Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
katiuszaa wrote:gluten mogę a co! Zjem sobie glutenik. tylko zboża niet ii strąszkowe też niet. Może się kiedyś ten mój organizm przestawi i wyrośnie z nietolerancji.
a jak ty ładnie zapamiętałaś że mleka też nie mogę.heheh
a to inne makaroniki możesz
z mąki kukurydzianej albo gryczanej? Ewentualnie ryżowy
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paryzetka83 wrote:Sorki, że zmienię temat. Dziewczyny które biorą wiesiołka - jak szybko zaczął działać? Bo nie ogarniam swojego śluzu
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Widzisz bo ja to taka kochana jestem
heheh
a to inne makaroniki możesz
z mąki kukurydzianej albo gryczanej? Ewentualnie ryżowy
a chleb robię sobie z siemienia lnianego amarantusa i gryki. Pycha
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Nieee nooo dziewczyny ja nie mogę się skupić bo wy tu o żarciu;-) ooo te placki to i ja bym wciągnęła, takie po węgiersku;-))
Muszę się odłączyć od neta bo nic dzisiaj nie zrobię przez was;-)
ps. dzisiaj zaczynam olewać testy owu:-)AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:o matko z gulaszem na ostro/ strogonow bym połknęła takiego placka!
Ruby a ty to masz 7 żołądków czy to ta cionsza, dopiero czytałam że wchłonęłaś lazanięcinnamon cookie lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
madzikk wrote:Ja biore wiesiolka juz drugi cykl i roznice zauwazylam odrazu.tzn nie widze zeby bylo wiecej sluzu ale jestem bardzo nawilzona od srodka
Tylko jak to zaznaczyć na wykresie?
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
cinnamon cookie wrote:No nie wiem czy to dobry pomysł na imprezie chodzić z tacą w ręku
jeszcze mnie za kelnerkę wezmą
Ja sobie wyobraziłam taką Alpejkę, z dwoma warkoczykami po bokach, z fartuszkiem na krótkiej spódniczce, co na October Fest piwo podaje. A zamiast piwa - ciasteczka
Nie no za bardzo do obsługi kuchennej zbliżone, to fakt
Ale ... czarownica jak najbardziej tak. Albo, dobra wróżka !. Jak jedna z baśni o śpiącej królewnie...
Ale super strój to na pewno kostium tej Czarownicy - którą grała Angelina Jolie.synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Ok, ja dziś porządki domowe,i te sprawy...
Patrzę...a tu w lodówce tacka z piersią z kurczaka, wczoraj minął termin przydatności, a ja nie wrzuciłam wcześniej do zamrażalnika.
No i weszłam teraz na necik i szukam przepisu, na szybkiego zrobię zapiekankę z tego pokrojonego kurczaka + brokuły + szpinak + ser + cebula + czosnek. Akurat tylko takie składniki mam. Jeszcze chyba dorzucę ciutkę makaronu. A to wszystko, by mi się pierś z kurczaka nie zmarnowała. Ta ekonomiczność....
Jasminowa lubi tę wiadomość
synek 6 lat2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny