Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby jak ty, zgodnie z podpisem, masz mieć @ 25ego to jeszcze za wcześnie na testy
Zaliczamy to jako falstart i czekamy.
Edycik, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyCinamonie nawet gdyby to byøa jednodniowa @ to i tak nie jest noemalne więc wizyta będzie konieczna. Oczywiście bete możesz zrobić w poniedziałek może akurat;)
Paryzetka właściwie to owulke miałam w 20 dniu cyklu więc o 2 dni powinno się przesunąć czyli na 27 ale ostawiłam dupka od wtorku więc licze, że przyjdzie wcześniej, zresztą kto wie czy tam dupek porzestawia coś czy nie
Edycik - dla sportu możesz sobie testa machnąć...
Katiusza niby miałam nie kupowac testów na nowy cykl ale jakoś się ni emogę powstrzymać, chyba kupię z allegro ale nie te paskowe, może jakieś płytkowe tym razem?
-
nick nieaktualnyRuby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.
Paryzetka83, Ruby, Ejrene, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.
jeśli to nie problem to podeślijbędę wdzięczna kochana
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobity
Kurde a liczyłam na lepsze wieści z ranacoś ten październik kiepski
Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:
http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html
Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Cześć kobity
Kurde a liczyłam na lepsze wieści z ranacoś ten październik kiepski
Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:
http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html
dziękuję :*
Ejrene taki nasz los, ale co zrobić, walczymy dalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadająNo ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie
Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za linka - zamierzam skorzystać, bo w tum cyklu chcę wreszcie zatestować, choćby w 7dpo. Ostatni test robiłam w sierpniu i już mi tego brakuje
A że mi się termin skierowania na betę kończy to poszaleję, przecież nie może się zmarnować
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cos w tym jest
"Negatywny wynik testu ciążowego jeszcze o niczym nie świadczy. Jedna krecha na teście wcale nie musi oznaczać, że nie jesteś w ciąży. Po prostu test może okazać się za mało czuły na beta-hCG albo zapłodnienie nastąpiło nie w środku cyklu, lecz później i wówczas gonadotropiny kosmówkowej jest za mało, aby mogła być wykryta. Czasami kobiety za bardzo się śpieszą z wykonaniem testu. Gdy masz długie cykle miesiączkowe, pamiętaj, by odczekać trochę ze zrobieniem testu, bo za szybko wykonany test da wynik fałszywie ujemny. "Ruby, katiuszaa, Wiola90, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadająNo ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie
Jak zrobisz jak O Sroka radzi to od razu zaciążysz zobaczyszEdycik, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Laski a co powiecie na to: http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html
Mega tanie, na falstarty będą 10 a na reszte testowania te płytkowe?
Czym się różni płytkowy od kasetowego ?
Maaju nie martw się to tylko dwa dni :* tak jak mówisz przed wyjazdem zadziałacie to armia powinna czekać na jajo
Edycik wszystko ładnie pięknie ale żeby to takie proste było z tym czekaniemEdycik lubi tę wiadomość