X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    A Wy wredoty miałyście mnie odwieźć od kupna tej torebki a nie jeszcze bardziej utwierdzić w przekonaniu, że to super okazja :D

majju toż tu istny zakupoholizm jest ;D
    gdybyśmy się razem spotkaly i poszły na zakupy to chyba przez kilka mcy każda z nas miałaby debet na koncie

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    ;) Ja też w Warszawie ;) Imieniny babci mam

Trzy w Warszawie...cos wisi w powietrzu :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Zrobiłam rano test bo już nie umiałam wytrzymać i jest cień cienia :)
    Ale się ciesze :D

Angella- takich wiadomości właśnie nam brakowało, gratuluję : )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ale że w taką skórę? Czy tam lateks? :D ojoj szaleństwo :D
    Edycik ja też uważam, że powinnaś uważać na siebie :) i żebyś się nie przeziębiła...

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Trzy w Warszawie...cos wisi w powietrzu :*
    I to te 3 co okresu nie dostały ;)

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest cynnamonku do wykonania :D

Oczywiście,że lateks :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• Wiola90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik takie objawy dobrze wróżą :) Nie wiem czy uda Ci się do poniedziałku wytrzymać :P

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    I to te 3 co okresu nie dostały ;)
    to samo pomyślałam :D

Edycik, katiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia wytrzymam naprawdę :) tzn postaram się :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Bylam właśnie w sklepie po sniadanko i ledwo wróciłam,zlana potem,słabo mi się zrobi, muli mnie trochę... chyba nie za dobrze się czuję :(
    No ja nie wiem i nic nie mówię ale mi to wygląd n objawy tej dziwnej przestrzeni na USG

Edycik lubi tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Cześć kobity

Kurde a liczyłam na lepsze wieści z rana :( coś ten październik kiepski

Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:

http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html

Kupiłam ten test w aptece przedwczoraj za 10,60, aż pobiegłam do śmietnika sprawdzić, czy to na pewno ten, więc potwierdzam, że to okazja

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • missy83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello:-)
    Tak Was podczytuje,to pozytywnie wszystkie nastawione :-). Normalnie się uczyć od Was :-****

Tak w ogóle to dziękuję za wsparcie,jeżeli chodzi o moje bez sensowne problemiki, na które zawsze się znajdzie rozwiązanie. moją chandre i obawy,jeżeli chodzi o przyszłe,już na dniach starania - zwalałam na rzeczy martwe! Znalazłam sobie wyrzywanie się na łóżku i innych przyziemnych rzeczach... ale no comment. Męża mam wspaniałego - rozwiążemy problem sami. Bo takie rzeczy problemem nie są,czyli pierdoły....

Ja wczoraj byłam u ortopedy. Kurcze,prześwietlono mnie rentgenem...:-(( no wiadomo,kobieta w wieku rozrodczym powinna unikać promieni rtg jak tylko może,ale ja chciałam sprawdzić ten mój kręgosłup. Pani robiaca zdjecie oslonila moje jajniki fartuchem olowianym,powiedziala ze zostalo zasloniete to,co miało byc,ale lepiej by kobieta jak nie musi,zeby nie robila rentgena..
    Dostalam skierowanie na rehabilitacje,bo boli mnie kregoslup,mialam wczesniej siedzace prace no i tez teraz siedzacy tryb zycia....ale tyle o zdrowiu. Zaczynają sie dyskomforty po tej 30...;-)
    Ale nie będę z siebie babci robiła. Kiedyś moja dobra znajoma tak powiedziała,kurcze gadasz jak "stara maleńka", a taka bojaźliwa jeżeli chodzi o zdrowie zrobiłam się po urodzeniu synka;-).

No to zostałam napromieniowana. Pytając sie lekarza ortopedy,czy starania mogą być normalnie teraz na dniach,a on...że tak,a pielegniarka siedzaca obok na to: może teraz po tym napromieniowaniu się uda ;-) :-D ...

Zycze powodzenia niedługo w staraniach,tym którym kończy się @... :-)
    Testującym - powodzenia i mocno trzymam kciuki:-)

Czytałam,że Angella poszła na betę... :-)
    Cinnamonka - jestem ciekawa co to za jednodniowe plamienie i koniec a @ brak... może następne testy coś jednak wykażą? Może nie będzie bieli vizira? :-)

---
    Piszę z tel.przepraszam za pisownie

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No ja nie wiem i nic nie mówię ale mi to wygląd n objawy tej dziwnej przestrzeni na USG

a zapomniałam wczoraj napisać ginekolog do mnie z testem : a co to za chochołek na USG ....a ja oczywiście z tekstem ...Pani doktor przeciez ja sie na tym nie znam :P

katiuszaa, majju, AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochołek! Padłam :D

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też się z tego śmiałam, ale zgodnie z zaleceniami około 28 powinnam zrobić betę i testować.Jesli nic nie wyjdzie biorę dupka do 1 dnia wystąpienia krwawienia ( zadzwonilm tam jeszcze wczoraj wieczorkiem i dopytalam dokładnie).
    Ale ja kupie testy 10 czułośc i zacznę testować od poniedzialku czyli 26 ,,o ile @ nie przyjdzie wczesniej.

Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie hej:-)
    Dziewuchy zapomnijta o lateksach, przypominam że barania skóra (dobrze, że nie torba;-PP) oraz obcas nie za wysoki jest sprawcą cionsz:-)) Poza tym nie żadne imprezy tylko sprzątanie, umęczenie i biadolenie oraz mała katastrofa są sprzyjające zygocie:-)
    Zona, partnerka, narzeczona musi być uciemiężona:-) (ależ zrymowałam;-))
    To złote zasady o Grzegorza.

Paryzetka, AgaL my to idziemy łeb w łeb ja ma 8dc. I w ramach wabienia M. wybieram się dziś na depilację ,bom zarosła jak dzik bieszczadzki:-)

Angella trzymam kciuki za betę:-)

Edycik, cinnamon cookie, katiuszaa, AgaL, majju, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    a zapomniałam wczoraj napisać ginekolog do mnie z testem : a co to za chochołek na USG ....a ja oczywiście z tekstem ...Pani doktor przeciez ja sie na tym nie znam :P
    a ja tak w tajemnicy powiem że po przeczytaniu wczoraj że masz bete 0,1 a lekarz coś znalazł to cichą nadzieję mam że u mnie też się schowało, wieczorem się poryczałam mężowi że u mnie takie cuda są nie realne a dziś temperatura znów w górę.

Edycik, Ruby, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzik bieszczadzki :D

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonie może za czarownicę ? :P

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "bom zarosła jak dzik bieszczadzki" umarłam :D :D :D

Paryzetka83, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ