Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    daj linka też szukam torebki :D
    I wszystkie z taką samą torebką będziemy chodzić ;) jak coś mogę wydziergać na nich "Drużyna Ruby"

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka to tak jak ja, wypłata we wtorek, będą zakupki:) ale czy u mnie co dwa dni wypali, też nie wiem, bo przemęczeni jesteśmy jakoś.... :/ czy to ta pora roku, czy co. Muszę to odczarować:) może właśnie piżamka fajna, bielizna, winko:D

Jakie co dwa dni, Aga codziennie! ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ja czekam na @, cykl już spisałam na straty. Zazdroszczę dziewczynom z krótkimi cyklami :(

Wiola Kochana to tym bardziej coś na poprawę nastroju:) a jak pisała Katiuszaa @ nie ma, to cykl nie spisany na straty:)

nick nieaktualny, Wiola90 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jakie co dwa dni, Aga codziennie! ;)

Chyba żartujesz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo pytałyście o różnice w płytkowych, strumieniowych i paskowych. a prawda jest taka ze wszystko to to samo różnią się opakowaniem a w strumieniowym i płytkowym jest włożony "pasek"

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolka czemu na straty?

• Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby codziennie będzie, ale nie przez cały cykl! Na dni płodne sobie zostawiam ;)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a bo pytałyście o różnice w płytkowych, strumieniowych i paskowych. a prawda jest taka ze wszystko to to samo różnią się opakowaniem a w strumieniowym i płytkowym jest włożony "pasek"

ale płytkowe wyglądają tak dostojnie, bardziej elegancko niż paskowe :D

nick nieaktualny, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto link do torebuni http://allegro.pl/wittchen-torebka-damska-80-4y-824-6-i5697962878.html#thumb/5 uwielbiam zielony kolor więc dla mnie idealna.
    Aga widziałam te body w h&m i robią wrażenie :D

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Chyba żartujesz :P
    z takich rzeczy nie wolno żartować

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak tu już taki szał zakupów to powiedzcie mi jaki strój mogę kupić na bal przebierańców na Sylwestra?? :D
    Aguś ja dziś w pracy, od jutra mam wolny weekend :) boli mnie jakoś podbrzusze, nic już nie wiem, będę próbowała do mojego gina się dostać...
    Jak ja Wam zazdroszczę, że @ minęła i zaraz zaczynacie starania!!! :(
    Edycik Ty to twarda kobita jesteś ;)
    Majju współczuję wyjazdu w takim terminie, ale plany na poczęcie potomka dobre, O Sroka byłby z Ciebie dumny :P

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby codziennie będzie, ale nie przez cały cykl! Na dni płodne sobie zostawiam ;)

a to to mówię o dniach płodnych...poza nimi to tylko sporadycznie :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dziewczyny jak tu już taki szał zakupów to powiedzcie mi jaki strój mogę kupić na bal przebierańców na Sylwestra?? :D
    Aguś ja dziś w pracy, od jutra mam wolny weekend :) boli mnie jakoś podbrzusze, nic już nie wiem, będę próbowała do mojego gina się dostać...
    Majju współczuję wyjazdu w takim terminie, ale plany na poczęcie potomka dobre, O Sroka byłby z Ciebie dumny :P

Cinnamonku ale fajnie, bal przebierańców :D poszukaj inspiracji w internecie, choć czuję, że tu zaraz Dziewczyny zasypią Cię pomysłami:):)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    z takich rzeczy nie wolno żartować

HAHA HA:D

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Wiolka czemu na straty?

Mój wykres to góry i doliny, owulacji nie było, nie mam złudzeń dziś 28 dc. W sumie to najgorzej pierwszy cykl przeżyłam, bo sobie zakodowałam że na pewno się uda. Teraz jestem przygotowana i mam nadzieję że @ przyjdzie szybko :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku ale fajnie, bal przebierańców :D poszukaj inspiracji w internecie, choć czuję, że tu zaraz Dziewczyny zasypią Cię pomysłami:):)
    Na to liczę :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    torebunia <3 Ja poczekam na wypłatę bo mnie m przegoni :P ale jest bardzo ładna:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a to to mówię o dniach płodnych...poza nimi to tylko sporadycznie :D

Ja myślałam codziennie w tych dniach, co OVU mi wyznacza możliwość wystąpienia owulacji... :) a zresztą zobaczy się :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

ja wiem ja wiem "Cinnamon Cookie monster". Ten z ulicy sezamkowej ;)

AgaL, majju lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Oto link do torebuni http://allegro.pl/wittchen-torebka-damska-80-4y-824-6-i5697962878.html#thumb/5 uwielbiam zielony kolor więc dla mnie idealna.
    Aga widziałam te body w h&m i robią wrażenie :D

Śliczna! i cena fajna, jak na Wittchena :)

‹‹ 545 546 547 548 549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ