Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Czym się różni płytkowy od kasetowego ?
Maaju nie martw się to tylko dwa dni :* tak jak mówisz przed wyjazdem zadziałacie to armia powinna czekać na jajo
Edycik wszystko ładnie pięknie ale żeby to takie proste było z tym czekaniem
Mi się wydaje, że to to samo tylko różnie nazywaja, neich mnie ktoś oświeci jak co -
Edycik wrote:Ejrene ja wiem że każda która marzy o ciąży jest w gorącej wodzie kąpana
ale ja chyba naprawdę się wstrzymam tym bardziej że u mnie późno była owulacja.
Będę testować w poniedziałek dopiero.
Edycik jakie mocne postanowienie :)szacun, ja bym chyba nie wytrzymała na Twoim miejscuEdycik lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Edycik wrote:Ejrene ja wiem że każda która marzy o ciąży jest w gorącej wodzie kąpana
ale ja chyba naprawdę się wstrzymam tym bardziej że u mnie późno była owulacja.
Będę testować w poniedziałek dopiero.
Edycik popieram, jak wytrzymasz, to jesteś Wielka:)Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Edycik popieram, jak wytrzymasz, to jesteś Wielka:)
Aguś no jestem wiela rzeczywiście tu i ówdzie hihi
postaram się kochana wytrzymać, weekend minie bez testów bo jedziemy do warszawy do znajomych
także testowanie w poniedziałek zacznęAgaL lubi tę wiadomość
-
Ja zamawiam z kolei zamawiam z apteki DOZ, 8 zł/szt. też o czułości 10. Wole strumieniowe z czystego lenistwa.
Edycik- chapeau bas, ja mam baaardzo słabą silną wolęi ogólnie brak cierpliwości, konsekwencji i słomiany zapał do wszystkiego. Ale jakoś z tym żyję i inni też muszą
Edycik lubi tę wiadomość
-
A jak w ogóle Dziewczyny na jakim etapie cyklu jesteście? Bo mi się @ kończy i czas zacząć szaleć
muszę bieliznę kupić, Katiuszaa mi podesłała linka do bonprixa - i znalazłam tam bieliznę erotyczną...niezła
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:A jak w ogóle Dziewczyny na jakim etapie cyklu jesteście? Bo mi się @ kończy i czas zacząć szaleć
muszę bieliznę kupić, Katiuszaa mi podesłała linka do bonprixa - i znalazłam tam bieliznę erotyczną...niezła
ajajjaj będzie,będzie się działo,będzię zabawa....całą nocAgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Też miałam coś kuszącego kupić wczoraj ale nic nie wybrałam. ZAJEFAJNE
body są w h&m (te, które któraś z Was tu wrzucała na żywo jeszcze fajniejsze) ale niestety nie na moje mikro cycki
Och nie! Znalazłam właśnie ZAJEFAJNĄ torbebkę na allegro! Nie pozwólcie mi jej kupić.Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Też miałam coś kuszącego kupić wczoraj ale nic nie wybrałam. ZAJEFAJNE
body są w h&m (te, które któraś z Was tu wrzucała na żywo jeszcze fajniejsze) ale niestety nie na moje mikro cycki
Och nie! Znalazłam właśnie ZAJEFAJNĄ torbebkę na allegro! Nie pozwólcie mi jej kupić.
Daj linka do torebki:D kupię Ci
a widziałaś to body w H&M na żywo? mówisz, ze fajne?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ja w 7dc już po @, nawet po plamieniach i w trakcie starań
Testy owu czekają, ale że ja mam owu ok 18dc to jeszcze tydzień poczekają
A plan "co dwa dni" leży i kwiczy, bo wczoraj padłam po emocjach zusowskich i nici z
wyszły
A bieliznę chyba też zakupię, wypłata akurat przed płodnymi wpłynie8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:A jak w ogóle Dziewczyny na jakim etapie cyklu jesteście? Bo mi się @ kończy i czas zacząć szaleć
Ja czekam na @, cykl już spisałam na straty. Zazdroszczę dziewczynom z krótkimi cyklami
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualnymajju wrote:Też miałam coś kuszącego kupić wczoraj ale nic nie wybrałam. ZAJEFAJNE
Och nie! Znalazłam właśnie ZAJEFAJNĄ torbebkę na allegro! Nie pozwólcie mi jej kupić.
daj linka też szukam torebkiAgaL lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:Aguś ja w 7dc już po @, nawet po plamieniach i w trakcie starań
Testy owu czekają, ale że ja mam owu ok 18dc to jeszcze tydzień poczekają
A plan "co dwa dni" leży i kwiczy, bo wczoraj padłam po emocjach zusowskich i nici z
wyszły
A bieliznę chyba też zakupię, wypłata akurat przed płodnymi wpłynie
Paryzetka to tak jak ja, wypłata we wtorek, będą zakupki:) ale czy u mnie co dwa dni wypali, też nie wiem, bo przemęczeni jesteśmy jakoś....czy to ta pora roku, czy co. Muszę to odczarować
może właśnie piżamka fajna, bielizna, winko:D
Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola dopóki @ nie ma cykl nie może być spisany na straty bo u nas cuda się zdarzają
Z linkiem nie zdążyłam uprzedziłyście mnie. Wszystko przez długą drogę do pracy i kilka wścibskich pracownic co przy nich nie otworzę takich brzydkich stron a fuj.
Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość