Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Ruby molestujesz mnie psychicznie w tym momencie ;( uwielbiam lasagne, spaghetti... Wszelkie makarony! I pizzę.... Ja chyba byłam Włoszką w poprzednim wcieleniu
To chyba wtedy byłyśmy siostrami prawdziwymiu mnie w domu cała szuflada makaronów, sosów, pizza domowa itp...
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:To chyba wtedy byłyśmy siostrami prawdziwymi
u mnie w domu cała szuflada makaronów, sosów, pizza domowa itp...
Paryzetka83, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
U mnie w pracy się śmieją, że ja to frytki, pizza, spaghetti, czy lasagne to w nocy o północy mogę zjeść, a jakbym miała wybór pączek lub pizza - ZAWSZE wybiorę pizzę
cinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:U mnie w pracy się śmieją, że ja to frytki, pizza, spaghetti, czy lasagne to w nocy o północy mogę zjeść, a jakbym miała wybór pączek lub pizza - ZAWSZE wybiorę pizzę
ja bym zjadła oba z tym, że najpierw pizze potem pączka do kawy na przykład;)katiuszaa lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:U mnie w pracy się śmieją, że ja to frytki, pizza, spaghetti, czy lasagne to w nocy o północy mogę zjeść, a jakbym miała wybór pączek lub pizza - ZAWSZE wybiorę pizzę
ja to na dodatek Męża zaraziłam miłością do makaronów i pizzy, teraz się śmieję z Niego że jest pizzoholikiem
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Katiuszka to Ty mleka niet, jajka niet, gluten niet? Ojoj!
gluten mogę a co! Zjem sobie glutenik. tylko zboża niet ii strąszkowe też niet. Może się kiedyś ten mój organizm przestawi i wyrośnie z nietolerancji.
a jak ty ładnie zapamiętałaś że mleka też nie mogę.cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Jakby którąś naszło zrobić w domu pizzę to polecam przepis z youtube, śmiesznie się nazywa bo coś w stylu 'najbardziej zajebiste ciasto na pizzę'
robi je koleś który był w Top Chefie, robione przez nas wiele razy i za każdym razem wychodziło, więc polecam
-
cinnamon cookie wrote:Jakby którąś naszło zrobić w domu pizzę to polecam przepis z youtube, śmiesznie się nazywa bo coś w stylu 'najbardziej zajebiste ciasto na pizzę'
robi je koleś który był w Top Chefie, robione przez nas wiele razy i za każdym razem wychodziło, więc polecam
A ja polecam przepis tez jest na youtube "pizza jak z pizzeri" taka kobitak robi:D
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Jakby którąś naszło zrobić w domu pizzę to polecam przepis z youtube, śmiesznie się nazywa bo coś w stylu 'najbardziej zajebiste ciasto na pizzę'
dobrze wiedzieć bo jeszcze nie trafiłam na idealny przepis:)AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość