Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Ja myślałam codziennie w tych dniach, co OVU mi wyznacza możliwość wystąpienia owulacji...
a zresztą zobaczy się
żeby ukochanego nie zaniedbać
Cynamon a jakiś temat przewodni przebieranek?
Edit: już doczytałam, że nie
Majju śliczna torba, szkoda, że dla mnie sporo za małaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:36
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Wiola90 wrote:Mój wykres to góry i doliny, owulacji nie było, nie mam złudzeń dziś 28 dc. W sumie to najgorzej pierwszy cykl przeżyłam, bo sobie zakodowałam że na pewno się uda. Teraz jestem przygotowana i mam nadzieję że @ przyjdzie szybko
AgaL, Wiola90, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ja myślałam codziennie w tych dniach, co OVU mi wyznacza możliwość wystąpienia owulacji...
a zresztą zobaczy się
U mnie zostaje tylkocodziennie od samogo początku
Edycik, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Edycik ja też w Warszawie w weekend
Wy na jakąś imprezkę? My jedziemy na Narodowy, dla Męża na urodziny kupiłam bilety na Verva Street Racing
a co, niech się chłop trochę pocieszy, za te wszystkie PMSy które Mu funduję
Edycik, AgaL, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Edycik ja też w Warszawie w weekend
Wy na jakąś imprezkę? My jedziemy na Narodowy, dla Męża na urodziny kupiłam bilety na Verva Street Racing
Też jesteś taka "urocza i kochana" w PMSyhehehe
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Bylam właśnie w sklepie po sniadanko i ledwo wróciłam,zlana potem,słabo mi się zrobi, muli mnie trochę... chyba nie za dobrze się czuję
Edycik uważaj na siebie w weekend....w końcu u Ciebie nic jeszcze nie przesądzone....Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik wrote:Bylam właśnie w sklepie po sniadanko i ledwo wróciłam,zlana potem,słabo mi się zrobi, muli mnie trochę... chyba nie za dobrze się czuję
Ja naprawdę nic nie mówię, ale wiesz co to może być... Jak nie musisz nigdzie wychodzić to połóż się i odpocznij
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
A Wy wredoty miałyście mnie odwieźć od kupna tej torebki a nie jeszcze bardziej utwierdzić w przekonaniu, że to super okazja
Cinnamonku - przebierz się za Kobietę Kota a Twój luby niech będzie Batmanem
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Edycik ja też w Warszawie w weekend
Ja też w Warszawie
Imieniny babci mam
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Hmmm KObieta kot, to jest to! przebrałabym się tak w domu na wieczór z Lubym
myślę, że nawet mój kot by się cieszyłhaha
Edycik, cinnamon cookie, Paryzetka83, majju, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość