Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
majju wrote:A Wy wredoty miałyście mnie odwieźć od kupna tej torebki a nie jeszcze bardziej utwierdzić w przekonaniu, że to super okazja
majju toż tu istny zakupoholizm jest
gdybyśmy się razem spotkaly i poszły na zakupy to chyba przez kilka mcy każda z nas miałaby debet na koncie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Bylam właśnie w sklepie po sniadanko i ledwo wróciłam,zlana potem,słabo mi się zrobi, muli mnie trochę... chyba nie za dobrze się czuję
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Cześć kobity
Kurde a liczyłam na lepsze wieści z ranacoś ten październik kiepski
Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:
http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html
Kupiłam ten test w aptece przedwczoraj za 10,60, aż pobiegłam do śmietnika sprawdzić, czy to na pewno ten, więc potwierdzam, że to okazjahttps://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Hello:-)
Tak Was podczytuje,to pozytywnie wszystkie nastawione. Normalnie się uczyć od Was :-****
Tak w ogóle to dziękuję za wsparcie,jeżeli chodzi o moje bez sensowne problemiki, na które zawsze się znajdzie rozwiązanie. moją chandre i obawy,jeżeli chodzi o przyszłe,już na dniach starania - zwalałam na rzeczy martwe! Znalazłam sobie wyrzywanie się na łóżku i innych przyziemnych rzeczach... ale no comment. Męża mam wspaniałego - rozwiążemy problem sami. Bo takie rzeczy problemem nie są,czyli pierdoły....
Ja wczoraj byłam u ortopedy. Kurcze,prześwietlono mnie rentgenem...( no wiadomo,kobieta w wieku rozrodczym powinna unikać promieni rtg jak tylko może,ale ja chciałam sprawdzić ten mój kręgosłup. Pani robiaca zdjecie oslonila moje jajniki fartuchem olowianym,powiedziala ze zostalo zasloniete to,co miało byc,ale lepiej by kobieta jak nie musi,zeby nie robila rentgena..
Dostalam skierowanie na rehabilitacje,bo boli mnie kregoslup,mialam wczesniej siedzace prace no i tez teraz siedzacy tryb zycia....ale tyle o zdrowiu. Zaczynają sie dyskomforty po tej 30...
Ale nie będę z siebie babci robiła. Kiedyś moja dobra znajoma tak powiedziała,kurcze gadasz jak "stara maleńka", a taka bojaźliwa jeżeli chodzi o zdrowie zrobiłam się po urodzeniu synka;-).
No to zostałam napromieniowana. Pytając sie lekarza ortopedy,czy starania mogą być normalnie teraz na dniach,a on...że tak,a pielegniarka siedzaca obok na to: może teraz po tym napromieniowaniu się uda...
Zycze powodzenia niedługo w staraniach,tym którym kończy się @...
Testującym - powodzenia i mocno trzymam kciuki:-)
Czytałam,że Angella poszła na betę...
Cinnamonka - jestem ciekawa co to za jednodniowe plamienie i koniec a @ brak... może następne testy coś jednak wykażą? Może nie będzie bieli vizira?
---
Piszę z tel.przepraszam za pisowniesynek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
katiuszaa wrote:No ja nie wiem i nic nie mówię ale mi to wygląd n objawy tej dziwnej przestrzeni na USG
a zapomniałam wczoraj napisać ginekolog do mnie z testem : a co to za chochołek na USG ....a ja oczywiście z tekstem ...Pani doktor przeciez ja sie na tym nie znam
katiuszaa, majju, AgaL, cinnamon cookie, Jasminowa, madzikk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
No też się z tego śmiałam, ale zgodnie z zaleceniami około 28 powinnam zrobić betę i testować.Jesli nic nie wyjdzie biorę dupka do 1 dnia wystąpienia krwawienia ( zadzwonilm tam jeszcze wczoraj wieczorkiem i dopytalam dokładnie).
Ale ja kupie testy 10 czułośc i zacznę testować od poniedzialku czyli 26 ,,o ile @ nie przyjdzie wczesniej.Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
Witojcie hej:-)
Dziewuchy zapomnijta o lateksach, przypominam że barania skóra (dobrze, że nie torba;-PP) oraz obcas nie za wysoki jest sprawcą cionsz:-)) Poza tym nie żadne imprezy tylko sprzątanie, umęczenie i biadolenie oraz mała katastrofa są sprzyjające zygocie:-)
Zona, partnerka, narzeczona musi być uciemiężona:-) (ależ zrymowałam;-))
To złote zasady o Grzegorza.
Paryzetka, AgaL my to idziemy łeb w łeb ja ma 8dc. I w ramach wabienia M. wybieram się dziś na depilację ,bom zarosła jak dzik bieszczadzki:-)
Angella trzymam kciuki za betę
Edycik, cinnamon cookie, katiuszaa, AgaL, majju, Jasminowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:a zapomniałam wczoraj napisać ginekolog do mnie z testem : a co to za chochołek na USG ....a ja oczywiście z tekstem ...Pani doktor przeciez ja sie na tym nie znam
Edycik, Ruby, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny