X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jak ty, zgodnie z podpisem, masz mieć @ 25ego to jeszcze za wcześnie na testy ;) Zaliczamy to jako falstart i czekamy.

Edycik, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonie nawet gdyby to byøa jednodniowa @ to i tak nie jest noemalne więc wizyta będzie konieczna. Oczywiście bete możesz zrobić w poniedziałek może akurat;)

Paryzetka właściwie to owulke miałam w 20 dniu cyklu więc o 2 dni powinno się przesunąć czyli na 27 ale ostawiłam dupka od wtorku więc licze, że przyjdzie wcześniej, zresztą kto wie czy tam dupek porzestawia coś czy nie :/

Edycik - dla sportu możesz sobie testa machnąć...

Katiusza niby miałam nie kupowac testów na nowy cykl ale jakoś się ni emogę powstrzymać, chyba kupię z allegro ale nie te paskowe, może jakieś płytkowe tym razem?

• angella908 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam rano test bo już nie umiałam wytrzymać i jest cień cienia :)
    Ale się ciesze :D

Edycik, Paryzetka83, luna91, Carolq, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Ruby u Ciebie za wcześnie na test, a co dopiero z allegro :) nie liczy się ;)

Cinnamon szkoda że test nie wyszedł, dziewczyny mają rację warto się z gin skonsultować

Edycik lubi tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Zrobiłam rano test bo już nie umiałam wytrzymać i jest cień cienia :)
    Ale się ciesze :D

no,no,no zdjęcie!zdjęcie! chcemy już :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jeszcze testować nie będę :P
    Po co mi ten stres i oczekiwanie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.

Paryzetka83, Ruby, Ejrene, Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Ruby prześlę wam później linka do tych czułych za 3,95 chyba że chce wam się szperać we wcześniejszych postach bo wczoraj wklejałam. Zaopatrzyć się trzeba bo nawet jak w tym cyklu będzie 2 krechy to możesz sikać codziennie i cieszyć sie ze ciągle są.

jeśli to nie problem to podeślij ;) będę wdzięczna kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No problemo tylko do pracy dojade

Edycik lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobity

Kurde a liczyłam na lepsze wieści z rana :( coś ten październik kiepski

Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:

http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html

Edycik, Jasminowa lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Cześć kobity

Kurde a liczyłam na lepsze wieści z rana :( coś ten październik kiepski

Tu ten wczorajszy link który katiuszka mi dała:

http://allegro.pl/bona-wczesny-test-ciazowy-plytkowy-1szt-czuly-10-i5738604630.html

dziękuję :*

Ejrene taki nasz los, ale co zrobić, walczymy dalej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    No myślałam ze cos zabrudzi sie ta biel :(
    Trzymamy kciuki za resztę starań :) odezwiemy sie pózniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski a co powiecie na to: http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html

Mega tanie, na falstarty będą 10 a na reszte testowania te płytkowe?

• majju Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
    Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadają :/ No ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie :)

Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisze do administratora forum o dodanie opcji " NIE LUBIĘ "

Edycik, AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za linka - zamierzam skorzystać, bo w tum cyklu chcę wreszcie zatestować, choćby w 7dpo. Ostatni test robiłam w sierpniu i już mi tego brakuje ;) A że mi się termin skierowania na betę kończy to poszaleję, przecież nie może się zmarnować ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos w tym jest :P
    "Negatywny wynik testu ciążowego jeszcze o niczym nie świadczy. Jedna krecha na teście wcale nie musi oznaczać, że nie jesteś w ciąży. Po prostu test może okazać się za mało czuły na beta-hCG albo zapłodnienie nastąpiło nie w środku cyklu, lecz później i wówczas gonadotropiny kosmówkowej jest za mało, aby mogła być wykryta. Czasami kobiety za bardzo się śpieszą z wykonaniem testu. Gdy masz długie cykle miesiączkowe, pamiętaj, by odczekać trochę ze zrobieniem testu, bo za szybko wykonany test da wynik fałszywie ujemny. "

Ruby, katiuszaa, Wiola90, Paryzetka83, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Witajcie dziewczynki, coś się popsuły te testy, chyba jakieś felerne kupujecie ;)Ale ciągle mam nadzieję, że jeszcze do końca miesiąca sytuacja się zmieni.
    Wkurzyłam się trochę rano w pracy bo 3-4 listopada mam jechać na konferencję a akurat moje "płodne" wypadają :/ No ale cóż, jechać muszę. Będziemy walczyć 3-go z samiuśkiego rana (albo o 3 w nocy, jak radzi o. Sroka) i 4-go po powrocie :)

Jak zrobisz jak O Sroka radzi to od razu zaciążysz zobaczysz :D

Edycik, katiuszaa, Jasminowa lubią tę wiadomość

• angella908 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny lece na bete :) trzymajcie kciuki zeby potwierdzilo

Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Laski a co powiecie na to: http://allegro.pl/10x-test-ciazowy-kasetowy-testy-ciazowe-plytkowe-i5715517926.html

Mega tanie, na falstarty będą 10 a na reszte testowania te płytkowe?

Czym się różni płytkowy od kasetowego ?

Maaju nie martw się to tylko dwa dni :* tak jak mówisz przed wyjazdem zadziałacie to armia powinna czekać na jajo :)

Edycik wszystko ładnie pięknie ale żeby to takie proste było z tym czekaniem :P

Edycik lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 543 544 545 546 547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ