;/ Żebyś się doleczyła, nie drażniła śluzówki - no i żeby na partnera nic się nie przeniosło (a zatem i potem z powrotem na Ciebie) :(

AgaL - a mieliście już wcześniej problemy? Bo wiesz, ja się boję, w którą stronę pójdą wyniki - czy jeszcze bardziej się pogorszą (tfu tfuuuu), staną w miejscu czy też, daj Boże!, zaczną się poprawiać? <3 :)

To pierwsze badanie M:) ten nowy gin co mnie bada od stóp do głów to od razu powiedział, że chlopa też trza sprawdzić,a co!:P
    Bratku życzę zatem żeby żołnierzyki były wytrenowane i silniejsze :)

Paryzetka działa ostro w tym cyklu, suplementacja + serduszkowanie coś z tego musi byc :D może się zarazę Twoją energią, @ powoli się kończy....:P

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To pierwsze badanie M:) ten nowy gin co mnie bada od stóp do głów to od razu powiedział, że chlopa też trza sprawdzić,a co!:P
    Bratku życzę zatem żeby żołnierzyki były wytrenowane i silniejsze :)

Paryzetka działa ostro w tym cyklu, suplementacja + serduszkowanie coś z tego musi byc :D może się zarazę Twoją energią, @ powoli się kończy....:P

Aga coś ci to spanie nie wychodzi :D

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jeszcze nie badałam, jak mi w pon nie da skierowania to prywatnie zrobię.
    Aguś to zarażam ;) Mój facet też jedt nastawiony na działania, więc musi być dobrze ;)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga coś ci to spanie nie wychodzi :D

jak mam spać jak mi tu za uszami gadacie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra niech się dzieje wola nieba zamykam laptopa na dzisiaj :P
    Karaluchy pod poduchy i pchły na noc czy jakoś tak :D
    Wyśpijcie się i niech materace będą dla was łaskawe ;)

AgaL, Ejrene, madzikk, Kjopa3, Paryzetka83, cinnamon cookie, katiuszaa, Wiola90 lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Aga do 0.6 jest ok. Ja mam 0,55 i lekarz się nie przyczepił do tego. Podobno teraz już się od tego odchodzi i pewnie zależy od lekarza. Poniżej 0.6 może wskazywać na niedoczynność przysadki.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
‹‹ 526 527 528 529 530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ