Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Cześć
Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)
Na twoim miejscu bym się tym nie stresowała i sama nic nie wyliczaj, i tak się na tym nie znamy więc po cholerę się dołować. Na pewno gin ci wszystko wyjaśni i dobierze odpowiednie suplementyAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Cześć
Sama wyliczyłam, dzieli się ponoć LH/FSH i najlepiej jak jest równe 1 lub blisko. Czy mój wynik to blisko?
W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)AgaL lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kas50, może jednak lepiej się wstrzymać? ;/ Żebyś się doleczyła, nie drażniła śluzówki - no i żeby na partnera nic się nie przeniosło (a zatem i potem z powrotem na Ciebie)
AgaL - a mieliście już wcześniej problemy? Bo wiesz, ja się boję, w którą stronę pójdą wyniki - czy jeszcze bardziej się pogorszą (tfu tfuuuu), staną w miejscu czy też, daj Boże!, zaczną się poprawiać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 22:24
-
Ja jeszcze jestem
Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da
A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwićEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ja jeszcze jestem
Przyszła paczka z apteki, inofem i wiesiołek poszły w ruch, zobaczymy co to da
A doktor google to masakra jakaś - czytałam o plamieniach przed i po @ i mam co najmniej mięśniaki macicy, więc czekam na wizytę i dopiero wtedy zacznę się martwić
mi lekarz powiedział, że te plamienia i brudzenia to też może świadczyć o niedoborze progesteronu, badałaś może? -
Bratek wrote:kas50, może jednak lepiej się wstrzymać? ;/ Żebyś się doleczyła, nie drażniła śluzówki - no i żeby na partnera nic się nie przeniosło (a zatem i potem z powrotem na Ciebie)
AgaL - a mieliście już wcześniej problemy? Bo wiesz, ja się boję, w którą stronę pójdą wyniki - czy jeszcze bardziej się pogorszą (tfu tfuuuu), staną w miejscu czy też, daj Boże!, zaczną się poprawiać?
To pierwsze badanie M:) ten nowy gin co mnie bada od stóp do głów to od razu powiedział, że chlopa też trza sprawdzić,a co!
Bratku życzę zatem żeby żołnierzyki były wytrenowane i silniejsze
Paryzetka działa ostro w tym cyklu, suplementacja + serduszkowanie coś z tego musi bycmoże się zarazę Twoją energią, @ powoli się kończy....
Bratek lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:To pierwsze badanie M:) ten nowy gin co mnie bada od stóp do głów to od razu powiedział, że chlopa też trza sprawdzić,a co!
Bratku życzę zatem żeby żołnierzyki były wytrenowane i silniejsze
Paryzetka działa ostro w tym cyklu, suplementacja + serduszkowanie coś z tego musi bycmoże się zarazę Twoją energią, @ powoli się kończy....
Aga coś ci to spanie nie wychodzi -
Ruby jeszcze nie badałam, jak mi w pon nie da skierowania to prywatnie zrobię.
Aguś to zarażamMój facet też jedt nastawiony na działania, więc musi być dobrze
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyDobra niech się dzieje wola nieba zamykam laptopa na dzisiaj
Karaluchy pod poduchy i pchły na noc czy jakoś tak
Wyśpijcie się i niech materace będą dla was łaskaweAgaL, Ejrene, madzikk, Kjopa3, Paryzetka83, cinnamon cookie, katiuszaa, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Cześć
W sumie zaczęłam coś szukać czytać...a potem stwierdziłam, ze się nakręce, nawamawiam sobie że nie mogę mieć dzieci i tyle z tego dobrego. Poczekam do wizyty u gin, co ona na to:)
Aga do 0.6 jest ok. Ja mam 0,55 i lekarz się nie przyczepił do tego. Podobno teraz już się od tego odchodzi i pewnie zależy od lekarza. Poniżej 0.6 może wskazywać na niedoczynność przysadki.