X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    daj linka też szukam torebki :D
    I wszystkie z taką samą torebką będziemy chodzić ;) jak coś mogę wydziergać na nich "Drużyna Ruby"

AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka to tak jak ja, wypłata we wtorek, będą zakupki:) ale czy u mnie co dwa dni wypali, też nie wiem, bo przemęczeni jesteśmy jakoś.... :/ czy to ta pora roku, czy co. Muszę to odczarować:) może właśnie piżamka fajna, bielizna, winko:D

Jakie co dwa dni, Aga codziennie! ;)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola90 wrote:
    Ja czekam na @, cykl już spisałam na straty. Zazdroszczę dziewczynom z krótkimi cyklami :(

Wiola Kochana to tym bardziej coś na poprawę nastroju:) a jak pisała Katiuszaa @ nie ma, to cykl nie spisany na straty:)

katiuszaa, Wiola90 lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jakie co dwa dni, Aga codziennie! ;)

Chyba żartujesz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo pytałyście o różnice w płytkowych, strumieniowych i paskowych. a prawda jest taka ze wszystko to to samo różnią się opakowaniem a w strumieniowym i płytkowym jest włożony "pasek"

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolka czemu na straty?

• Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby codziennie będzie, ale nie przez cały cykl! Na dni płodne sobie zostawiam ;)

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    a bo pytałyście o różnice w płytkowych, strumieniowych i paskowych. a prawda jest taka ze wszystko to to samo różnią się opakowaniem a w strumieniowym i płytkowym jest włożony "pasek"

ale płytkowe wyglądają tak dostojnie, bardziej elegancko niż paskowe :D

katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto link do torebuni http://allegro.pl/wittchen-torebka-damska-80-4y-824-6-i5697962878.html#thumb/5 uwielbiam zielony kolor więc dla mnie idealna.
    Aga widziałam te body w h&m i robią wrażenie :D

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Chyba żartujesz :P
    z takich rzeczy nie wolno żartować

• cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak tu już taki szał zakupów to powiedzcie mi jaki strój mogę kupić na bal przebierańców na Sylwestra?? :D
    Aguś ja dziś w pracy, od jutra mam wolny weekend :) boli mnie jakoś podbrzusze, nic już nie wiem, będę próbowała do mojego gina się dostać...
    Jak ja Wam zazdroszczę, że @ minęła i zaraz zaczynacie starania!!! :(
    Edycik Ty to twarda kobita jesteś ;)
    Majju współczuję wyjazdu w takim terminie, ale plany na poczęcie potomka dobre, O Sroka byłby z Ciebie dumny :P

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby codziennie będzie, ale nie przez cały cykl! Na dni płodne sobie zostawiam ;)

a to to mówię o dniach płodnych...poza nimi to tylko sporadycznie :D

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Dziewczyny jak tu już taki szał zakupów to powiedzcie mi jaki strój mogę kupić na bal przebierańców na Sylwestra?? :D
    Aguś ja dziś w pracy, od jutra mam wolny weekend :) boli mnie jakoś podbrzusze, nic już nie wiem, będę próbowała do mojego gina się dostać...
    Majju współczuję wyjazdu w takim terminie, ale plany na poczęcie potomka dobre, O Sroka byłby z Ciebie dumny :P

Cinnamonku ale fajnie, bal przebierańców :D poszukaj inspiracji w internecie, choć czuję, że tu zaraz Dziewczyny zasypią Cię pomysłami:):)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    z takich rzeczy nie wolno żartować

HAHA HA:D

• Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Wiolka czemu na straty?

Mój wykres to góry i doliny, owulacji nie było, nie mam złudzeń dziś 28 dc. W sumie to najgorzej pierwszy cykl przeżyłam, bo sobie zakodowałam że na pewno się uda. Teraz jestem przygotowana i mam nadzieję że @ przyjdzie szybko :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • cinnamon cookie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonku ale fajnie, bal przebierańców :D poszukaj inspiracji w internecie, choć czuję, że tu zaraz Dziewczyny zasypią Cię pomysłami:):)
    Na to liczę :P

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    torebunia <3 Ja poczekam na wypłatę bo mnie m przegoni :P ale jest bardzo ładna:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a to to mówię o dniach płodnych...poza nimi to tylko sporadycznie :D

Ja myślałam codziennie w tych dniach, co OVU mi wyznacza możliwość wystąpienia owulacji... :) a zresztą zobaczy się :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

ja wiem ja wiem "Cinnamon Cookie monster". Ten z ulicy sezamkowej ;)

AgaL, majju lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Oto link do torebuni http://allegro.pl/wittchen-torebka-damska-80-4y-824-6-i5697962878.html#thumb/5 uwielbiam zielony kolor więc dla mnie idealna.
    Aga widziałam te body w h&m i robią wrażenie :D

Śliczna! i cena fajna, jak na Wittchena :)

‹‹ 545 546 547 548 549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ