Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene ja wiem że każda która marzy o ciąży jest w gorącej wodzie kąpana :P ale ja chyba naprawdę się wstrzymam tym bardziej że u mnie późno była owulacja.
    Będę testować w poniedziałek dopiero.

Bratek lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Czym się różni płytkowy od kasetowego ?

Maaju nie martw się to tylko dwa dni :* tak jak mówisz przed wyjazdem zadziałacie to armia powinna czekać na jajo :)

Edycik wszystko ładnie pięknie ale żeby to takie proste było z tym czekaniem :P

Mi się wydaje, że to to samo tylko różnie nazywaja, neich mnie ktoś oświeci jak co :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuuu ale tempo, nie mogę nadrobić :P
    ja to kupuję testy ale owulacyjne. Tamtych sie nadal boję ;)

Cinnamonku jak tam? W pracy dziś czy w domku?

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ejrene ja wiem że każda która marzy o ciąży jest w gorącej wodzie kąpana :P ale ja chyba naprawdę się wstrzymam tym bardziej że u mnie późno była owulacja.

Edycik jakie mocne postanowienie :)szacun, ja bym chyba nie wytrzymała na Twoim miejscu :)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolka a ja mam zamiar wytrzymac :P chyba :P

Wiola90, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:

Edycik popieram, jak wytrzymasz, to jesteś Wielka:)

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Edycik popieram, jak wytrzymasz, to jesteś Wielka:)

Aguś no jestem wiela rzeczywiście tu i ówdzie hihi :P
    postaram się kochana wytrzymać, weekend minie bez testów bo jedziemy do warszawy do znajomych :D
    także testowanie w poniedziałek zacznę

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiam z kolei zamawiam z apteki DOZ, 8 zł/szt. też o czułości 10. Wole strumieniowe z czystego lenistwa.
    Edycik- chapeau bas, ja mam baaardzo słabą silną wolę :D i ogólnie brak cierpliwości, konsekwencji i słomiany zapał do wszystkiego. Ale jakoś z tym żyję i inni też muszą :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak w ogóle Dziewczyny na jakim etapie cyklu jesteście? Bo mi się @ kończy i czas zacząć szaleć:):) muszę bieliznę kupić, Katiuszaa mi podesłała linka do bonprixa - i znalazłam tam bieliznę erotyczną...niezła :D

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak wytrzymasz do poniedziałku to jesteś naszym forumowym bohaterem Edycik :)

Majju troche jakbym czytała o sobie ;) nawet bardziej niż trochę :D

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A jak w ogóle Dziewczyny na jakim etapie cyklu jesteście? Bo mi się @ kończy i czas zacząć szaleć:):) muszę bieliznę kupić, Katiuszaa mi podesłała linka do bonprixa - i znalazłam tam bieliznę erotyczną...niezła :D

ajajjaj będzie,będzie się działo,będzię zabawa....całą noc :D

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam coś kuszącego kupić wczoraj ale nic nie wybrałam. ZAJEFAJNE ;) body są w h&m (te, które któraś z Was tu wrzucała na żywo jeszcze fajniejsze) ale niestety nie na moje mikro cycki :(
    Och nie! Znalazłam właśnie ZAJEFAJNĄ torbebkę na allegro! Nie pozwólcie mi jej kupić.

Edycik, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju też mam mikro cycyki i ratuje się push upami :P

AgaL, Paryzetka83, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Też miałam coś kuszącego kupić wczoraj ale nic nie wybrałam. ZAJEFAJNE ;) body są w h&m (te, które któraś z Was tu wrzucała na żywo jeszcze fajniejsze) ale niestety nie na moje mikro cycki :(
    Och nie! Znalazłam właśnie ZAJEFAJNĄ torbebkę na allegro! Nie pozwólcie mi jej kupić.

Daj linka do torebki:D kupię Ci :D
    a widziałaś to body w H&M na żywo? mówisz, ze fajne?:)

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    majju też mam mikro cycyki i ratuje się push upami :P

Niestety też się pod tym podpisuje, ale może to lepiej niż po ciąży zarzucać na plecy :D

madzikk lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja w 7dc już po @, nawet po plamieniach i w trakcie starań ;) Testy owu czekają, ale że ja mam owu ok 18dc to jeszcze tydzień poczekają ;) A plan "co dwa dni" leży i kwiczy, bo wczoraj padłam po emocjach zusowskich i nici z <3 wyszły ;)
    A bieliznę chyba też zakupię, wypłata akurat przed płodnymi wpłynie ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:

Ja czekam na @, cykl już spisałam na straty. Zazdroszczę dziewczynom z krótkimi cyklami :(

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:

daj linka też szukam torebki :D

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Aguś ja w 7dc już po @, nawet po plamieniach i w trakcie starań ;) Testy owu czekają, ale że ja mam owu ok 18dc to jeszcze tydzień poczekają ;) A plan "co dwa dni" leży i kwiczy, bo wczoraj padłam po emocjach zusowskich i nici z <3 wyszły ;)
    A bieliznę chyba też zakupię, wypłata akurat przed płodnymi wpłynie ;)

Paryzetka to tak jak ja, wypłata we wtorek, będą zakupki:) ale czy u mnie co dwa dni wypali, też nie wiem, bo przemęczeni jesteśmy jakoś.... :/ czy to ta pora roku, czy co. Muszę to odczarować:) może właśnie piżamka fajna, bielizna, winko:D

Paryzetka83, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola dopóki @ nie ma cykl nie może być spisany na straty bo u nas cuda się zdarzają ;)
    Z linkiem nie zdążyłam uprzedziłyście mnie. Wszystko przez długą drogę do pracy i kilka wścibskich pracownic co przy nich nie otworzę takich brzydkich stron a fuj.

Edycik, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

‹‹ 544 545 546 547 548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ