Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby jak ty, zgodnie z podpisem, masz mieć @ 25ego to jeszcze za wcześnie na testy
Zaliczamy to jako falstart i czekamy.
Edycik, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyCinamonie nawet gdyby to byøa jednodniowa @ to i tak nie jest noemalne więc wizyta będzie konieczna. Oczywiście bete możesz zrobić w poniedziałek może akurat;)
Paryzetka właściwie to owulke miałam w 20 dniu cyklu więc o 2 dni powinno się przesunąć czyli na 27 ale ostawiłam dupka od wtorku więc licze, że przyjdzie wcześniej, zresztą kto wie czy tam dupek porzestawia coś czy nie
Edycik - dla sportu możesz sobie testa machnąć...
Katiusza niby miałam nie kupowac testów na nowy cykl ale jakoś się ni emogę powstrzymać, chyba kupię z allegro ale nie te paskowe, może jakieś płytkowe tym razem?
-
nick nieaktualnyRuby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.
Paryzetka83, Ruby, Ejrene, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.
jeśli to nie problem to podeślij
będę wdzięczna kochana
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobity
Kurde a liczyłam na lepsze wieści z rana
coś ten październik kiepski
Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:
http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Cześć kobity
Kurde a liczyłam na lepsze wieści z rana
coś ten październik kiepski
Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:
http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html
dziękuję :*
Ejrene taki nasz los, ale co zrobić, walczymy dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadają
No ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie
Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za linka - zamierzam skorzystać, bo w tum cyklu chcę wreszcie zatestować, choćby w 7dpo. Ostatni test robiłam w sierpniu i już mi tego brakuje
A że mi się termin skierowania na betę kończy to poszaleję, przecież nie może się zmarnować
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cos w tym jest

"Negatywny wynik testu ciążowego jeszcze o niczym nie świadczy. Jedna krecha na teście wcale nie musi oznaczać, że nie jesteś w ciąży. Po prostu test może okazać się za mało czuły na beta-hCG albo zapłodnienie nastąpiło nie w środku cyklu, lecz później i wówczas gonadotropiny kosmówkowej jest za mało, aby mogła być wykryta. Czasami kobiety za bardzo się śpieszą z wykonaniem testu. Gdy masz długie cykle miesiączkowe, pamiętaj, by odczekać trochę ze zrobieniem testu, bo za szybko wykonany test da wynik fałszywie ujemny. "
Ruby, katiuszaa, Wiola90, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadają
No ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie 
Jak zrobisz jak O Sroka radzi to od razu zaciążysz zobaczysz
Edycik, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Laski a co powiecie na to: http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html
Mega tanie, na falstarty będą 10 a na reszte testowania te płytkowe?
Czym się różni płytkowy od kasetowego ?
Maaju nie martw się to tylko dwa dni :* tak jak mówisz przed wyjazdem zadziałacie to armia powinna czekać na jajo
Edycik wszystko ładnie pięknie ale żeby to takie proste było z tym czekaniem
Edycik lubi tę wiadomość