Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:a ja tak w tajemnicy powiem że po przeczytaniu wczoraj że masz bete 0,1 a lekarz coś znalazł to cichą nadzieję mam że u mnie też się schowało, wieczorem się poryczałam mężowi że u mnie takie cuda są nie realne a dziś temperatura znów w górę.
-
nick nieaktualnyWeekendu was zazdroszczę, ja cały pracuję
ale pocieszenie, że z domu
Ninek się wybiera na weekend do dziadków, a ja pewnie się w końcu za te okna zabiorę
Imie róży Ja bym się nawet do ojczulka dostosowała w ten weekend ale co z tego jak płodnych nie ma:( chyba, że to takie cuda że i w @ zapłodnić się da -
katiuszaa wrote:a ja tak w tajemnicy powiem że po przeczytaniu wczoraj że masz bete 0,1 a lekarz coś znalazł to cichą nadzieję mam że u mnie też się schowało, wieczorem się poryczałam mężowi że u mnie takie cuda są nie realne a dziś temperatura znów w górę.
katiuszaa jak widać wszystko możliwe Kochana
widocznie beta za szybko wykonana ginekolog tez mi mówiła że 14dpo robić to już pewniejszy wynik będzie
także może u Ciebie tez za szybko beta wykonana została -
Edycik i katiuszaa profilaktycznie trzymam kciuki:-)
Przejrzałam przy porannej kawie wykresy i co mię się rzuciło na oczy;-), że zaciążyły te co serduszkowały z rzadka bądź co drugi dzień... hmm mnie to nawet pasuje bo mi się łapy ostatnio rozjeżdżają ze zmęczenia i codziennie nie dam rady:-))Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby wrote:Laski a co powiecie na to: http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html
Mega tanie, na falstarty będą 10 a na reszte testowania te płytkowe?
WYchodzi 1,20 jeden test, o 2 gratisach nie wspomnę, dobre!https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualnyRuby wrote:Weekendu was zazdroszczę, ja cały pracuję
Ninek się wybiera na weekend do dziadków, a ja pewnie się w końcu za te okna zabiorę
Imie róży Ja bym się nawet do ojczulka dostosowała w ten weekend ale co z tego jak płodnych nie ma:( chyba, że to takie cuda że i w @ zapłodnić się da
Jak Ci okna czyste wyjdą to i test będzie pozytwnyParyzetka83, Ruby lubią tę wiadomość
-
Missy nie wiem właśnie, poczekam jeszcze, dziś mój 31dc...
Ruby myślałam o czarownicy, ale to bardziej na Halloween mi pasujeszukam na allegro a tyle tego jest że głowa mała
koleżance podsunęłam pomysł i idzie jako zakonnica
katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Edycik i katiuszaa profilaktycznie trzymam kciuki:-)
Przejrzałam przy porannej kawie wykresy i co mię się rzuciło na oczy;-), że zaciążyły te co serduszkowały z rzadka bądź co drugi dzień... hmm mnie to nawet pasuje bo mi się łapy ostatnio rozjeżdżają ze zmęczenia i codziennie nie dam rady:-))
Też kiedyś to wychwyciłam....bo byłam załamana, że my za rzadko, a ja jakoś przemęczona ostatnio:) tylko utrafić trzebaImię_Róży lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Missy nie wiem właśnie, poczekam jeszcze, dziś mój 31dc...
Ruby myślałam o czarownicy, ale to bardziej na Halloween mi pasujeszukam na allegro a tyle tego jest że głowa mała
koleżance podsunęłam pomysł i idzie jako zakonnica
Ale Halloweem też już blisko -
Ruby wrote:Weekendu was zazdroszczę, ja cały pracuję
Imie róży Ja bym się nawet do ojczulka dostosowała w ten weekend ale co z tego jak płodnych nie ma:( chyba, że to takie cuda że i w @ zapłodnić się da
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Aguś ja w 7dc już po @, nawet po plamieniach i w trakcie starań
Testy owu czekają, ale że ja mam owu ok 18dc to jeszcze tydzień poczekają
A plan "co dwa dni" leży i kwiczy, bo wczoraj padłam po emocjach zusowskich i nici z
wyszły
A bieliznę chyba też zakupię, wypłata akurat przed płodnymi wpłynie
Paryzetka, jak padłaś w 7 dc to jest Ci wybaczone, ale około 18 dc to już nie ma tak dobrze ; ) Bielizna dobry pomysł, my tu wszystkie wspieramy przemysł bieliźniarski i przed owulkami zaczyna się szaleństwo ; )AgaL lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Ruby ty nie gadaj tylko do @ to masz jeszcze trzy dni:-) skąd wiesz żeś nie zapłodniona. Ja tam testom do końca nie wierzę
Ale jak już się nastawiam na @ to potem rozczarowanie mniejszeale póki nie ma @ jest cionsza
katiuszaa lubi tę wiadomość