X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene ja wiem że każda która marzy o ciąży jest w gorącej wodzie kąpana :P ale ja chyba naprawdę się wstrzymam tym bardziej że u mnie późno była owulacja.
    Będę testować w poniedziałek dopiero.

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Czym się różni płytkowy od kasetowego ?

Maaju nie martw się to tylko dwa dni :* tak jak mówisz przed wyjazdem zadziałacie to armia powinna czekać na jajo :)

Edycik wszystko ładnie pięknie ale żeby to takie proste było z tym czekaniem :P

Mi się wydaje, że to to samo tylko różnie nazywaja, neich mnie ktoś oświeci jak co :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuuu ale tempo, nie mogę nadrobić :P
    ja to kupuję testy ale owulacyjne. Tamtych sie nadal boję ;)

Cinnamonku jak tam? W pracy dziś czy w domku?

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ejrene ja wiem że każda która marzy o ciąży jest w gorącej wodzie kąpana :P ale ja chyba naprawdę się wstrzymam tym bardziej że u mnie późno była owulacja.

Edycik jakie mocne postanowienie :)szacun, ja bym chyba nie wytrzymała na Twoim miejscu :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolka a ja mam zamiar wytrzymac :P chyba :P

Wiola90, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edycik popieram, jak wytrzymasz, to jesteś Wielka:)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik popieram, jak wytrzymasz, to jesteś Wielka:)

Aguś no jestem wiela rzeczywiście tu i ówdzie hihi :P
    postaram się kochana wytrzymać, weekend minie bez testów bo jedziemy do warszawy do znajomych :D
    także testowanie w poniedziałek zacznę

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiam z kolei zamawiam z apteki DOZ, 8 zł/szt. też o czułości 10. Wole strumieniowe z czystego lenistwa.
    Edycik- chapeau bas, ja mam baaardzo słabą silną wolę :D i ogólnie brak cierpliwości, konsekwencji i słomiany zapał do wszystkiego. Ale jakoś z tym żyję i inni też muszą :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak w ogóle Dziewczyny na jakim etapie cyklu jesteście? Bo mi się @ kończy i czas zacząć szaleć:):) muszę bieliznę kupić, Katiuszaa mi podesłała linka do bonprixa - i znalazłam tam bieliznę erotyczną...niezła :D

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak wytrzymasz do poniedziałku to jesteś naszym forumowym bohaterem Edycik :)

Majju troche jakbym czytała o sobie ;) nawet bardziej niż trochę :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A jak w ogóle Dziewczyny na jakim etapie cyklu jesteście? Bo mi się @ kończy i czas zacząć szaleć:):) muszę bieliznę kupić, Katiuszaa mi podesłała linka do bonprixa - i znalazłam tam bieliznę erotyczną...niezła :D

ajajjaj będzie,będzie się działo,będzię zabawa....całą noc :D

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam coś kuszącego kupić wczoraj ale nic nie wybrałam. ZAJEFAJNE ;) body są w h&m (te, które któraś z Was tu wrzucała na żywo jeszcze fajniejsze) ale niestety nie na moje mikro cycki :(
    Och nie! Znalazłam właśnie ZAJEFAJNĄ torbebkę na allegro! Nie pozwólcie mi jej kupić.

Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju też mam mikro cycyki i ratuje się push upami :P

AgaL, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Też miałam coś kuszącego kupić wczoraj ale nic nie wybrałam. ZAJEFAJNE ;) body są w h&m (te, które któraś z Was tu wrzucała na żywo jeszcze fajniejsze) ale niestety nie na moje mikro cycki :(
    Och nie! Znalazłam właśnie ZAJEFAJNĄ torbebkę na allegro! Nie pozwólcie mi jej kupić.

Daj linka do torebki:D kupię Ci :D
    a widziałaś to body w H&M na żywo? mówisz, ze fajne?:)

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    majju też mam mikro cycyki i ratuje się push upami :P

Niestety też się pod tym podpisuje, ale może to lepiej niż po ciąży zarzucać na plecy :D

madzikk lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja w 7dc już po @, nawet po plamieniach i w trakcie starań ;) Testy owu czekają, ale że ja mam owu ok 18dc to jeszcze tydzień poczekają ;) A plan "co dwa dni" leży i kwiczy, bo wczoraj padłam po emocjach zusowskich i nici z <3 wyszły ;)
    A bieliznę chyba też zakupię, wypłata akurat przed płodnymi wpłynie ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Ja czekam na @, cykl już spisałam na straty. Zazdroszczę dziewczynom z krótkimi cyklami :(

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

daj linka też szukam torebki :D

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Aguś ja w 7dc już po @, nawet po plamieniach i w trakcie starań ;) Testy owu czekają, ale że ja mam owu ok 18dc to jeszcze tydzień poczekają ;) A plan "co dwa dni" leży i kwiczy, bo wczoraj padłam po emocjach zusowskich i nici z <3 wyszły ;)
    A bieliznę chyba też zakupię, wypłata akurat przed płodnymi wpłynie ;)

Paryzetka to tak jak ja, wypłata we wtorek, będą zakupki:) ale czy u mnie co dwa dni wypali, też nie wiem, bo przemęczeni jesteśmy jakoś.... :/ czy to ta pora roku, czy co. Muszę to odczarować:) może właśnie piżamka fajna, bielizna, winko:D

Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola dopóki @ nie ma cykl nie może być spisany na straty bo u nas cuda się zdarzają ;)
    Z linkiem nie zdążyłam uprzedziłyście mnie. Wszystko przez długą drogę do pracy i kilka wścibskich pracownic co przy nich nie otworzę takich brzydkich stron a fuj.

Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

‹‹ 544 545 546 547 548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ