Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Paryzetka to tak jak ja, wypłata we wtorek, będą zakupki:) ale czy u mnie co dwa dni wypali, też nie wiem, bo przemęczeni jesteśmy jakoś....
czy to ta pora roku, czy co. Muszę to odczarować
może właśnie piżamka fajna, bielizna, winko:D
Jakie co dwa dni, Aga codziennie! -
Wiola90 wrote:Ja czekam na @, cykl już spisałam na straty. Zazdroszczę dziewczynom z krótkimi cyklami
Wiola Kochana to tym bardziej coś na poprawę nastroju:) a jak pisała Katiuszaa @ nie ma, to cykl nie spisany na straty:)katiuszaa, Wiola90 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:a bo pytałyście o różnice w płytkowych, strumieniowych i paskowych. a prawda jest taka ze wszystko to to samo różnią się opakowaniem a w strumieniowym i płytkowym jest włożony "pasek"
ale płytkowe wyglądają tak dostojnie, bardziej elegancko niż paskowekatiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak tu już taki szał zakupów to powiedzcie mi jaki strój mogę kupić na bal przebierańców na Sylwestra??
Aguś ja dziś w pracy, od jutra mam wolny weekendboli mnie jakoś podbrzusze, nic już nie wiem, będę próbowała do mojego gina się dostać...
Jak ja Wam zazdroszczę, że @ minęła i zaraz zaczynacie starania!!!
Edycik Ty to twarda kobita jesteś
Majju współczuję wyjazdu w takim terminie, ale plany na poczęcie potomka dobre, O Sroka byłby z Ciebie dumnyEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:Dziewczyny jak tu już taki szał zakupów to powiedzcie mi jaki strój mogę kupić na bal przebierańców na Sylwestra??
Aguś ja dziś w pracy, od jutra mam wolny weekendboli mnie jakoś podbrzusze, nic już nie wiem, będę próbowała do mojego gina się dostać...
Majju współczuję wyjazdu w takim terminie, ale plany na poczęcie potomka dobre, O Sroka byłby z Ciebie dumny
Cinnamonku ale fajnie, bal przebierańcówposzukaj inspiracji w internecie, choć czuję, że tu zaraz Dziewczyny zasypią Cię pomysłami:)
-
Ruby wrote:Wiolka czemu na straty?
Mój wykres to góry i doliny, owulacji nie było, nie mam złudzeń dziś 28 dc. W sumie to najgorzej pierwszy cykl przeżyłam, bo sobie zakodowałam że na pewno się uda. Teraz jestem przygotowana i mam nadzieję że @ przyjdzie szybko
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:a to to mówię o dniach płodnych...poza nimi to tylko sporadycznie
Ja myślałam codziennie w tych dniach, co OVU mi wyznacza możliwość wystąpienia owulacji...a zresztą zobaczy się
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Dziewczyny jak tu już taki szał zakupów to powiedzcie mi jaki strój mogę kupić na bal przebierańców na Sylwestra??
Majju współczuję wyjazdu w takim terminie, ale plany na poczęcie potomka dobre, O Sroka byłby z Ciebie dumny
ja wiem ja wiem "Cinnamon Cookie monster". Ten z ulicy sezamkowejAgaL, majju lubią tę wiadomość
-
majju wrote:Oto link do torebuni http://allegro.pl/wittchen-torebka-damska-80-4y-824-6-i5697962878.html#thumb/5 uwielbiam zielony kolor więc dla mnie idealna.
Aga widziałam te body w h&m i robią wrażenie
Śliczna! i cena fajna, jak na WittchenaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę