X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jak ty, zgodnie z podpisem, masz mieć @ 25ego to jeszcze za wcześnie na testy ;) Zaliczamy to jako falstart i czekamy.

Edycik, nick nieaktualny, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonie nawet gdyby to byøa jednodniowa @ to i tak nie jest noemalne więc wizyta będzie konieczna. Oczywiście bete możesz zrobić w poniedziałek może akurat;)

Paryzetka właściwie to owulke miałam w 20 dniu cyklu więc o 2 dni powinno się przesunąć czyli na 27 ale ostawiłam dupka od wtorku więc licze, że przyjdzie wcześniej, zresztą kto wie czy tam dupek porzestawia coś czy nie :/

Edycik - dla sportu możesz sobie testa machnąć...

Katiusza niby miałam nie kupowac testów na nowy cykl ale jakoś się ni emogę powstrzymać, chyba kupię z allegro ale nie te paskowe, może jakieś płytkowe tym razem?

• angella908 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam rano test bo już nie umiałam wytrzymać i jest cień cienia :)
    Ale się ciesze :D

Edycik, Paryzetka83, luna91, nick nieaktualny, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ruby u Ciebie za wcześnie na test, a co dopiero z allegro :) nie liczy się ;)

Cinnamon szkoda że test nie wyszedł, dziewczyny mają rację warto się z gin skonsultować

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Zrobiłam rano test bo już nie umiałam wytrzymać i jest cień cienia :)
    Ale się ciesze :D

no,no,no zdjęcie!zdjęcie! chcemy już :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jeszcze testować nie będę :P
    Po co mi ten stres i oczekiwanie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.

Paryzetka83, nick nieaktualny, Ejrene, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.

jeśli to nie problem to podeślij ;) będę wdzięczna kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No problemo tylko do pracy dojade

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobity

Kurde a liczyłam na lepsze wieści z rana :( coś ten październik kiepski

Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:

http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Cześć kobity

Kurde a liczyłam na lepsze wieści z rana :( coś ten październik kiepski

Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:

http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html

dziękuję :*

Ejrene taki nasz los, ale co zrobić, walczymy dalej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    No myślałam ze cos zabrudzi sie ta biel :(
    Trzymamy kciuki za resztę starań :) odezwiemy sie pózniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a co powiecie na to: http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html

Mega tanie, na falstarty będą 10 a na reszte testowania te płytkowe?

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
    Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadają :/ No ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie :)

Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisze do administratora forum o dodanie opcji " NIE LUBIĘ "

Edycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za linka - zamierzam skorzystać, bo w tum cyklu chcę wreszcie zatestować, choćby w 7dpo. Ostatni test robiłam w sierpniu i już mi tego brakuje ;) A że mi się termin skierowania na betę kończy to poszaleję, przecież nie może się zmarnować ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos w tym jest :P
    "Negatywny wynik testu ciążowego jeszcze o niczym nie świadczy. Jedna krecha na teście wcale nie musi oznaczać, że nie jesteś w ciąży. Po prostu test może okazać się za mało czuły na beta-hCG albo zapłodnienie nastąpiło nie w środku cyklu, lecz później i wówczas gonadotropiny kosmówkowej jest za mało, aby mogła być wykryta. Czasami kobiety za bardzo się śpieszą z wykonaniem testu. Gdy masz długie cykle miesiączkowe, pamiętaj, by odczekać trochę ze zrobieniem testu, bo za szybko wykonany test da wynik fałszywie ujemny. "

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Wiola90, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
    Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadają :/ No ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie :)

Jak zrobisz jak O Sroka radzi to od razu zaciążysz zobaczysz :D

Edycik, nick nieaktualny, Jasminowa lubią tę wiadomość

• angella908 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny lece na bete :) trzymajcie kciuki zeby potwierdzilo

Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Laski a co powiecie na to: http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html

Mega tanie, na falstarty będą 10 a na reszte testowania te płytkowe?

Czym się różni płytkowy od kasetowego ?

Maaju nie martw się to tylko dwa dni :* tak jak mówisz przed wyjazdem zadziałacie to armia powinna czekać na jajo :)

Edycik wszystko ładnie pięknie ale żeby to takie proste było z tym czekaniem :P

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 543 544 545 546 547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ